Şimdi Ara

Tesisat için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracıma Audison srx5 anfi Alpine Bass kutu içinde ve focal polyglass serisi takmaya düşünüyorum sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum.

• Sarı çizmeli Mehmet Ağa.

Audison SRX5
    4x55W 4 ohms + 1x185w RMS 4 ohms
    4x50W 4 ohms + 1x300W RMS 2 ohms
    4x70W 2 ohms + 1x260W RMS 2 ohms
    4x75W 2 ohms + 1x160W RMS 4 ohms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 3 Aralık 2009; 10:35:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Sarı çizmeli Mehmet Ağa.

Audison SRX5
    4x50W 4 ohms + 1x300W RMS 2 ohms
    4x70W 2 ohms + 1x260W RMS 2 ohms
    4x75W 2 ohms + 1x160W RMS 4 ohms
    sarı çizmeli mehmet ağa derken anlamadın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan5

sarı çizmeli mehmet ağa derken anlamadın ?

Alıntıları Göster
    Cihazların özelliklerini ve modellerini yazmamışsınız. Bunu demek istedim. Güç uyumuna bakardık. Ben amfinin değerlerini yazdım. Amfinin neleri besleyebileceği belli oluyor.
  • quote:

Cihazların özelliklerini ve modellerini yazmamışsınız. Bunu demek istedim. Güç uyumuna bakardık. Ben amfinin değerlerini yazdım. Amfinin neleri besleyebileceği belli oluyor.

Alıntıları Göster
    Mid Focal 165 Vb polyglass
    Bass Alpine 1243 bp
    anfi srx 5 yalnız ne nasıl balanıyor bilmiyorum usta değilim bunları takmaya planlıyorum olur diye düşünüyorum. sizin fikriniz nedir uyar mu uymaz mı ?
  • quote:

Mid Focal 165 Vb polyglass
    Bass Alpine 1243 bp
    anfi srx 5 yalnız ne nasıl balanıyor bilmiyorum usta değilim bunları takmaya planlıyorum olur diye düşünüyorum. sizin fikriniz nedir uyar mu uymaz mı ?

Alıntıları Göster
    Özelliklerini yazsanız, anlaşacağız esasında. RMS güç değeri, ohm değeri vesaire.
  • quote:

Özelliklerini yazsanız, anlaşacağız esasında. RMS güç değeri, ohm değeri vesaire.

Alıntıları Göster
    bass 250 rsm 4 ohm

mid Details:

* 6-3/4" component speaker system (includes 2 woofers, 2 tweeters, 2 crossover networks, and hardware)
    * Polyglass woofer with butyl rubber surround
    * aluminum/magnesium inverted dome tweeter
    * fiberglass/ABS basket
    * outboard crossover with 3-level tweeter control (-3, 0, +3 dB)
    * grilles included
    * 2-70 watts RMS power range (140 watts peak)
    * frequency response: 60-28,000 Hz
    * sensitivity: 93 dB
    * depth: 2-9/16"

midler de kaç ohm bulamadım

anfiyi zaten özeliklerini sen eklemişsin

yorumun nedir acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bass 250 rsm 4 ohm

mid Details:

* 6-3/4" component speaker system (includes 2 woofers, 2 tweeters, 2 crossover networks, and hardware)
    * Polyglass woofer with butyl rubber surround
    * aluminum/magnesium inverted dome tweeter
    * fiberglass/ABS basket
    * outboard crossover with 3-level tweeter control (-3, 0, +3 dB)
    * grilles included
    * 2-70 watts RMS power range (140 watts peak)
    * frequency response: 60-28,000 Hz
    * sensitivity: 93 dB
    * depth: 2-9/16"

midler de kaç ohm bulamadım

anfiyi zaten özeliklerini sen eklemişsin

yorumun nedir acaba

Alıntıları Göster
    Midler büyük ihtimal 4 ohm dur. Sen amfiyi şu şekilde kullanacaksın.
    Midlerin 70 watt RMS olduğu için 100 watt vermek gerekir tam performans için.
    Woofer ın 250 watt RMS olduğu için 300 watt vermek gerekir tam performans için.
    Sistemin bu şekilde çalar ama tam performans alamazsın. Ses belki memnun edebilir, ama sisteminin bundan daha çok iş yapacağını bil. O amfi fazla güçlü değil.
    Zaten 5-6 kanal amfilerden fazla güç beklemeyin.
    Benim tavsiyem her zaman için midlere güzel 4 kanal amfi, bass(lar) için de mono amfidir.
    Bu işler para ister.
    Seçenek çok, siz paradan haber verin.
    Mesela size örnek 4 kanal 1 amfi göstereyim, gücüde fiyatı da canavar. Bildiğim en güçlü 4 kanal amfi. Ama bu kadarına gerek yok. Favorim Kicker ZX 650.4.

Hertz HP4

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4299&k_id=0&kn=0

4 OHM 4X130 WATT
    2 OHM 4X230 WATT
    4 OHM 2X440 WATT
    2 OHM 2X230 WATT + 4 OHM 1X440 WATT RMS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 3 Aralık 2009; 12:25:15 >

• quote:

Midler büyük ihtimal 4 ohm dur. Sen amfiyi şu şekilde kullanacaksın.
    Midlerin 70 watt RMS olduğu için 100 watt vermek gerekir tam performans için.
    Woofer ın 250 watt RMS olduğu için 300 watt vermek gerekir tam performans için.
    Sistemin bu şekilde çalar ama tam performans alamazsın. Ses belki memnun edebilir, ama sisteminin bundan daha çok iş yapacağını bil. O amfi fazla güçlü değil.
    Benim tavsiyem her zaman için midlere güzel 4 kanal amfi, bass(lar) için de mono amfidir.
    Bu işler para ister.
    Seçenek çok, siz paradan haber verin.
    Mesela size örnek 4 kanal 1 amfi göstereyim, gücüde fiyatı da canavar. Bildiğim en güçlü 4 kanal amfi. Ama bu kadarına gerek yok. Favorim Kicker ZX 650.4.

Hertz HP4

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4299&k_id=0&kn=0

4 OHM 4X130 WATT
    2 OHM 4X230 WATT
    4 OHM 2X440 WATT
    2 OHM 2X230 WATT + 4 OHM 1X440 WATT RMS

Alıntıları Göster
    almak istediğim anfi yetersizmi peki ben piyasada hemen hemen tum anfiler bu şekilde güç verir watt olrak ben arkadaşta dinledim sesi hiç bozmadan veriyor çok hoşuma gitti ama senin dediğin anfide ii ama çok pahalı

• quote:

almak istediğim anfi yetersizmi peki ben piyasada hemen hemen tum anfiler bu şekilde güç verir watt olrak ben arkadaşta dinledim sesi hiç bozmadan veriyor çok hoşuma gitti ama senin dediğin anfide ii ama çok pahalı

Alıntıları Göster
    Bakın ne yazmışım, gayet açık.

• quote:

Bakın ne yazmışım, gayet açık.

Alıntıları Göster
    Ben sizin ne yapacağınızı anlamadım. Eğer 1 takım mid ve 4 ohm woofer kullanacaksanız, Kicker ZX 650.4 tam size göre. İlla 5 kanal olsun diyorsanız, Kicker ZX 700.5 olabilir, ama fiyat pahalı.

http://dogubankshop.com.tr/?urun-detay_132_KICKER_ZX_650_4__OTO_ANFi.html

http://dogubankshop.com.tr/?urun-detay_138__KICKER_ZX_700_5__OTO_ANFi_.html

• quote:

Ben sizin ne yapacağınızı anlamadım. Eğer 1 takım mid ve 4 ohm woofer kullanacaksanız, Kicker ZX 650.4 tam size göre. İlla 5 kanal olsun diyorsanız, Kicker ZX 700.5 olabilir, ama fiyat pahalı.

http://dogubankshop.com.tr/?urun-detay_132_KICKER_ZX_650_4__OTO_ANFi.html

http://dogubankshop.com.tr/?urun-detay_138__KICKER_ZX_700_5__OTO_ANFi_.html

Alıntıları Göster
    Burayı okuyun, işinize yarayabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_36037886/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 3 Aralık 2009; 15:37:47 >

• quote:

Burayı okuyun, işinize yarayabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_36037886/tm.htm

Alıntıları Göster
    ben diğer tarafı okudum ve bahsetiğin anfiye baktım kicker markaya zx 700.5 (70*4) vermekte değerler 4 ohn da benin düşündüğüm anfi Audison ise 55*4 yalnız anlamadığım sey madem zx daha ii neden srx5 daha pahalı birde arkadasın aldığı malzemeler resimlerini gördüm inanın bass benim alacağım basstan daha basit gibi durmakta idi anfinin şeklinide açık soylemek gerekirse beyenmedim bende aslında pioneer gmx 404 var ve focal le ve alacağım bassa yetmeyeceyinden audison almaya karar verdim bahsetiğim sistem arkadasın aracında monte edilmiş şekilde var ve inan dinleyen bass değiştirdiler bazıları ise midleri değiştirdiler ben bunlarısizi kızdırmak için yazmıyorum yalnız neden bu şekilde bir fark var onu anlayamıyorum mesela SOUND MAGUS C-160 4 KANAL bir anfi önerildi bana (160*4) fiyatı Audison nun yarı fiyatına satılıyor yalnız şeklini görünce güvenemedim şimdi de sizin kicker benim pek hoşuma gidemedi gibi açıkçası sizin bu soylediklerime yorumunuz ne olacak inanın merak ediyorum.

• quote:

ben diğer tarafı okudum ve bahsetiğin anfiye baktım kicker markaya zx 700.5 (70*4) vermekte değerler 4 ohn da benin düşündüğüm anfi Audison ise 55*4 yalnız anlamadığım sey madem zx daha ii neden srx5 daha pahalı birde arkadasın aldığı malzemeler resimlerini gördüm inanın bass benim alacağım basstan daha basit gibi durmakta idi anfinin şeklinide açık soylemek gerekirse beyenmedim bende aslında pioneer gmx 404 var ve focal le ve alacağım bassa yetmeyeceyinden audison almaya karar verdim bahsetiğim sistem arkadasın aracında monte edilmiş şekilde var ve inan dinleyen bass değiştirdiler bazıları ise midleri değiştirdiler ben bunlarısizi kızdırmak için yazmıyorum yalnız neden bu şekilde bir fark var onu anlayamıyorum mesela SOUND MAGUS C-160 4 KANAL bir anfi önerildi bana (160*4) fiyatı Audison nun yarı fiyatına satılıyor yalnız şeklini görünce güvenemedim şimdi de sizin kicker benim pek hoşuma gidemedi gibi açıkçası sizin bu soylediklerime yorumunuz ne olacak inanın merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    Ben Sound Magus a güvenmiyorum. 4x160 watt az bir güç değil. Böyle 1 amfi 500 Tl den aşağı olamaz. Kicker, sizin Audison dan daha güçlü. 3 üncüye yazıyorum.

Sistemin bu şekilde çalar ama tam performans alamazsın.
    Ses belki memnun edebilir, ama sisteminin bundan daha çok iş yapacağını bil.
    O amfi fazla güçlü değil.

• quote:

Ben Sound Magus a güvenmiyorum. 4x160 watt az bir güç değil. Böyle 1 amfi 500 Tl den aşağı olamaz. Kicker, sizin Audison dan daha güçlü. 3 üncüye yazıyorum.

Sistemin bu şekilde çalar ama tam performans alamazsın.
    Ses belki memnun edebilir, ama sisteminin bundan daha çok iş yapacağını bil.
    O amfi fazla güçlü değil.

Alıntıları Göster
    yorumların için teşekürler düşündüm de 3,75 watt için bildiğim anfiden vaz geçmeyeyim sen kicker anfisini benimsemişin galba hep onu tavsiye ediyorsun ben eskiden pioneer tercih ederdim ama bu audison nu dinleyince kararım değişti aslında o bahsetiğim sound magus c160 alayım dedim ama bende güvenemedim ona kickerin ise şekil be bağlantı yerleri bana sound magus gibi geldi audison ise daha profesyonel gibi gekdi bana sonuçta altında made in italy yazıyor ve ödül almış bir anfi galba ben audison alacağım kafama daha bir yatı sesi dinlediğim ve sesi son ses açtığımda bozmadığından.

• quote:

yorumların için teşekürler düşündüm de 3,75 watt için bildiğim anfiden vaz geçmeyeyim sen kicker anfisini benimsemişin galba hep onu tavsiye ediyorsun ben eskiden pioneer tercih ederdim ama bu audison nu dinleyince kararım değişti aslında o bahsetiğim sound magus c160 alayım dedim ama bende güvenemedim ona kickerin ise şekil be bağlantı yerleri bana sound magus gibi geldi audison ise daha profesyonel gibi gekdi bana sonuçta altında made in italy yazıyor ve ödül almış bir anfi galba ben audison alacağım kafama daha bir yatı sesi dinlediğim ve sesi son ses açtığımda bozmadığından.

Alıntıları Göster
    Enteresan.
    Kicker ı bilmeyen yoktur. Kicker, Audisondan daha güçlü. Sitesini 1 inceleyin.

www.Kicker.com

• quote:

Enteresan.
    Kicker ı bilmeyen yoktur. Kicker, Audisondan daha güçlü. Sitesini 1 inceleyin.

www.Kicker.com

Alıntıları Göster
    Kicker ın şu amfilerine bak bakalım, benimsemek ile alakası yok. Kicker da USA malı ona bakarsan.

http://dogubankshop.com.tr/?urun-detay_131_KICKER_WARHORSE_10000_1__OTO_ANFi_.html

http://dogubankshop.com.tr/?urun-detay_143_KICKER_ZX_1500_1_OTO_ANFi_.html

http://dogubankshop.com.tr/?urun-detay_145_KICKER_KX_2500_1_OTO_ANFi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 4 Aralık 2009; 12:47:32 >

• quote:

Kicker ın şu amfilerine bak bakalım, benimsemek ile alakası yok. Kicker da USA malı ona bakarsan.

http://dogubankshop.com.tr/?urun-detay_131_KICKER_WARHORSE_10000_1__OTO_ANFi_.html

http://dogubankshop.com.tr/?urun-detay_143_KICKER_ZX_1500_1_OTO_ANFi_.html

http://dogubankshop.com.tr/?urun-detay_145_KICKER_KX_2500_1_OTO_ANFi.html

Alıntıları Göster
    evet bu eklediklerine baktım gerçekten etkileyici rakamlar watt olarak ama bunlar mono anfi yanılmıyorsam siteyi bi inceleyeceyim

• quote:

evet bu eklediklerine baktım gerçekten etkileyici rakamlar watt olarak ama bunlar mono anfi yanılmıyorsam siteyi bi inceleyeceyim

Alıntıları Göster
    Kicker ın sıradan 1 marka olmadığını anlatmak için yazdım. Audison da iyidir, benim de tercih edeceğim 1 markadır, ona 1 şey demiyorum. Dinlediğiniz aynı sistemi Kicker amfi ile dinleseniz o da hoşunuza gider. Seçim size kalmış. Fiyatı uygun olanı tercih edebilirsiniz. Kicker ZX 650.4 amfinin kutusundan bass kontrol da çıkar, bass ınızı tek başına kontrol etmenizi sağlar. Resimdeki cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 4 Aralık 2009; 13:07:56 >

• quote:

Kicker ın sıradan 1 marka olmadığını anlatmak için yazdım. Audison da iyidir, benim de tercih edeceğim 1 markadır, ona 1 şey demiyorum. Dinlediğiniz aynı sistemi Kicker amfi ile dinleseniz o da hoşunuza gider. Seçim size kalmış. Fiyatı uygun olanı tercih edebilirsiniz. Kicker ZX 650.4 amfinin kutusundan bass kontrol da çıkar, bass ınızı tek başına kontrol etmenizi sağlar. Resimdeki cihaz.

Alıntıları Göster
    Bahsi geçen ürünler içinde (audison srx5 ve kicker 700.5) bence cok bir fark yok güç olarak... Kickerin kanal başına sagladıgı 15w lık güc fakır ve subda elde edilen 30w lık güç farkı aslında cokta kolay anlaşılacak rakkamlar değiller... Aslında denk sınıflarda olmarına ragmen Audison anfi sektorundeki yeri ve marka özelligi ve distributorunun fiyat politikasından dolayı kickerden daha yüksek rakkamlara satılıyor.. tabiki bu sadece "marka" olmasıylan olmuyor... çok büyük ihitmalle ses kalitesi Kickerdan daha iyi olacaktır... ancak öyle ciddi farklar beklemeyin ...

Ben 0 alıcak olsam tabiki ciddi farktan dolayı Kickeri secerdim ...ancak ikiside aynı fiyat olsa tercihim audison olurdu ... öyle yada böyle audison 2nci el pazarında da cok daha rahat satılıyor.

Bu arada Sound Magus ürünlerine hiç bulaşmayın bu markalara erişebiliyorsanız... onun güç edenksi bu ürünlerden biraz daha farklı .. yani kagıt üstünde güçlü olsa bile daha zayıf bir audisondan ciddi anlamda kötü çalıyorlar.

alternatif olarak JL Audio e6450 (veya a6450) modelinede bakabilirsiniz... kişisel tercihim olarak bunuda diger 2 model arasına soksam, JL i tercih ederdim. yazdıgından daha fazla veren bir cihaz...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.