Şimdi Ara

....::::::Teşekkürler TürkNet iyi ki varsın::::::... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TürkNet başvurumu geçen hafta cuma günü yaptım, cumartesi evrakları kargoladım, salı günü hatalı evrak mesajı aldım, çarşamba tekrardan gönderdim ve bugün internet ve ses hattım aktif edildi. Ne yavaş ne hızlı, olması gerektiği gibi oldu diyebilirim. Ancak vdsl olmasına rağmen ulaşılabilir upload hızı beni üzdü. Hayalimde YAPA'da olduğum için 4'e yakın hız almak vardı ama bana gelen ADSL'deki gibi 800kbps (en fazla 1mbps). Acaba hattım VDSL diye mi bu şekilde uploadım düşük? VDSL2'ye geçersem yükselme ihtimali var mı?

Bir de başvururken telefonla başvurdum ve arkadaşını getir kampanyasından yararlanmak için bir arkadaşımın TürkNet kullandığı telefon numarasını söyledim, bu şekilde olabileceğini söylediler ancak OİM'de gözükmüyor. Sonradan mı düşüyor yoksa sisteme girmemiş mi müşteri temsilcisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenespolat -- 13 Ekim 2017; 17:41:44 >
  • Bende 1 senedir kullanıyorum.Çok memnunum.Bazen hız dalgalanmaları oluyor ama 59.99tl ye 100mbit down 4 mbit upload veren başka yürekli bir firma yok :)

....::::::Teşekkürler TürkNet iyi ki varsın::::::...

100 mbit download 4 mbit upload video : https://streamable.com/6vpgz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 13 Ekim 2017; 19:45:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yenespolat kullanıcısına yanıt
    şu an modeme adsl mi vdsl mi geliyor değerleri nasıl bakabilir misiniz ? arkadaşını getire numarasını verdiğiniz arkadaşın oim sinden bakınız davet edenin ekranından gözükür
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzünde VDSL olarak geçiyor.
    ....::::::Teşekkürler TürkNet iyi ki varsın::::::...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenespolat -- 14 Ekim 2017; 0:40:29 >
    kablolarınız eski mi ek var mı ? modem zaten alabileceği hızı almış modemi direk ankastre ye bağlayıp deneme yapın. Upload 1 mbit in bir tık üstüne 1 mbit = 1024 kbps. Size 24 veya 35 mbit hız tanımlandığına göre 2 mbit 2048 kbps upload olması lazım ben iç tesisat arızası diyorum ve anlamanın en kesin yolu modemi ankastreye bağlamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bu güzel düşünceleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederiz . Size her zaman daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Bir sorun yaşarsanız bana PM üzerinden ulaşmanız yeterli olacaktır.

Sanki cevap veriyormuşsunuz gibi yazıyorsunuz. Burada onlarca adam defalarca size pm attı ancak dönüş yapmadınız.

Hocam ankastrede tt ek yapmış onu çıkarıp direk bağlayacağım. Öyle de değişmezse yapcak bişey yok ikiyle de yayın yapılmaz 1'le de

O ek yerine bir telefon kablosu bağlayıp modemi oraya bağlayın tabi elektrik de çekmeniz lazım geçici olarak modem için daha sonra ordan modem değerlerine bakın. Download da 19 mbit gibi değişik bir değerde çünkü. Onun için dedim. Orada hız yükselir ise demek ki iç tesisat sorunlu diyebiliriz. Upload Max 2 mbps doğru ama TürkNet in bir sonraki sürpriz i upload hızları olacakmış. İnşallah tez zamanda

• Turknet sistemi harika, ama teknik desteği gelişmesi lazım
    hocam iç tesisatta sıkıntı olması zor bi ihtimal çünkü ben evdeki hiç kullanılmayan 2. hatta bağlattım TürkNet'i. Büyük ihtimal eki kaldırdığımda biraz da olsa artış olur.
    tabiki etkisi biraz olacaktır. Yapa dayım demişsiniz santrale biraz uzak olabilirsiniz TürkNet i arayın biraz snr yükseltmesi rica edin biraz daha düzelecektir
    Snr yükseltmesi yapabiliyorlar mı ? Türknet m.temsilcisine desem anlamaz ki

çok limitli bir miktarda yapılabiliyor diye biliyorum oim den destekten talep edin
  • Dün ufak çaplı ping ve hız sorunu meydana geldi yurt içi hızlarda yurt dışı normaldi şuan düzeldi full hız düşük ping online oyunlar akıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.