Şimdi Ara

Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
65
Favori
66.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba eşimin adına kendi kredi kartımla sipariş verdim . Sorun olur mu acaba bilen soran oldu mu hiç? Benzer durumda olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • m_gencer M kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tesla Whatsapp grubunda 7:03’de sipariş verenler var. Ama sanırım 7/8 arası siparişler ilk partide gelecek.

Gri, Kırmızı, Tek motor gibi henüz üretimde olmayanlar hariç.

Misal Beyaz LR, Performans ilavesi olmayan siparişlerde hızlı teslim olacak gibi anlaşılıyor. Giga berlin günlük teslim sahasından gelen görüntülerde beyaz, siyah araçlar var. Tek tük kırmızı görünüyor.

Haftaya işin rengi belli olmaya başlar sanki.

8:03 benim siparişim 8849lu numaram. Beyaz Performance standart donımlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi grup bi davet alalım 😂

• merhabalar benide eklerseniz sevinirim mayıs teslimatları ne zaman olacak acaba seçin öncesi bi ihtimal varmıdır?

04.04.2023 7:02 RN1188585XX Mayıs-Haziran Long Range,19" Gemini, Siyah iç döşeme, beyaz renk

• 07.04 tarihinde siparişimi oluşturdum sipariş numaram 118902xxx Long Range Beyaz herhangi bir ek donanımı mevcut değil.

Sipariş sırasında ekim-aralık aralığını teslimat tarihi olarak veriyorlardı. Az önce teslayı aradığımda ekim-aralık olarak gözüktüğünü ancak kesin tarih verilemediğini, bir dahaki yıla bile teslimatın olabileceğini ilettiler. Umarım doğru değildir. 3-4 gün geç verdik siparişi bu kadar uzamaz umarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonMan16 -- 24 Nisan 2023; 13:36:10 >
  • Ben yabanci bir forumda bir google.doc gormustum
    Siparis verilen gun saat model isim ve soyismin birkac harfi siparis numarasi (son birkax rakam haric) gibi bilgiler girildikce dosya kendini gunceliyor ve gun saate gore siraliyordu boyle birsey yapip donanim ve diger forum telegram ve whatsapp gruplarindada paylasip datasheet olusturmus oluruz

Google.docs konusunda uzman olup bir form ve data sheet olusturabilecek var mi?

• Son gönderilen siparişleri de listeye ekledim. 8:30'a kadar verilen siparişler Mayıs-Haziran şeklinde görünüyor bakalım tarihlerde değişme olacak mı.

• Selam,
    04.04.2023 07:59 RN118850XXX Mayıs-Haziran. Long Range, 20" Jant, Beyaz iç döşeme, Beyaz Renk.
    İki arkadaşım daha sipariş verdi. Bilgilerini alıp buraya ekleyeceğim.

• 04.04.2023 08:27 RN118856XXX Tahmini teslim tarihine dikkat etmemişler. Long Range, 20" Jant, Beyaz iç döşeme, Beyaz Renk.

• 09.04.2023 RN118905XXX Tahmini teslim tarihi Ekim-Aralık. Long Range, 20" Jant, Siyah iç döşeme, Beyaz Renk.

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• karagozgilh K kullanıcısına yanıt

baya sipariş alınmış.

inşallah belirtildiği gibi yıl sonuna %90'ını teslim ederler.

bende ilk gün sipariş verdim ama sonradan renk ve jant değiştirdim.

• Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi

• Janissary. J kullanıcısına yanıt
    Gözünüz aydim. Umarım kolaylıkla tüm işlemleri tamamladınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Janissary. J kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

• Teşekkürler herkese açıldı bu ekranlar :)

• buckeye23 kullanıcısına yanıt
    Bu sayfa herkese açıldı. Evrak yüklüyorsunuz.

• Teslim adresi olarak İstanbul Park gozukuyor acaba daha sonra Akasyadan teslim acilicak mi?

Simdidien doldurmak gerekli mi yoksa beklemekte fayda mi var farkli kokasyonlar icin?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.