Sen anakarta ne yapabilirdin ki kullanıcı hatası desinler. Garantili cihaz bozulmuş yapamamışlar yenisi vermişler. Bunda takdir edilecek bir durum yok. Garantiyi veriyorsa yapacak tabiki.
aynen takdirlik birşey yok mecbur verecekler
Teknosa'dan, Bimeks'ten ya da başka bir yerden alsanız önce garantiye göndereceğiz diyecekler. Başıma gelen bir olayı kısaca söyliyeyim. Teknosa'dan bundan 3 yıl önce bir notebook aldım. Eve gittim şarj almıyor, gece mağaza kapandığı için yarın geri götürdüm ve onlarda hatayı tespit ettiler ve paramızı geri almak istediğimiz belirttik. Bunun mümkün olmadığını ve ne yaparsanız yapalım geri almayacaklarını söylediler. Biz de mağazayı ayağa kaldırdık, Tüketici hakları v.s. o sırada müşteri hizmetleri ve tüketici hakları derneğini bile aradık. Müşteri hizmetleri dava açabilirsiniz diyecek kadar pişkin, Tüketici hakları derneği ise dava açarsanız 1 yıl sürer ama kazanırsınız dediler. Biz de son çare olarak teşhirde kalan bizim bilgisyarın aynısını almak zorunda bırakıldık. Nihayetin bu notebook'ta dün itibariyle nalları dikti, hiçbir çiziği bile olmadan tertemiz ve özenli kullanılmasına rağmen kimbilir teşhirde ne yaptılar da bu denli abuk bir şekilde bozuldu. Artık açılmıyor bile.
Neyse çok da başınızı şişirmek istememe ama Türkiye'de tüketici hakları diye birşey yok bunu kesin olarak bilmek gerekir. Migros bu konuda oldukça başarılı herşeyi geri alıyorlar gerçekten.
Şimdi arkadaşın durumuna gelecek olursak. Kahraman Elektronik nihayetinde kurumsal olması mümkün olmayan Doğubank'ta ticaret yapan bir dükkan. Böylesi bir dükkanın sattığı ürüne 4 ay sonra bile yenisiyle değiştirebilecek kadar sahip çıkması "rüyamda görsem inanmam" diyecek kadar mucizevi:)
Ürün değişimini yapan arkadaşları can-ı gönülden tebrik ediyor, değişimi yaşayan arkadaşa da başka sorunlar yaşamamasını diliyorum.
Saygılar, selamlar...
olması gereken bu diyenler SONY nin swap sisteminden bi haberler sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme