Şimdi Ara

Tertemiz ve sorunsuz 21 ay garantili space grey İpad 7 128 gb.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Tertemiz ve sorunsuz 21 ay garantili space grey İpad 7 128 gb.
    29 Mart 2020 tarihinde n11 üzerinden esc market yetkili apple satıcısı mağazadan aldığım, son çıkan ipad 7 10.2 inç 128 gb uzay grisi rengindeki tablet satılıktır. Ürün 31 mart 2022 tarihine kadar Apple Türkiye garantilidir. Aynı gün n11 üzerinden alınan kırılmaz ekran camı ve beyaz renkli mıknatıslı kılıf ile korumaya alınmış o şekilde kullanılmıştır. Sürüm güncellemeleri düzenli yapılmıştır. Herhangi bir arızası ve problemi yoktur. Özenli şekilde kılıf ile kullanılmıştır. Faturası, kutusu, şarj aleti dahil tüm aksesuarları eksiksiz ve tamdır. İşim gereği windows kullanan bir bilgisayara ihtiyaç duymam nedeniyle ultrabook satın aldım ve bu sebeple ipad'e ihtiyacım kalmadı. Satma sebebim budur. Mardin'de görev yapıyorum memurum. Bugüne kadar forumdaki alışverişlerimde hiçbir problem yaşamadım. Eski üyeyim. Güven açısından sıkıntısız biriyim. Ödeme önce havale sonra kargo şeklinde olacaktır. Yurtiçi ya da aras kargo ile gönderim sağlayabilirim. Alıcısına hayırlı olmasını dilerim.

Ürün için istediğim fiyat 2900 Türk lirasıdır. Ciddi alıcılar için ufakta olsa bir pazarlık payım vardır.

Tertemiz ve sorunsuz 21 ay garantili space grey İpad 7 128 gb.Tertemiz ve sorunsuz 21 ay garantili space grey İpad 7 128 gb.Tertemiz ve sorunsuz 21 ay garantili space grey İpad 7 128 gb.Tertemiz ve sorunsuz 21 ay garantili space grey İpad 7 128 gb.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırklareli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.