Merhabalar ,benim başıma geleni yazmak istiyorum,ben 3 gün içinde vazgeçmiştim,hem thh ne hem banka ödeme itirazı yapmıştım, thh de son aşamada fakat 96 gün sonra banka ödeme itirazızmı kabul edip paramı geri yatırdı,tuhaf bir durum,şuan thh den vazgeçmem gerekli mi acaba... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arctura -- 25 Şubat 2025; 9:32:50 > |
Tesla Sipariş İptalinde Ön Ödeme Nasıl Geri Alınır? (3. sayfa)

-
-
Merhabalar,
Elinde emsal karar olan varsa özelden atabilme şansınız var mıdır acaba? Teşekkürler.
-
Merhaba, THH başvurum olumlu sonuçlandı. Fakat Tesla itiraz ederek dava açtı tabii. Emsal niteliğinde karar dosyanızı rica edebilir miyim eklemek için itirazıma?
-
Merhaba, olumlu sonuçlanan başvurunuzu bana da iletebilir misiniz rica etsem, emsal gösterebilmek için? metinkurt2030@gmail.com
-
Tabi, iletiyorum mailinize.
-
çok teşekkürler
-
Hocam akbank harcama itirazına yanıt verdimi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş bankası ama akbank için bilmiyorum siz bence her halükarda başvuru yapın akbank mobil ıugulamasından
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
üstad mahkeme kararını paylaşabilir misiniz? özel mesaj atamıyorum. mail: wincent.1323@gmail.com
-
Merhaba, emsal kararı rica edebilir miyim? teşekkürler
-
Merhaba, emsal kararı rica edebilir miyim? teşekkürler
isabozkurt@aol.com
-
Merhaba,evet akbank 96 gün sonra geri aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arctura -- 7 Mart 2025; 11:38:45 > -
2025 yılında değişen yasayla thh ile sonuçlandığı söyleniyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba dava dilekçeleri ve emsal kararları gönderebilir misiniz?
isabozkurt@aol.com
-
Selam hocam hangi durumdasınız nezaman araç aldınız firma yardımcı olmadığını söyledi sizlere
Hangi bankadan ödeme yaptınız ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X