Şimdi Ara

Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
67
Favori
65.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Valla içimi rahatlattın. içim içimi yiyordu daha erken baksaydım acaba 24ünde alabilir miydim diye. teşekkür ederim.

dediğin gibi tüm araçlar gümrükte ama randevuya göre parça parça tuzlaya götürüp teslim ediyorlarmış

• theseus2333 T kullanıcısına yanıt
    daha önce sorulmuş olabilir, kusura bakmayın. peki ödeme tahmini ne zaman oluyor? teslim tarihinden 1 ay önce mi? Yılbaşı sonrasına sarkarsa olası vergi oranı değişikliği beni düşündürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 22 Ekim 2024; 19:54:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Araçlar gümrükte beklemez hocam kolay kolay. Sistem sıkıntısı falan bile olsa 2 gün sürer en fazla.

Yani şu anda büyük ihtimalle tümü gümrükten çıkmış depoda öyle bekliyor, tescil ve plakada ha keza gecikmez. Bunlar anladığım kadarıyla lojistik firmasını değiştirmiş, mesele bu. Bugün firma açıklama yaptı bir tane artık tesla ile çalışıyoruz diye,

Tam teslimat zamani yapılacak en beceriksizce iş elbette,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paladinho kullanıcısına yanıt

hemen ödeme yaparsan şu anda fiyatı sabitliyorlar. ama zaten bi ufak zam geldi. en düşük pakette yüzde 10 ötv yi henüz patlacak kadar büyük zam değil ama biraz değişiklik istediğin anda(içi beyaz dışı siyah olsun gibi) yüzde 10 ötv'yi aşıp 500bin küsür fark ödüyorsun. onu da teslaya değil. vergiye ödüyosun.

siparişle birlikte tüm ödemeyi yapmazsan sana araba teslimatından 3 hafta kadar önce ödemeni tamamla diye mail geliyor, 1 kere erteleme şansın var 15 günlük. tabi fiyat değişikliklerinin hepsinden etkileniyorsun. fiyat sabitleme garantisi yok.

7ekimde sipariş geçtim, efs yapmadım. sipariş sırasında Kasım tahmini diyordu. Aralık ortası- sonu gibi ödeme yaparız inşallah, Ocağa kalmayız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Efs sipariş sonrası hemen mi yaplıyor ? Sipariş verdikten sonra istediğin zaman yapabiliyor musun?

• jackal73 J kullanıcısına yanıt

İstediğiniz zaman yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir konu ama ölmüş. Yok mu yakın zamanda sipariş verip teslim alan.

• ben bi ara canlandırdım ama gene öldü. çok yaşamıyor :)

Yarın teslim alacağım kısmetse. 21 agustos siparişi.

Sipariş verdiğinizdeki tarih ne gözüküyordu, herhangi bir sapma oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.