Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SAPPHİRE RX 6800 XT KUTULU GARANTİLİ
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
8500 civarı mı? Sizin gibi ölücüsünü de ilk kez görüyorum. 8500'e satılan kart 6700xt dir. piyasayı iyi takip ediniz. arkadaşın fiyatı max 11 bin olmalı. 3080'le aynı güçte olan hatta daha serin ve daha az güç harcayan bir kart. 3080 12 bin tl den satılırken hangi mantıkla 8500 diyebiliyorsunuz çok garip. Üstelik baktım 6800XT ilanlara 9500TL den ucuzu yok ki o da benim ilanım. sarı site dahil.
-
Bende sizin gibi cahil araştırma becerisinden yoksun sadece 2 yerdeki ilana bakarak saçma sapan yorum yapanları ilk defa görüyorum diycem ama malesef sizin gibi bilmeden araştırmadan bol kepçeden atanlar çok var bu devirde, alıştım biliyormusun. Şimdi fotoğraflara dikkatle bakın bakalım 8500 TL ye RX 6700xt mi satılıyor.
Sadece 1 kutu ve garanti 2000 TL fark etmez heralde ki rtx 3070 ler 8000-8500 den , rx 6800xt ler 8500-9000 arasına bir dünya var onuda kendiniz araştırın bunlar son 7 günde düşen ilanlar.
-
Nerede hocam hani nerede 6800XT onu gösterin. Kutu ve garantisi olmayan stoklar +20 olan kartlara bak hepsi ölü gibi mimingten çıkma örnek diye gösteriyor :D Cahil diyor birde bana. Arkadaşın ilanını kirletmeyelim sana iyi şanslar.
-
6800xt den cok daha fazlasi var ordan yürümeye gerek yok anlayan anlıyor. Bu arkadaştan en az 20 kart aldım 1 tanesinde sorun çıkmadı ölü falan değil aksine sıfır ayarında tertemiz kartlar. Ayrıca şuan piyasaki rtx 3000 ve RX 6000 serilerinin %95 i mining görmüş durumda.
Kartta aşırı bir sıcaklık yada kirlilik olmadığı sürece mining doğru yapıldıysa, bir yayincinin oyuncunun kartından cokta farkli değerler vermiyor bu kartlar yüzlerce video var Youtube dan bakabilirsiniz. -
Fiyat revize edildi. ______________________________
-
Güncel ______________________________
-
Hocam son fiyat bu mudur acaba?
-
İlan güncel. ______________________________
-
İlan güncel ______________________________
-
Güncel ______________________________
-
hocam param güvende olurmu? yada test etme imkanımız varmı?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu fiyata imkansız hocam satmanız revize lazım şuan temiz garantisizler 2. el piyasası 8500 civarı |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X