Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1788. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: berkolo88 , EnesGemci HSSKE , Omfaruks
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
35.796
Cevap
930
Favori
2.347.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17861787178817891790
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hic bir sey bilmiyorsaniz Goodyear alin. Mutlaka ortanin cok ustunde iyi bir lastigi ulkemize ozel bir durum ucuza alirsiniz derim. Gercekten hic bir kaybi olmayan cok iyi bir lastik.

Cok haklisiniz, sunger rahatsizligi azaltiyor sesi degil. Bu aslinda daha iyi bir ozellik EV’ler acisindan. Zaten benim de soylemek istedigim sungerli sessiz sungersiz gurultulu anlamina gelmiyor.

En sessiz lastikte sunger yok ama ses siddeti isin bir kismi. Guzel bir ornek duymustum yillar once. Bir tahtayla tenekeye vurarak ornegin 80dB ses cikartirsiniz. Sonra tahtanin ucuna bez baglayip yine tenekeye vurarak 80dB ses cikartabilirsiniz ama xok daha az rahatsiz eder. Yani ses siddetinin dusuk/sessiz olmasi, rahatsiz etmeyecegi anlamina gelmiyor. Daha yuksek siddete sahip bir lastik daha az rahatsiz edebilir.
  • slyone S kullanıcısına yanıt
    O kadar cok ki

https://www.tyrereviews.com
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Veeee mutlu son :)

Mobile connector ben de düşünüyorum. Bu arada adaptör dediğiniz nedir? Schuco mu?

• corail kullanıcısına yanıt

Sagolun hocam mavi adaptör 7kw ile sarj için,

• Xedos. kullanıcısına yanıt

"Hiç bir şey bilmediğimi" nereden çıkardınız? Bahsi geçen sitelerdeki testleri sadece kendinizin okuduğunu mu düşünüyorsunuz?

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

16 Ayda silecekler çok kötü silmeye başladı.Araç her zaman evde ve işte kapalı otoparkta olmasına rağmen.

• o bir sıkıntı değil abi silecek sertleşmiştir her markada başımıza gelebilecek durum

• Bobby Hatfield B kullanıcısına yanıt
    Hocam ozur diliyorum yanlis anlasildim galiba. Ben onu size soylemiyorum. Hic bir sey bilmedigini soyleyen birine boyle denebilir anlaminda yazdim rica ederim. Lutfen ustunuze alinmayin.
  • her ne kadar %10 ötv dilimine soksa da yine de model y standart range in fiyatı yüksek geliyo niye

çünkü abd de standart range yok ve 30 bin dolara long range i satıyo, acaba bu long range burdaki standart motor ile aynı da kısılmış modu mu yoksa hakkaten daha düşük kapasiteli mi, daha düşükse burda ötvsiz 41 bin dolar orda daha üstü 30 bin oluyo ve orda sıfır peşinat la alabiliyosun burda gene krediyle ön peşinat ve boru gibi faiz var

en çok canımı sıkan tavan çatlaması onu da garantiye almıyolar.

şimdi sipariş etsek aralıkta gelse 1 ay sonra 2025 te araba 1 sene eski model oluyo o da dezavantaj

jüniperi bekliycez artık

• qaan77 Q kullanıcısına yanıt

Tavan konusundaki durumu anlatabilir misiniz?

Daha önce bir video da kapsam dahili dedikleri için önemsememiştim ancak garanti dahili değilse büyük sıkıntı.

• Xedos. kullanıcısına yanıt

Rica ederim, sorun değil, ben de biraz yanlış anlamışım sabah sabah TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 13 Kasım 2024; 13:49:46 >
  • onr4249 kullanıcısına yanıt

abi tavan mika gibi bişey cam değil zaten ve bir sürü kişininki çatladı, garantiye sokmuyolar, şikayetvar da bir sürü şikayet var.

çatlamaması için dıştan folyo ile kaplatanlar var ve işe yarıyomuş.

ondan kesin yaptırmak lazım.

eli yatkın olanlar kendi yapar.

• qaan77 Q kullanıcısına yanıt

31 bin küsur olan çıplak fiyatı sanırım altta arkadan çekişli en düşük model y için 46 bin usd nihai fiyat veriyor web sitesi

• evet orda long range 0-100 6,5 saniye 31 bin dolar +vergi

burda standart range 0-100 7 saniye 41 bin dolar +vergi

daha düşüğü 10 k dolar yüksek satıyor

• ABD’de vergi teşviki öncesi LR fiyatı $44990 ve premium iç mekanla gelmiyor. $30k dolar muhabbeti nereden çıktı?

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 13 Kasım 2024; 16:21:33 >
  • Bu aracı Amerika değil Almanya fiyatı ile hesap etmek gerek.Orada da 45bin€

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Premium iç mekan dediğiniz ne oluyor hocam?
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt

Temel olarak premiumun en büyük farkı ses sisteminin daha iyi olması.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sesi gerçekten 10 numara
  • 
Sayfa: önceki 17861787178817891790
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.