Şimdi Ara

teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAHANOSAHANO -- 17 Nisan 2011; 15:52:45 >

• Anakarta Bios uptade denedin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.s.s -- 15 Ocak 2011; 8:45:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.s.s

Anakarta Bios uptade denedin mi ?

evet anakartımda gigabyte @bios kendi programıyle update ettim 2 3 kere üst üste bu aralar psu dan şüphelenmeye başladım çünkü bilgisayarı kapattığımda 3 5 dk usb sürücümün on ışığı yanmaya devam ediyor :S
  • sorunum çözüldü teşekkür ederim size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAHANOSAHANO -- 17 Nisan 2011; 15:51:23 >
  • gigabyte gtx460 768 mb alma arifesinde bu nereden çıktı yaf. üstelik anakartım da gigabyte. şu nvidia forumunu incelemedim ama elemanların sorunları düzelmiş mi acaba? bence sorun yazılımsaldır ?
  • PC ye küçük süprizler yap
    Muhtemelen BİOSta bi ayar yanlış arkadaşım.
  • Hocam elimde GTX 460 gigabyte modeli var sık sık ısılarını kontrol ederim(gerçi stok kullanıyorum) 40 ı görmüyor, hiçbir sorun da görmedim üretimden kaynaklanan hatadır ama seni de anlamak güç be kardeşim aldığın yere götürüp ondan sonra mahkemeye falan gitsene götürdün de kabul mü etmediler, arıza varsa açık ve net almaları lazım.

Bence zor bir durum Allah sabır versin.
  • sorunum çözüldü teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAHANOSAHANO -- 17 Nisan 2011; 15:53:24 >
  • teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAHANOSAHANO -- 17 Nisan 2011; 15:52:20 >
  • benzer bir sorun msi gtx480 de benim başıma geldi.. servise gönderdim win7 ile deneyin dedim.. onlarda deneyip msi'ın kendi servisine gönderdiler ve ürünü değiştirdiler.. bu tip hatalar pcb ve ekran kartının ram aksamında sorun olduğunda meydana geliyor ve tamir edilemiyor bildiğim kadarıyla; tabii senin sorununu tam olarak bilmiyorum ama bende de sürücüyü yükleyince donup kalıyordu hatta bazen hoşgeldiniz ekranını geçip, masaüstündeyken ve ya herhangi bir ekran kartını yoracak uygulama açıldığında donup kalıyordu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.