Şimdi Ara

Tesla parçalarını Türkiyede üretiyormuşuz !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün haberlerde okudum ve paylaşmak istedim. Gurur verici bir durum bizim için. Bazı mekanik parçaların imalatını Türk mühendislerimiz ve işçilerimiz yapmış.
    u durumda marsta ki araada izim de tuzumuz var .

haber şu şekilde başlıyor

Dünya otomotivinde Türk şirketlerin gücü Avrupa ve küre sınırlarını aştı. Hava yastığı, trim, direksiyon mili, bağlantı elemanları derken Türkiye’de üretilen amortisörler geçtiğimiz ay uzaya gönderilen Tesla ile yörüngeye oturdu.

Otomotivin en son ve en ünlü isimlerinden Amerikalı Elon Musk, elektrikli otomobili Tesla S Konsept için dikkat çekici bir etkinlik gerçekleştirdi. 2020 yılında üretilecek 2.9 saniyede 0’dan 100 km’e hıza çıkabilen yeni elektrikli modeli Tesla S konseptini, direksiyona bir manken astronot yerleştirerek, Mars’a gönderdi.

Tarihe geçen bu tabloya Türkiye otomotiv yan sanayinin de “eli değdi”. Dünyanın önemli otomotiv tedarik üslerinden biri olan Türkiye, bu araç ile uzaya amortisörden bağlantı elamanlarına bir çok parçayı tedarik etti. Türkiye otomotiv yan sanayi uzaya taşınan rekabete sessiz sedasız omuz verdi.

devamını da okuyayımhttp://otoajanda.com/marsa-giden-teslanin-amortisorleri-turkiyeden/

• Acikcasi ben gurur duyulucak bisey gormuyorum. Iyi evet parca uretmisiz otomotiv sanayimiz gelismis ancak biz zimbabwe degiliz, bogota hic degiliz.

Bi otomobile parca uretmekten gurur duymak bana sorarsaniz acizce. Diyin ki yazilimini biz yaptik helal olsun, ona rakip araba yaptik eyvallah ama bunlar zügürt tesellisi. Adamlar planla taslakla geliyor. Materyal seciyor hatta belki kendisi tedarik ediyor. Siz sadece kalip yapiyorsunuz parca basiyorsunuz. Bize gelmesinin en buyuk sebebi de ucuz isci.

Hepsi bi yana parcasindan “gurur duydudugumuz” arabayi turkiyede almak hayallerin otesinde. Otomotiv konusunda da secim donemleri bos vaatlerden oteye gidilmiyor.

Gecin bunlari. Bu haberlerle ovunenler standartlarini bir gozden gecirsin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin'in 50 küsür tane otomobil markası var, koskoca Türkiyede bir tane otomobil markamız yok. Neyle övünecekmişiz? İki tane amortisör yaptık diye mi? O büyük iş adamları anca para için şirket alsın şirket satsın. Gel arge yap, üretim yap dedin mi yoook. Hepsi köylü kurnazı bunların.
  • Avrupa ve kure sinirlarini asmisiz.Eyy Avrupa.Keske bu calismalari yerli oto yaparkende gorsek.Ama nerdeeee.Haberlere cikar.Bir olay patlar.Yerli oto Hayal alemi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye Avrupa'nın Çıktı taivanidir vietnamidir malesef. Adam ww gurubu bile burada üretiyor burada alıp Avrupa'da satıyor iş gücü ucuz metal ucuz zaten çeliği bile ithal etme muhabbeti başladı malum.. adam 1500 euro asgari ücret verse ki 1500 e çalışacak adam bulamaz Almanya'da, burada 1500x5 7.5 k mühendisleri bile vermiyor. 500 E verdiği işçi bayram ediyor ucuz iş gücü otomotivde dünya devi büyük ülkemiz vesselam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olay bu hocam. Amortisör katma degeri olmayan birsey.

Tesla parçalarını Türkiyede üretiyormuşuz !!!
  • met.nar kullanıcısına yanıt
    Tesla nedir? Mercedes Otobüs ve Kamyonlarini üretiyoruz.

Parça değil Patent önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.