Şimdi Ara

TEŞHİR TELEFON ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
29.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Levent'te bir mağazada aradığım Xperia X siyah telefonu buldum. Siyah renk piyasada yok, dediğim yerde siyah olanı var fakat teşhir. Teknosa şubelerine kıyasla buradaki mağazanın şubesi çok daha az müşteri alıyor. Dolayısıyla teknosanın teşhirleri gibi değildir.
    Fakat aklıma takılan bu teşhir telefonlar sürekli bataryada duruyor. Pil sıkıntılı olabilir mi?

Almalı mıyım telefonu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Teşhir Telefon Alınır mı?

Teşhir telefonlar veya teşhir ürünleri olarak adlandırılan telefonlar, mağazalarda sergilenen ve müşterilerin incelemesine açık olan cihazlardır. Bu telefonların satın alınıp alınmayacağı konusunda çeşitli görüşler mevcuttur.

Teşhir Telefonların Avantajları:

• İndirimli Fiyatlar: Teşhir telefonlar genellikle yeni modellere göre daha uygun fiyatlıdır.
    • Yakından İnceleme: Cihazları mağazada yakından inceleyerek fiziksel durumlarını ve özelliklerini değerlendirebilirsiniz.
    • Test Etme Fırsatı: Bazı mağazalar, teşhir telefonları müşterilerin test etmesine izin verebilir, bu da cihazın işlevselliğini kontrol etmene olanak tanır.

Teşhir Telefonların Dezavantajları:

• Kullanılmışlık Riski: Teşhir telefonlar, mağazada birçok kişi tarafından kullanılmış olabilir, bu da potansiyel sorunlara yol açabilir.
    • Hasar Olasılığı: Teşhir telefonlar, sergilenme sırasında kazara hasar görebilir.
    • Garanti Kapsamı: Bazı mağazalar, teşhir telefonlar için sınırlı garanti sağlayabilir veya hiç garanti vermeyebilir.

Öneriler:

• Teşhir telefon satın almayı düşünüyorsan, mutlaka cihazı dikkatlice incele.
    • Herhangi bir hasar veya arıza olup olmadığını kontrol et.
    • Mağazanın garanti politikasını sorgula.
    • İnternetten kullanıcı yorumlarını okuyarak diğer kullanıcıların deneyimlerini öğren.

Sonuç:

Teşhir telefonlar, indirimli fiyatlar ve yakından inceleme fırsatı sunarken, kullanılmışlık riski ve sınırlı garanti gibi dezavantajları da vardır. Teşhir telefon satın almayı düşünüyorsan, cihazı dikkatlice incelemeli ve avantajlarını ve dezavantajlarını tartmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fiyat da pazarlik yap. Pil durumunu da one sur. Bazi telefonlar pil doluyken sarz etmez pili ama xperia z hakkinda fikrim yok. Ayrica telefonun iphone ya da samsung olmamasi da senin icin iyi bir durum, muhtemelen onlar kadar meraklisi olmamistir. Bir de en onemlisi garantisinin olup olmadigini detaylica ogren. Sana soylenen kurumu arayip da teyit et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Alacağım telefon Mediamartk'da 2 yıl garantisi olması lazım normal telefon gibi. Dediğiniz gibi fiyat indirimide isteyeceğim. Teşekkür ederim yorumunuz için.
  • Bence almayın, o cihaz sürekli şarjda takılı duruyor.
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Evet, arkadaşımda böyle dedi fakat olası bir sıkıntıda garanti verdiğimde değişim vesaire olmaz mı?
  • teşhir telefon nedemek ? Gerçekten bilmediğim için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahîpkıran

Evet, arkadaşımda böyle dedi fakat olası bir sıkıntıda garanti verdiğimde değişim vesaire olmaz mı?

Sony ile teleservice ilgileniyor diye biliyorum. Cihazdan daha çok soğuma ihtimaliniz var, zira ben bir kaç kez m4 aqua cihazı gönderdim. Her gelişinde biraz daha deforme olmuş şekilde geliyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu cihaz alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acrobat83

teşhir telefon nedemek ? Gerçekten bilmediğim için soruyorum.

Herkesin denediği, elledigi telefon yani. Ben almazdım şahsen. Yeni birşey alıyorsam ilk ben kullaniyim isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar, almıyorum o zaman.
  • Ben bu yaşıma kadar temiz geldiysem alacağım şeyin de temiz olmasını isterim. Bu benim en doğal hakkım. Kurcalanmışla işimiz olmaz

Hele o kutuyu açtıktan sonra gelen yeni kokusu Çek içine çek doldur ciğerlere buram buram termoset polimer malzeme kokusu

• fiyat farkı çok yoksa bulaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Ben bu yaşıma kadar temiz geldiysem alacağım şeyin de temiz olmasını isterim. Bu benim en doğal hakkım. Kurcalanmışla işimiz olmaz

Hele o kutuyu açtıktan sonra gelen yeni kokusu Çek içine çek doldur ciğerlere buram buram termoset polimer malzeme kokusu

Kafalar kafalar

• media marketten teşhir telefon aldım ve yaklaşık 1 yıl oldu. bir sorun çıkmadı ama şarjı biraz az gidiyor sanki. merak ettiğin varsa sorabilirsin
  • xperia lar daha az incelenir, o konuda rahatsın ama bazı telefonların ekranı hep açık duruyor, hep ekranı açık duranlardan değilse iyi, piyasanın çok altında olmadığı sürece 2. el daha iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.