Şimdi Ara

Tesadüfün Bu Kadarına Yuh (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "işte bunlar hep sex" karikatürü kesin vardır diye konuya girmiştim.
  • Sahanın ne önemi var anlamadım? Bence ilk maçı burda oynamamız bizim adımıza avantaj. Bizim 3 takımdan herhangi biri ile eşleşme ihtimalimiz 1/3 bu nedenle herhangi bir sorun görmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Münih bozacak oyunlarını. hatta belkide Dortmund'da bozacak

Dortmund bozdu bile hocam final Bayern Dortmund olacak inaniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

quote:

Dortmund bu 4 lunun en zayifi ben sansini pek gormuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

quote:

Dortmund bu 4 lunun en zayifi ben sansini pek gormuyorum

Kadro bazinda oyle gozukuyor ama Dortmund kendinden guclu rakiplerine karsi daha cok motive oluyor.24 Yas ortalamasi olmasi lazim yanilmiyorsam, ben tur sanslarini yuzde altmisin ustunde goruyorum acikcasi

• işte futbolu sadece oyuncular bazında değerlendirenlerin yanılgısı

futbol takım oyunudur
    içindeki yıldızların elbet rolü büyük
    ancak
    yıldızsız da bir başarının olacağı takımlara örnektir
    dortmund

ve

fenerbahçe

.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oran hesabın yanlış. sadece 6 farklı maç kombinasyonu yapılabiliyor.

fenerbahçe - chelsea
    fenerbahçe - basel
    fenerbahçe - benfica
    chelsea - basel
    chelsea - benfica
    benfica - basel

bu maçlardan biri belli olunca diğeri otomatik belli oluyor. yani 1/3 oran.

fenerbahçe - chelsea
    benfica - basel

fenerbahçe - benfica
    chelsea - basel

fenerbahçe - basel
    chelsea - benfica

bunlar haricinde bir düzen oluşturamayacağın için 1/3. yarı final şike var demek için çok saçma bir nokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

Fenerbahçe ile Chelsea'yı final oynattırmak için türlü numaralar , sonra Fenerbahçe 2008deki intikamını alacakmı yoksa Chelsea avrupadaki başarısına devam edecekmi diye pazarlarlar oh miss

• Niye illa final gözüyle bakıyor millet anlamadım önemli takımları yarı finalde eşleştirirler 1 maç fazladan oynanır gene izlenir gene izlenir..F
  • quote:

UEFA cidden bir ayarlamaya gittiyse o oyunu kimse bozamaz. UEFA'nın oyununu şu takım bozar diyenler hayal görmesinler. Şayet UEFA kasıtlı ayarlama yaptıysa merek etmeyin rövanş maçlarında bu durumu bozacak bir gelişme olursa sahneye Hakem çıkar ve turu UEFA'nın istediği takımın atlamasını sağlar.

C.Ronaldo'unun M.United da son oynadığı sene Barca-United finali oynanmasını UEFA nasıl sağladıysa gine aynını yapar.

O seneki Chelsea - Barcelona yarı final rövanş maçını bulabilirseniz bulup bir izleyin ne demek istediğimi anlarsınız. Özet geçeyim.

Chelsea maçta 1-0 önde ve bu skor onlara turu getiriyordu. Fakat Chelsea bunla yetinmeyip maçı daha farklı kazanabilecek duruma 3 defa getirdi. Ama karşılarına Hakem çıktı. 3 net ve asla tartışılmayacak penaltılarını hakem vermedi. Daha da kötüsü İspanyolların beraberlik gol'ün den saniyeler önce Chelsea bir oyuncuya yapılan bariz faul verilmedi.

Tur Chelsea olması gerekirken maç boyu dökülen Barcelona hakem yardımıyla turu geçti. Böylece Barcelona- M.United başka ifade ile Messi-C.Ronaldo finali oynanması sağlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

UEFA cidden bir ayarlamaya gittiyse o oyunu kimse bozamaz. UEFA'nın oyununu şu takım bozar diyenler hayal görmesinler. Şayet UEFA kasıtlı ayarlama yaptıysa merek etmeyin rövanş maçlarında bu durumu bozacak bir gelişme olursa sahneye Hakem çıkar ve turu UEFA'nın istediği takımın atlamasını sağlar.

C.Ronaldo'unun M.United da son oynadığı sene Barca-United finali oynanmasını UEFA nasıl sağladıysa gine aynını yapar.

O seneki Chelsea - Barcelona yarı final rövanş maçını bulabilirseniz bulup bir izleyin ne demek istediğimi anlarsınız. Özet geçeyim.

Chelsea maçta 1-0 önde ve bu skor onlara turu getiriyordu. Fakat Chelsea bunla yetinmeyip maçı daha farklı kazanabilecek duruma 3 defa getirdi. Ama karşılarına Hakem çıktı. 3 net ve asla tartışılmayacak penaltılarını hakem vermedi. Daha da kötüsü İspanyolların beraberlik gol'ün den saniyeler önce Chelsea bir oyuncuya yapılan bariz faul verilmedi.

Tur Chelsea olması gerekirken maç boyu dökülen Barcelona hakem yardımıyla turu geçti. Böylece Barcelona- M.United başka ifade ile Messi-C.Ronaldo finali oynanması sağlandı.

hafiften hataırlar gibiyim hakem rezaletti

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

oran hesabın yanlış. sadece 6 farklı maç kombinasyonu yapılabiliyor.

fenerbahçe - chelsea
    fenerbahçe - basel
    fenerbahçe - benfica
    chelsea - basel
    chelsea - benfica
    benfica - basel

bu maçlardan biri belli olunca diğeri otomatik belli oluyor. yani 1/3 oran.

fenerbahçe - chelsea
    benfica - basel

fenerbahçe - benfica
    chelsea - basel

fenerbahçe - basel
    chelsea - benfica

bunlar haricinde bir düzen oluşturamayacağın için 1/3. yarı final şike var demek için çok saçma bir nokta.

üstad benim hesapta yanlış yok sende bilirsinki son maçı evinde oynamak avantaj dır ve kuranın çekiliş sırası aynen bu şekilde yani 1. ve 3. takımlar ilk maçı kendi evlerinde oynar bunu da göz önüne alırsan olma olasılığı 1/24 dür . Ama bunu dikkate almazsak senin hesapta doğru tabi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.