Şimdi Ara

Teşhirden son ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mağaza teşhirlerimiz de 13 adet ambalajı açık teşhir edilen KD56NAI30N model buzdolabından 13 adet mevcut.
    Bir üst modeli olan KD56NAI32N çıktığından bu ürünleri alış fiyatımızdan satarak yer açmak zorundayız,

Ürün ambalajı açık olduğundan taşıma kargo yapılamaz, sadece mağazalarımızın olduğu bölgelerde teslimat yapabiliriz.

1900 tl den kredi kartına taksitle 13 adet KD56NAI30N ilgilenen arkadaşlar lütfen mail yolu ile ulaşsınlar,

Ürünün şuan yeni üretilen modeli olan KD56NAI32N in nakit satış fiyatı 2275,00 tl dir.
    Yani aradaki fiyat farkı 375 yüksek bir rakam, Ürün üzerinde çizik vs olanlarda ekstra indirim de uygulayabiliriz.

Teşhirden son ürünler
     Teşhirden son ürünler

• bilemedim ki şimdi
  • e*man kullanıcısına yanıt
    Mağazalarımıza gidebilecek lokasyondaysanız gider görür ve beğenirseniz alışverişinizi yaparsınız,
    ama teşhirden görmeden ürün alınmaz elbetteki
  • yaklaşık %15 lik indirim,teşhir ürünü için büyük bir indirim değil
    ayrıca nette 2155 tl ye var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 17 Ağustos 2013; 20:16:12 >
  • serkan99 S kullanıcısına yanıt
    2155 tl + kargo bedeli var,
    ayrca 56naı32 demiş fakat 56naı30 un görselini eklemişler.

satın aldığınızda ne geleceğine emin olabiliyorsanız elbette alınabilir.
  • tabii teşhir ürünü diye belirtmek bile zaten bence bir dürüstlük göstergesidir.teşhir ürünü almaya karşı değilim.daha geçen gün teşhirden bir buzdolabı aldım ama %30 indirimliydi,sizde eğer böyle bir indirim yaparsanız daha kolay satarsınız.yani sonuçta mal sizin istediğiniz fiyata satacaksınız.
  • serkan99 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, zaten bunu belirtmeden açık ürün satmak terbiyesizlikten başka bir şey değil gerçekten.
    Elimdekileri şuan bu fiyattan satabiliyorum öneriniz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.