TESLA MYLongRange & Performance
-
-
Takip 🖖🏼
Artık Acc. Boost paketi kiralama veya satın alma opsiyonu gelse de LR AWD araçların performansını alabilsek biz de.
Bu konuda bir bilgisi olan yoktur sanırım.
-
Sağolun
Kiralama tercihim olur -
Park durumunda son güncellemeler ile batarya çok daha az harcıyor -
Güzel oldu bu başlık. Buradan devam ederiz.
-
Sizden olumlu görüş alınca gelişmiş otopilotu aldım. O gün bugündür park görevini araca bırakıyorum. Mercedes ve BMW ile alakası yok. Müthiş çözmüşler.
Güzel bir haber paylaşıyim. Tesla Cin'de FSD'yi aktif etme seçeneğini ekrana eklemiş ama aktif edilemiyor. Cin için eli kulağında FSD'nin.
Avrupa da yakındır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbee -- 16 Eylül 2024; 17:54:1 > -
LR'nin dyno değeri 384 beygir ve performansın 464 beygir.
LR AB eklenince dyno değeri 441 e çıkıyor.
Ruhsata işlenmiş güc ise daha yüksek. O da 514 beygire denk geliyor. Motor anlık olarak bu gücü verebiliyor ama sürekli değil.
Dolayısıyla resmiyet anlamında Tesla'nın önünü tıkayan bir şey yok. Zaten motor peak power ile ruhsata işlenmiş durumda.
2025 başında shop açacaklarını söylediler. Shop ile beraber de referans programı başlar.
ACC Boost alanların çoğu referanstan elde ettikleri puan ile aldılar. Muhtemelen ACC boost bu sebepten bekletiyorlar.
-
İyi günlerde kullanın
Süre üzerinden kiralama opsiyonu olsa hemen alırım -
Teşekkürler.
Aylık abonelik artık FSD ile gelir ve yaklaşık 4-5 bin tl arasında olur diye düşünüyorum.
Gelişmişi aldıktan sonra uzun yol yaptım ve alışınca şerit değiştirme çok işlevsel geldi.
Şehir için otoban kullanımda ise şerit değiştirme işe yaramıyor.
Şimdi summon ve ass'i bekliyorum. Özellikle dar park yerlerinden çıkarmak için işe yarayacaklar.
-
Özellikle dik parklarda aracın sürücü kapısını zor açma durumlarında summon harika olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capitano UV -- 16 Eylül 2024; 18:4:27 > -
Herkese Merhaba,
Dyno motorun kendi başına ürettiği gücü değil, motorun tekere aktardığı gücü ölçüyor, o yüzden eksik çıkması normal, benim bilgim bu doğrultuda..
-
Herkese selamlar,
-
Acc. boost paketini bende sabırsızlıkla bekliyorum, o yüzden yeterki gelsin, her türlü aylık kiralama veya satın alma yöntemine kabulüm
-
Hello
-
Takip. ACC boost muhabbeti olmuş, benim aracımda var ve gerçekten fark yaratıyor. 19” jant ve lastiklerle 0-100’ü 4.4 saniyeye indirebilmek güzel seçenek. -
Tekrar herkese merhaba..
Pazar günü uygulamadan LR için servis talebinde bulundum, aracın ön alt kısmından bozuk yollarda gelen gıcırtı sesi için,
Pazartesi mobil servis beni arayarak, Salı günü için randevu verdi, (İzmirde yaşıyorum)
5-10 dakika süren ufak bir işlemle Mobil servisin İzmirde hızlı bir şekilde sorunu çözmesi beni çok rahatlattı 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmex_35 -- 25 Eylül 2024; 18:57:23 > -
Sessiz ortamlarda direksiyon çevirdikçe çıt çıt gelen bir ses var benim aracımda da. Daha önce gıcırtı yapılmıştı ama bu çıt çıt ses yeni arttı. Bu ses sizde yoktu sanırım hocam, değil mi?
-
O direksiyondan çıt sesi bende de başladı, servis talebinde onuda belirttim,
ilk başlarda o ses gelen parçayı değiştirdiklerini fakat yeni parçadanda 3 ay sonra ses gelmeye başladığını, ayrıca Almanya Teslanın uyarılarından sonra artık değiştirmediklerini, çünkü parçanın arızalı olmadığını sadece kauçukların sese sebep olduğunu ve teslanın yeni araçlar için başka bir çözüm için uğraştığını söyledi
malesef ses zamanla artıyormuş..
-
Servis talebi de çözüm olmayacak yani Sinek ufaktır mide bulandırır misali çıt çıt sinir bozan bir ses. Zamanının DSG şıngırtısı gibi bununla yaşamayı öğreneceğiz demek ki. Sağolun hocam.
-
rica ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X