düşünceleriniz için teşekür ederim ben hala düşünüyorum yarın kararımı verim noktayı koyacağım sonucu sizinle paylaşırım.
quote:
Orijinalden alıntı: dartanyan5
düşünceleriniz için teşekür ederim ben hala düşünüyorum yarın kararımı verim noktayı koyacağım sonucu sizinle paylaşırım.
Bir yandanda JL audio u işin içine sokarak aklınızı karıştırmış olmiyim diyorum .. ancak bircok başka.. ve hatta çok daha iyi seceneklerinde olabilcegini belirtmek istedim... mesela DLS CA5 veya 51 ... ya da Helix Db 5 gibi ürünlerde oldukça başarılı ve saydıklarınızdan daha performanslı cihazlar.
ben bu gun son noktayı koydum ve audison aldım gerçekten süper bir anfi çok teredüt ettim ama sonunda istediğim sesi elde ettim ve sesi sonunakadar yükselterek ses hala net boğulmuyor ve aktif bağlantı yaptırdım.
Hayırlı olsun, güle güle dinleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: dartanyan5
ben bu gun son noktayı koydum ve audison aldım gerçekten süper bir anfi çok teredüt ettim ama sonunda istediğim sesi elde ettim ve sesi sonunakadar yükselterek ses hala net boğulmuyor ve aktif bağlantı yaptırdım.
Hayırlı olsun .. iyi ses almanıza sevindim.
teşekür ederim arkadaslar sizin soylediklerinizi almadım ama bana ii bir fikir ve karşlaştırma yapabildim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme