Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1787. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
35.801
Cevap
930
Favori
2.347.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 17851786178717881789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tesla hissesi 6 ayda %150 getiri ile yatırımcısını güldürdü...

mayısta tesla araba yerine hissesi alınsa getirisi böyle oluyormuş... :)

• dec_chaos D kullanıcısına yanıt

Özel mesaj kısmım kullanıma kapalı anlamadığım şekilde, mesajı yanıtlayamıyorum o yüzden. Ben 5 ekimde sipariş verdim, erken fiyat sabitleme yapmıştım sipariş verdiğim zamanlarda gelecek zamdan etkilenmemek için ve 14 Ekimde ödemeyi tamamladım. 30 Ekimde VIN ataması yapıldı. Konfigürasyon etkiliyor mu emin değilim ama sipariş sırasına göre atamalar ve teslimatlar yapılıyor sanırım. Araclar part part geliyor muhtemelen sizin aracınız da bir sonraki programa kalmış olabilir. En gec aralık ayı içinde almış olursunuz muhtemelen içiniz rahat olsun.

• balesanist B kullanıcısına yanıt

Ben Goodyear Ultragrip Performance+ almaya karar verdim. Tüm testlerde ilk 3'te, fiyatı da absürt değil, 9000 TL. Ben de ara ara süngersiz (SCT olmayan) lastik düşünsem de Tesla'nın sitesinde bazı frekansları çok iyi sönümlediği söylendiği için olmuşken SCT'li olsun dedim. (Üretim yeri Almanya.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 12 Kasım 2024; 13:51:47 >
  • mertoviicc M kullanıcısına yanıt

Cevabınız ve içten dilekleriniz için teşekkür ederim. Aracınızı kolaylıkla teslim almanız ve kazasız belasız yolculuklar temenni ederim

• Bobby Hatfield B kullanıcısına yanıt

Merhaba yapıştırdığınız yerin fotoğrafını çekip ekleme şansınız var mı?

• PaladinRudjack kullanıcısına yanıt

Unutmazsam gönderirim mutlaka, ama aşağıdaki fotoğraf da işinizi görür, okla işaretlediğim raylara yapıştırdım :

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 12 Kasım 2024; 15:33:21 >
  • Aracı aldım, hiç uzatmayacağım iyi bir araç her şeyi ile, bulabildiğim kusurlar koltuk baldır mesafesi ile beyaz kaplamanın sertligi oldu, konfor konusunda düzeltmeler yapilmis, denediğim araçtan cok daha yumuşaktı. En ufak bir işçilik kusuru bulamadım, geç teslim diye kızgın gittim ama çalsan gençler daha girerken sakinleştiriyor özür dileyip,. Mobil sarj cihazı ve adaptör aldım. 8000 kusur tuttu. İlk şarjımı yaptım yüzde 93'e yarım saatte geldi ankamall ana baba günüydü insanları bekletmemek için bıraktım zaten yavaşlamişti. Ankara trafiği durumu korkutucu olmuş, durum budur.

Darısı bekleyenlerin başına,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 12 Kasım 2024; 16:33:11 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğiyle

Mobil şarjı ben de alacağım sanırım.

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Yarın mutlu olacaksınız hocam, sizde kazasız belasız alın kullanın inşallah. Ama işçilik özellikle şaşırttı, başarılı.

• Siyah SR'ı 28 Eylül sipariş tarihim var ama programda hiçbir güncelleme yok? VIN numarası bile gelmemiş. Sizce durum normal mi? Satış temsilcisi bir problem yoktur dedi.

• LambdaCore L kullanıcısına yanıt

Bence normal değil. Bir mail atın isterseniz.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Ankara trafiği gerçekten berbat. İstanbul’a rahmet okutuyor.
  • Bobby Hatfield B kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bu raylara üstten yapıştırdınız sanırım, pandizotu süngerli bandın üzerine koyuyorsunuz herhalde? Aracı yeni sipariş verdim de trim seslerinden şikayet eden çok gördüm gönderiyi görünce sorayım istedim. Tam inceleme şansım olmadı geldikten sonra artık.

• Merhaba arkadaşlar. 9 Kasım SR siparişi verdim. Beyaz renk beyaz koltuk. Bu tarihlerde sipariş veren varmı? Herkes aralıkta gelir diyor. Sizin düşünceleriniz neler?

• dec_chaos D kullanıcısına yanıt

Cok tesekkür ederim, iyi günlerde kullanın.

• Omfaruks O kullanıcısına yanıt

Aralık sonuna yetistirmeye calisip teslim edeceklerdir diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.

• eveeeet gün itibari ile "aralık'ta kesin teslim" diyen satışçı arkadaşlara inanıp siparişi verdim ve beklemeye başladım. eller kaşınıyor ne aksesuar almak lazım, nerden almak lazım diye hadi hayırlısı :)

• Omfaruks O kullanıcısına yanıt

Ayni gün bende beyaz renk , siyah koltuk siparişi verdim. Bakalim ne zaman teslim edecekler. Satis temsilcisi aralik sonuna kadar kesin teslim alirsiniz dedi, bakacagiz...

• balesanist B kullanıcısına yanıt
    Cok iyi bir model yalniz bu ebatlarda P olacak. Yani TS870P. Hem sessiz hem tum disiplinlerde iyi bir ortalamaya sahip. Asil iddiali oldugu disiplin ise en dusuk yuvarlanma direncine sahip olmasi nedeniyle menzile etkisi. Kesinlikle begenirsiniz.

Edit: ekleme de yapayim. Bu lastikte profil biraz daha sert. Onceki lastiginize gore konfor seviyesi bir miktar degisebilir. Ortalamadan biraz daha sert gelebilir ya da hissetmeyebilirsiniz. Bir de contiler zamandan en az etkilenen kis lastikleridir diyebiliriz. Bu modelde de boyle mi gorecegiz aslinda ama 11 yasinda contiler gordum. Performanslari sifir lassalardan, petlaslardan kat kat iyiydi.
    Yalniz bir de uyarim olacak. Bu lastik WinterContact 8S modeliyle replace edildi. Fiyatlari da hemen hemen ayni ama hakkinda cok az bilgi bulabiliyorum. En dikkatimi cekense artan gurultu degeri olmus. Yani alacaginiz sirada teklif edilirse aklinizda bulunsun. Daha sessiz olmadigi kesin ama diger ozellikleri acisindan benim tahminim karda cekis ve frenaj degerleri 8S modelinde iyilestirilmis olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xedos. -- 12 Kasım 2024; 21:20:38 >

• 
Sayfa: önceki 17851786178717881789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.