Şimdi Ara

TESLA MYLongRange & Performance (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
11
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ses lateral link denen bir parçadan geliyor.

Kornik problemli.

Değiştirilse bile ses tekrar edebiliyor. OEM olmayan parça takarak çözenler var.

Tesla servis geçen yıl değiştiriyordu, şimdi kabul edin moduna geçmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbee -- 26 Eylül 2024; 17:19:47 >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Günaydın
    Başlığımız tekrar açılmış, geçen haftala Hamburg’taydım Almanya’da satışa sunulan Nio ve Polstar marka Çin malı EV leri inceledim
  • 3 sabahtır yeni bir ses oluşmaya başladı araçta. Sanki böyle fren diskleri sürter de uğuldar gibi bir ses geliyor arka motor veya disklerden. Nereden geldiğini çözemedim ama ilk kullanım anında gelen ses bir süre sonra kesiliyor. Yine gözlemlediğim kadarıyla seste bir miktar artış da mevcut. Diske kaçan toz gibi birşey değilse bu ses için de servis talep etmem gerekecek sanırım. Volan uğultusu gibi epeyce tiz ve kuvvetlenen bir ses.

• Herkese Gunaydin,

Burada seve seve yazarim. Cok sevindim. Keyifli sohbetler.
  • İyi sabahlar
    Geçen hafta Hamburg’taydım Nio ve Polstar marka Çin malı EVleri incelemek fırsatım oldu fiyatları Tesla Model Y fiyatlarına yakın SUV modelleri ise 94k € civarında

Nio marka EV fotoları, show room’da sohbet ettiğim görevli İstanbul’da NİO’nun satış reyonu açacağından bahsetti

TESLA  MYLongRange & Performance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capitano UV -- 27 Eylül 2024; 11:39:14 >

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Günaydın
    Teslanın üretildiği Almanya’da Çin marka EVlerin 50-94k € fiyatlarla satışa sunulmasına şaşırdım, koltuklar delikli deri içi çok ferah Tesla MY ile aynı menzilin üstünü sunuyor
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Günaydın
    Benim araçtada benzer sesler oluyor belli süre kullandıktan sonra kesiliyor
  • Capitano UV kullanıcısına yanıt

Ek vergi mi var acaba hocam. Bu fiyatlar aşırı yüksek görünüyor. Avrupa'da tutunmaları imkansız gibi.

Arka motoru kaybetmeyelim de hocam, artıyor olması tedirgin etti acaba yolda bırakır mı diye.  

Hamburg’tan döndükten sonra Alman hükümeti Çin malı araçlara %60’a yakın vergi gelebilir diye açıklama yaptı, 5 Ekim’de kesinlik kazanacakmış, bence Çinli Tesla’nın üretim yeri Almanya’da işi sağlama almış görünüyor tahmin ederim bu fiyatların içinde vergiler dahil gibi
    Park esnasında geri vitese takıp frene bastığımda güçlü “küt” sesi geliyor inet’ten araştırdım YouTube ta video izledim sesin normal olduğu yazıyor ancak siz en iyisi servis açın içiniz rahat kullanırsınız
  • PolStar EV araçlar SUV ve HatchBack modelleride mevcut

• merhaba

• tunatek kullanıcısına yanıt
    Selamlar
  • İyi geceler
    Mesajları açabildinizmi
  • İyi geceler
    Kapora dava sonucu aleyhtemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capitano UV -- 1 Ekim 2024; 19:23:9 >

Lehte görünüyor hocam.

İyi geceler
    Sipariş verip iptal edenler için sevindim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.