Şimdi Ara

Ps4 pro 1 tb 5 ay Sony Eurasia Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Ps4 pro 1 tb 5 ay Sony Eurasia Garantili
    Playstation 4 pro 1 tb. 27.08.2020 yılına kadar yaklaşık 5 ay daha Sony Türkiye garantisi bulunmaktadır. Yanında biri mavi biri siyah olmak üzere toplam 2 adet ds4 v2 kolu bulunmaktadır. Herhangi bir sıkıntısı bulunmayan temiz bir cihazdır. Evde kullanılmıştır. Alacak kişi gönül rahatlığıyla oyunlarını oynar, uzun süre sorunsuz kullanır. Ciddi alıcılar için az bir pazarlık mevcut. Alışveriş önce ödeme sonra kargo şeklinde olacaktır. Forumda eski üyeyim. Referanslarımı kontrol edebilirsiniz. Şimdiden alıcısına hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırklareli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Polisseniz zaten korkacak bir şey yok. Gönderin Ankara'da bir karakola alalım. Komiser akrabamız da var, hangi şubede öğrenip ileteyim vs vs. Dolandırıcıların %90'ı polisim diyor, sahte kimliği vs oluyor. Polis deyince ben tamamen kestim zaten ümidi :) Polisseniz kimmişim neymişim görürsünüz kargo için ad, adres, telefon vs vereceğiz. 14 senedir forumda alışveriş yapıp polisi dolandırayım parasını alıp üstüne yatayım diye beklemedim. Profilime bakan bunu anlayacaktır. Her ürünü kendi istediği şekilde alacağımı filan sanmıyorum. Teklifimi efendi gibi yaptım. Gerekçelerini de yazdım. benim 1000 tane referansım var ve aktif konularım var 14 senedir yaklaşık, 10 tane referans, tek bir ilanı olan adama tabi ki para yollamıyorum. Bana güvenmeyende ya bir ego ya da başka problem vardır bu bileşenleri göz önüne aldıktan sonra. Ben daha keyfimden iade yapmadım, keyfimden ya da sağ olduğum hiçbir başka durumda da kimsenin parasını 1 gün geciktirmedim. Param yoksa talip olmam zaten. Mal satınca alıcı maldan memnunum diyene kadar parasına dokunmam. Alırken de malı alırım, söylendiği gibiyse söz verdiğimden de önce ödemeyi yaparım.(%99 önce)

Kolay gelsin.
    önce ürün sonra ödeme şeklinde teklif pm ile gönderildi.

edit: arkadaş önce para istiyormuş. 10 referans, şehir Mardin(elden alacak kimse forumdan haliyle yok). Sorunlu alışverişler konularına göz atmadan böyle bir alışverişe girişmenizi önermem 14 küsür yıldır internetten alışveriş yapan bir kardeşiniz olarak. Miktar küçük değil.

Herkese iyi alışverişler.
  • önce ürün sonra ödeme şeklinde teklif pm ile gönderildi.

edit: arkadaş önce para istiyormuş. 10 referans, şehir Mardin(elden alacak kimse forumdan haliyle yok). Sorunlu alışverişler konularına göz atmadan böyle bir alışverişe girişmenizi önermem 14 küsür yıldır internetten alışveriş yapan bir kardeşiniz olarak. Miktar küçük değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 5 Şubat 2020; 11:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

önce ürün sonra ödeme şeklinde teklif pm ile gönderildi.

Mardin olunca sorun mu oluyor. 10 referansı varmış işte. Zorla mı satıyor. Benim referansım yok. Ama bir çok şey sattım forumda. Öte yandan eski üye olupta dolandıran da var. Once para sonra kargo demesi normal. Sen olsan önce kargolarim sonra para alırım der misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acar85 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Arkadaşa polis olduğumu söyledim cevap gelmedi kendisinden Bu arkadaş her ürünü kendi istediği şekilde alabileceğini sanan bir arkadaşımız. Bende öyle olmayacağını kibarca ilettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium87

Teşekkür ederim hocam. Arkadaşa polis olduğumu söyledim cevap gelmedi kendisinden Bu arkadaş her ürünü kendi istediği şekilde alabileceğini sanan bir arkadaşımız. Bende öyle olmayacağını kibarca ilettim.
    İyi satışlar hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium87

Polisseniz zaten korkacak bir şey yok. Gönderin Ankara'da bir karakola alalım. Komiser akrabamız da var, hangi şubede öğrenip ileteyim vs vs. Dolandırıcıların %90'ı polisim diyor, sahte kimliği vs oluyor. Polis deyince ben tamamen kestim zaten ümidi :) Polisseniz kimmişim neymişim görürsünüz kargo için ad, adres, telefon vs vereceğiz. 14 senedir forumda alışveriş yapıp polisi dolandırayım parasını alıp üstüne yatayım diye beklemedim. Profilime bakan bunu anlayacaktır. Her ürünü kendi istediği şekilde alacağımı filan sanmıyorum. Teklifimi efendi gibi yaptım. Gerekçelerini de yazdım. benim 1000 tane referansım var ve aktif konularım var 14 senedir yaklaşık, 10 tane referans, tek bir ilanı olan adama tabi ki para yollamıyorum. Bana güvenmeyende ya bir ego ya da başka problem vardır bu bileşenleri göz önüne aldıktan sonra. Ben daha keyfimden iade yapmadım, keyfimden ya da sağ olduğum hiçbir başka durumda da kimsenin parasını 1 gün geciktirmedim. Param yoksa talip olmam zaten. Mal satınca alıcı maldan memnunum diyene kadar parasına dokunmam. Alırken de malı alırım, söylendiği gibiyse söz verdiğimden de önce ödemeyi yaparım.(%99 önce)

Kolay gelsin.

• 2000
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BlindGuardianNN kullanıcısına yanıt
    Özel mesajla cevap verildi.

• Lithium87 kullanıcısına yanıt
    alındı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.