Şimdi Ara

Teşekkürler dh wow bölümü ailesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandan beri bu oyunun bir takipçisiyim hatta bir kaç kez private serverlarda başlamaya çalıştım fakat en sonunda oyunu hakkıyla ancak orijinal serverda oynıyabileceğimi anladım kısmet bu zamanaymış nihayet 2 gün önce orijinal olarak oyunu aldım 2 gnüdür update ile uğraşıyorum ve bugün başlıyıcam

bu zamana kadar gerek açtığı konularla gerek yaptığı anlatımlarla gerekse koyduğu resimlerle bana bu oyunu anlatan ve özendiren sizlere ve 10 day free trial accaountu açtıktan hemen sonra keyi girmeme rağmen trialı iptal etmeyip 40 gün oyun deneyimini önüme seren blizzarda teşekkürü bir borç bilirim

TEŞEKKÜRLER

• konu açmadan sorayım

bende de bir sürü 10 day guest pass var bunlar bi işimize yarar mı?
  • hayirlara vesile olsun efenim
  • ne diyelim iyi eğlenceler

şu 10 günlük keyleri herkes kullanabiliyormu? mesela bende bir eky var başka birine verip 10 gün oynatabilirmiyim onu? eğer yapılabilirse elinizde fazla varsa verebilirmisiniz? 10 gün orijinalde taklıacam eğer sararsa para ile orijinal key alıp oyuna başlamayı düşünüyorumda.
  • Hepinize teşekkürler cevap verdiğiniz için

Ama benim dediğim 10 day quest pass değildi 10 day trial accaounttu açtığım guest key bendede var ama bu olayın türkiyede kapalı olduğunu duymuştum o yüzden işe yaramayabilir
  • teaser.wow-europe.com adresinden trialin türkiyeye açık olup olmadığını deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leech King -- 12 Aralık 2008; 14:38:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Başarı Hikayeleri Ana Konu
    6 yıl önce açıldı
    dh konu dışının yeni ismi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.