|
Tesla'nın satışları yeniden yükselişe geçti
-
-
eski bir tesla model y kullanicisi olarak sunu itiraf etmem lazim, aksesuar secenekleri baskabir arabada yok, arabayi istedigin gibi kisisellestirebiliyorsun. malzeme kalitesi, uretim hatalari giderilirse ilerde tekrar dusunebilirim.
-
Sattınız demek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çinli arabalara yüzde 50 vergi uygulayıp kendi arasında birlik olan birbirinin arabalarini alan hristiyan-batı dünyasının gururu. Yoksa byd karşısında eriyip giderdi.
Bizim Türk-islam dunyasi da birbirini yesin anca adamlar birbirini nasıl tutuyor. Hatta yahudileri bile muslumanlara karşı tutup guclendiriyorlar. Ben su durumda olsem tesla almam. Byd alirim togg alirim.
-
evet uzun yolda hala rezillik, uzun yolda bir saat mola vermek zorunda olmamaliyim yorulduysam yanimdaki direksiyona gecer ben sag koltukta uyurum, calismayan sarj cihazlari, uzun kuyruklar, belirtilen gucte sarj etmemesi, her cihazin ayri abonelik istemesi vs vs liste uzar gider, ayrica sehirici icin bize fazla buyuk, sehiricinde kullanmak icin ufak bir elektrikli yanina sehirdisi icin bir benzinli hibrit arac kullaniyoruz.
-
Byd fazla büyütülüyor bence. Tasarım, teknoloji ve kalite olarak hala birçok markanın çok çok gerisinde. Bataryada üstünlükleri var ama sırf biraz daha iyi pili için tercih edilmesi mantıksız kaldı ki böyle giderse pil teknolojilerinde de üstünlük batı’ya geçecek yakında. Anca ülkemiz gibi yoksul ülkelerde seagull, dolphin gibi bisikletten bozma uygun fiyatlı araçlarla yükselebilirler, o da bir seviyeye kadar. Bu arada batı’nın her türlü imkanından faydalanıp batı’yı kötülemek de tam orta doğu insanına yakışan bir hareket. Uygur türklerine soykırım yapan çinlilerin çakma ürünleriyle size mutluluklar dilerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BYD Çinli markalar arasında kalite olarak iyi seviyede
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X