Mettalica-The Unforgiven Metallica-Sad But True David Gueta-Sexy Chick
Pitbull-Crazy Inna-Dejavu Flo Rıda-Sugar Flo Rıda-Right Round Kesha-Tik Tok Rudenko-Everbody
CLUP BASS
arklar yardımm lutfenn...!!!! ya buyuk ıhtımal amerıcan kadın sarkıcılardan.. nakarattta di jay dıyo sonra oo ooo falan dıyo bu kdrcık aklımda kaladı radyodn ıngılızce kelımerı cozemedım. fakat dj sarkısı deıl LUTFEN fena takıldı kafama yardım edın ...
tesisatta şarkı dinlemek başka bir konu, tesisatın tüm performansını duymak için demo cd ler dinlemek gerekir. internetten low bass diye aratıp bulabilirsiniz. özellikle bass rider ın parçaları.
arab money remix hastasıyım bu şarkının:) klibide çok eglenceli bi kliptir
İstediğiniz bir şarkıyı Soundbooth ile modifiye edip dinleyebilirsiniz.
Örnegin ben bu konuda kendim şarkıları modifiye edip milleti hayrete düşürebiliyorum.Ama düz şarkı istiyorsanız
BEYONCE-DİVA tek geçerim sesini açtıgımda kalbim titriyor
Yalşın Aşan - Hasta La Vista David Guetta - Freaky Girl Akon - Sexy Chick İnna - Love
Bu aralar favorim
Süper şarkılar.
david guetta nın albümü süper...
yakında yeni listeler burada olacak... kaçırmayın derim :)
yakında yeni listeler burada olacak... kaçırmayın derim :)
Merakla bekliyoruz hocam.Artık yabancı şarkıları değiştirmenin zamanı geldi.
asrın bombası Dj Unk - Watch H£R Do İt
quote:
Orijinalden alıntı: KARACOCUK71
arkadaşlar bildiğiniz müzik olmadan sadece bass olan şarkı varmı yada müzik olup söz olmasada olur sadece müzik ve bassss....
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar....
Karaçocuk;
Size önerebileceğim bir DJ var ve muazzam müzikler imal ediyor. İnsan sesi nerdeyse yok denecek kadar az geçiyor, geçiyorsa bile genellikle şeker kızları şakıtıyor, onun dışında; Bol Bass, Dip Bass, Oha Bass ve hatta Beyin Söken Bass'larada denk gelirsin sık sık... Ayrıca Component'lerin de iyidir umarım. Gerçek bir şölen başlayacak çünkü hayatında.
Benim Türk Halk Müziğim budur. Kimine göre disko, kimine göre dumtıs... Ama şu an dünyada yapılan en iyi müzik ve benim dinleyebildiğim tek müzik. 25 yıl boyunca dinlediğim Rock ve Metal yalan oldu artık hayatımda. Öldüler ve çoktan gömdüm...
Armin Van BUUREN'ın ASOT serilerini öneririm. ( A state of trance radio).. Sanırım en son ASOT 458 filan çıkmıştır.... Ben ASOT 230'lardan beri her hafta düzenli olarak takip etmeye çalışıyorum..
Şiddetle öneririm. High - End ötesi müzik.
Arkadaşlar bu arada Armin Kardeşimiz 16 TEMMUZ'da Maçka Park'a misafirimiz olarak geliyor...
Herkesi bekleriz, sadece 8000 kişilik bilet mevcut. 70-120 lira arası biletler, BILETIX'ten alabilirsiniz...
Bu arada yavaş yavaş parçaları topluyom. Çok zamanımı alacak son 4-5 yıllık Elektronik Müzik Derlemem ama bir şekilde başlamak zorundaydım...
Başlangıç Listesi aşağıda... Şarkılar rastgeledir... Mükemmelik sıralaması şu anda yoktur... Sisteminiz ve ruhunuz kudretliyse kesinlikle öneririm... (TEMMUZ başına kadar 100 şarkılık son ve net liste oluşur...- Bir daha da başka bişi nadiren dinlersiniz)
Arkadaşlar paylaştığınız parçaların tube linklerini koysanız daha iyi olmaz mı hepsini tek tek indirmek zor kotalıyım olaya farklılık getirmek istedim :D
Edward Maya - Stereo Love Edward Maya - This İs My Life D.Guetta - Sexy Bitch '' '' - One Love '' '' - Memories '' '' - Gettin Over You '' '' - Toyfriend İnna - Feelo Maurizio Gubellini - Moscow Trip '' '' - İnsane Akcent - That's My Name Big Ali & Dollarman - Hit The Floor Lady Gaga & Beyonce - Telephone Pitbull - Krazy Rihanna - So Hard Sean Paul & Rihanna - Break İt Off Stromae - Alors On Dance Roller Sis - Se Thelo 2 Touch - Blue Monday Karlux - The Riddle R Kelly - Thoia Thoing Benny Benassy - Come Fly Away Ciara & Missy Elliot - 1,2 Step Global Deejays - What A Feeling Linkin Park - Numb (Feat Jay-z encore)