Şimdi Ara

tesisata teyp yerine mp3 çalar bağlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1takım midtiz, 1 amfi 1 adet 25cm bas olan giriş seviyesindeki tesisatımın teybi çalındı. teyp almak yerine cep telefonumu yada mp3 çaları yada bunun gibi bir cihazı coaksiyel kablo ile amfiye bağlasam yeterli sesi alır mıyım? Teybimin amfi çıkışı 2volttu. bu cihazların amfi çıkışı ne kadardır yeterli olur mu emin olamadım ?

• Mp3 çalar ancak amfiye bağlanır ama tatmin etmez. En güzeli yeni bir teyp olacaktır. Bütçeni söylersen yardımcı olurum...
  • kısıtlı olur sonuçta telefonunda mp3 ünde sağ ve sol olmak üzere 1 amfi çıkışı vardır, Ama sonuçta giriş seviyesi sistemler için cep telefonu ve mp3 ler bağlanabilir

ben sony ericcson W810i telefonumu 1 bas 1 takım oval olan tesisatıma bağlamıştım, iyi verim almıştık, tabi w810i nin ses çıkışı kalitelidir.
  • benimde tesisat arabadayken teypte sorun çıkmıştı ve o süre zarfında elimdeki mp3 çalarla dinlemiştim tabi teybe benzemiyor typte eq ayarları vs ama sonuçta bayağı dıngırdıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

kısıtlı olur sonuçta telefonunda mp3 ünde sağ ve sol olmak üzere 1 amfi çıkışı vardır, Ama sonuçta giriş seviyesi sistemler için cep telefonu ve mp3 ler bağlanabilir

ben sony ericcson W810i telefonumu 1 bas 1 takım oval olan tesisatıma bağlamıştım, iyi verim almıştık, tabi w810i nin ses çıkışı kalitelidir.

tam üstüne bastın dostum :) w810i var bende de. inanılmaz bir ekolayzır ve yeterli bir ses kalitesi var. ama sinyal seviyesi kaç volttur ondan endişeliyim
    teyp için de 100liraya falan çözebilsem diye düşünüyorum ama o paralara ne alınır bilmiyorum, güzel bi teyp olacağına telefonla idare edilir sanki diye düşündüm
  • teypteki özellikle kaliteli bir teypteki ses kalitesini mp3 çalarlar ile alamazsın. ;)

ben mp3 teybim var ama mp3 bile dinlemiyorum, track en iyisi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOGAH

teypteki özellikle kaliteli bir teypteki ses kalitesini mp3 çalarlar ile alamazsın. ;)

ben mp3 teybim var ama mp3 bile dinlemiyorum, track en iyisi :)

yanlış anlamışsın konu mp3/track konsu değil.
  • Arkadaşlar bu konuyu deneme şansı buldum. Arkadaşımın arabasındaki tesisata cep telefonumu bağladım. Baya şaşırtıcı bir şekilde güzel çalıyor. Belki son ses olarak teybin yerini tutmaz ama idare etmek için fazlasıyla iyi geldi bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.