Şimdi Ara

Tesisat borularından kitaplık yapmak için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.instructables.com/id/HomeMade-Modern-DIY-Pipe-Shelves/

Bu tarz bir kitaplık yapmak için siyah demir borulara, flanşlara ve dirseklere ihtiyacım var. Karaköy' de biraz dolaştım, ancak genelde 6m lik borular satıyorlar. Bunlara diş açtırmak falan gerekiyor. Bu tarz bir proje için boruları nereden temin etmek gerekir?

Ayrıca raf olarak kullanılacak eskitilmiş ahşapları nereden temi edebilirim? Nato Yolu?

Teşekkürler.

• Kaynak yaptirabilirsin dis acmana gerek yok temiz olsun dersen olabilir su tesisatçıları yapabilir neredeyse tamamen plastik boruya geçildi ama ahsabida mobilyacilardan alabilirsin ugrasacak bulursa yaptirabilirsin telle ahsap yıpratılip sonra boyanacak onun boyası eski görüntü vermek için adını bilmiyorum ama sana pahalıya gelebilir bu is

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cambalkoncu -- 26 Nisan 2015; 18:55:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakkilic B kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

1. cisi aradığın ürünün ismini tam öğrenmek olmalı. Gitmen gereken yer boru satıcıları ya da imalatçıları değil, sıhhi tesisatçılar. Aşağıdaki ürünün kısası ya da daha uzunları mevcut.

http://www.tesisatmarket.biz/asp/product/6820/GALVANIZ-BORU-NIPEL-UZATMA-1-50-cm-&view=2

2. Diğer gösterdiği parçaları da zaten resimlerinden seçersin. Siyah istiyorsan, nerede kullanacağını bilmiyorum ama, denize yakın bir yerdeysen, çok hızlı paslanacağını unutma. Siyah alsan bile tekrar mat siyah olarak boyasan iyi edersin.

3- Eskitme ahşabı hazır alacaksan marangozlardan da yardım isteyebilirsin, veya hafif bir zımpara, sonra da eskitme için boya kullanırısın ancak bunun da çeşitleri var.

http://www.hizlial.com/artdeco-ahsap-eskitme-zift-100-ml/10003777?gclid=Cj0KEQjwyIyqBRD4janGs5e67IsBEiQAoF8DGtD-_wGQlwRS-s7xR0WGOV14tPcMzEq8vv-5w0nrxRIaAiPw8P8HAQ

4. Daha kolay bir proje seçebilirsin :)

Umarım yardımcı olur, iyi günler

• Tesisat malzemeleri satılan bir yere gitmen lazım. Flanş, dirsek, t, tıpa her şeyi tek bir yerde bulabilirsin. 1 boy 6mt oluyor aldığın yerden 3e böldür boruları taşıması kolay olsun. Planını yap ona göre parçalara böl boruları mahalle arası bi tesisatçı bul diş açtır. Çok işi olana gidersen yapmaz. Flanşlarıda kaynakçıda yaptır. Tahtayıda inşaatlardan bulabilirsin bir kalas işini görür:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykousta -- 14 Eylül 2015; 21:57:15 >
  • Bu tarz şeylere hastayım :) Kolay gelsin, umarım bulabilirsiniz istediğiniz parçaları. Kitaplık ben de yaptım kendim, linki aşağıda :)

Buradan görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayhayirli -- 29 Eylül 2015; 3:04:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.