Şimdi Ara

TESİSATTA DİNLENECEK ŞARKILAR? (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
11
Favori
385.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: underground_boss

mutlaka bi bilen cıkar dıyee yazayım dedım bı sarkı vardı gecenn senee cok dınlıodukk ama sarkınınn adınıı hatrlayamıyrum delı olcamm bı yardım edenn olursaaa super olurr
    muzıgıı söleydıı dıt dıt dırı dıt dıtı dırı dıt dıt dırı dıt dıtı dırı dırırırırırırı dummm dumm dıee bı gırısıı cardıı sarkınınn bılen varsaa yardımcıı olsun ben kafayı yemeddenn

Bu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tubo

quote:

mutlaka bi bilen cıkar dıyee yazayım dedım bı sarkı vardı gecenn senee cok dınlıodukk ama sarkınınn adınıı hatrlayamıyrum delı olcamm bı yardım edenn olursaaa super olurr
    muzıgıı söleydıı dıt dıt dırı dıt dıtı dırı dıt dıt dırı dıt dıtı dırı dırırırırırırı dummm dumm dıee bı gırısıı cardıı sarkınınn bılen varsaa yardımcıı olsun ben kafayı yemeddenn

Bu mu?

ya bunun müziğinde bir bölüm bana levent yüksel-zalim remiksini hatırlatıyor..."dostlar seyrelmiş beyhude lafla vakit dolmaktaaaaa"...1.29 dan 1.39 a kadar bakın bi...benmi yanılıyorum

bu arada; kırmızı bikiniye değil müzige bakın dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

quote:

Bu mu?

ya bunun müziğinde bir bölüm bana levent yüksel-zalim remiksini hatırlatıyor..."dostlar seyrelmiş beyhude lafla vakit dolmaktaaaaa"...1.29 dan 1.39 a kadar bakın bi...benmi yanılıyorum

Evet aynı dediğin yerler Yalnız dediğin saniyeye gidince otomatikman kırmızı bir flash çakmıyor değil

• görunmuyokıı hıc bişeyy:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underground_boss -- 18 Kasım 2009; 21:54:22 >
  • Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love
  • quote:

Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love

hyrr bu deill yaa baslı bi şarkıydıı bi kaçç kişi sölüoduu şarkıyıı falann...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underground_boss -- 18 Kasım 2009; 22:03:02 >
  • quote:

quote:

Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love

hyrr bu deill yaa baslı bi şarkıydıı bi kaçç kişi sölüoduu şarkıyıı falann...

O zaman biraz daha detay lazım
  • Beyonce - Diva (Karmatronic Vocal Radio Remix)
  • Pitbull feat Nicole Scherzinger - Hotel Room Service (Remix) ==> (orijinalinden cok daha guzel)

Inna - Hot

Kenan Dogulu - Rutbeni Bileceksin

Pitbull - Calle Ocho ( I know you want me)

Dj Visage - The Formula 1 Song (Schumacher)

Britney Spears - Toxic

Metallica - Until It sleeps

Metallica - Sad but true
  • the pussycat dolls - hush hush (i will survive remix)
    nicole scherzinger ft. t.i. - whatever you like
  • süper şarkılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

quote:

Bu mu?

Bana anımsatmadı valla :)

@underground_boss dediğin şarkı bu olabilir mi ??

• Aşırı baslı şarkılar kulağı tırmalıyor.
    Bi
    shaggy - Hey sexy lady dinlerim kulağımın pasını siliyorsa ok...

• güzellll
  • @underground_boss dediğin şarkı bu olabilir mi ??

benzıoo ama bu deıll dedıgım sarkıyıı
    bı kac kısıı soluoo lıl jon snoop dogg falnn vardı yanlıs hatrlamıossam gırısıı cok benzemesede andırıo bu sarkı:D
  • deep fear
  • paylaşımlar süper bol bol dinleyeceğim bu parçaları.
  • iş yerinde bol bol dinler indiririm.. evde kotalı olunca yapamıyorum bunu
  • S.a arkadaşlar ben bu videodaki şarkıyı bir türlü bulamadım ismini bilen arkadaşlar bizimle paylaşabilirmi acabaa :s:s

http://www.i zlesene.com/video/arabalar-kicker-intikami/323256

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.