Şimdi Ara

Tesla Semi hakkındaki gerçekleri bir de tır şoföründen dinleyin: Aptal bir araç! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
6.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tır kamyon dizayn işini kulakları küpeli hayatında tır kullanmamış züppelere yaptırıyorlar ondan sonra bu model neden tutulmadı derler bu işin 1 numarası scania bile şoförü dikkate alarak dizayn yapmakla kalmıyor tır aksesuarlarını imalata ekliyor teslayı üç beş züppe alır karavan yapar baika bir işe yaramaz

• Arabayı insanlar kullansın diye yapmamış. Çok belli

• Elon Musk"u getirin bana tokatlayacagim

• - olmamis

kaynak: polonyali tir soforu

• Açılan bir kapısı, oturulan bir koltuğu, 2 tane eşek kadar ekranı ve direksiyonu olduğuna göre ''İnsansız araç zaten, nesini eleştiriyorsunuz ki?!'' demek hiç anlanmlı olmuyor. Bal gibi de insanlı bir araç. Kaldı ki bir tırın A noktasından her noktaya, her türlü yol ve koşullarda onlarca tonluk yükü kendi başına sorunsuz götüreceğini düşünmek de fazla hayalperestçe. Sizin bu işin nasıl olduğu ile alakalı zerre bilginiz yok. Bilginin olmadığı yerde fikir olunca da komik oluyor.

• Evden pc başından ets2 gibi sürsem ne güzel olur be. Öyle bir şansım olsa tası, toprağı vs satar alır işe başladım

• Yaa bu yorumları okuyunca diyorum elon musk ne onemli insanlari kaçırmis tuh zarar edecek..designerlarina muhendislerine binlerce dolar maaş verecegine bir kac yuz dolar verip buradakilerden akil alsaydı keşke.Olmadi böyle

• İtibar etmesinler almasınlar bencede. Her işi ustasına bırakacaksın tır diyorsan bırak da DAF yapsın, SCANİA yapsın, ve belli başlı diğerleri işte

• Lan burası iyice ekşi sözlüğe benzemeye başladı. Kendini bilgili sanan yarı cahillerle doluşmuş. Cahilliğin en tehlikelisi kendi aydın zanneder ama aslında bir bok bildiği yoktur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence bu Polonyalinin isten de haberi yok bazı noktalar doğru ama genel olarak olumsuz bir haber olmuş ön cam kar tutabilir yazmış hadi o soğuk bir ülkede ona eyvallah diyelim yan aynalar uzak demiş e duzeltirler kamera koyarlar hani su anki daf scania vs tırlarda olduğu gibi araç bataryası hemen dolmuyormus dizel gibi değil diyor yani tir parkında benzinlik te dinlenme molalarinda tak sarja yat diyeceğim evet yatak koymamış onu nasıl dusunememis anlamadım 300-500 km şehir içi tur atan veya şehirler arası gidenlere uygun araç olabilir illaki eksikleri vardır zamanla düzeltilir su anki yılların tir kamyon üreticileri bile araçlarda bazen hatalı mantıksız isler yapabiliyor tesla daha yeni zamanla düzeltilir herşey yeniliğe kafa tutan illaki bir gün yenilecektir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.