Şimdi Ara

Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
351
Cevap
67
Favori
65.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamını nasıl kullandınız? Bireysel kredi mi ticari kredi mi? Bankalar büyük ticari müşterilere, mevduatı olan, sürekli kredi kullanan müşterilere sanırım hatrını kırmıyor ve kredi veriyor. Ayrıca verdikleri kredilerde de fatura karşılığı veriyorlarmış.

• Gemi limana yaklasinca kac gunde cekiliyor gumrukten hemen mi yoksa gumruksuz alanda bekliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 04.04.2023 20:34 sipariş performance Quicksilver içi beyaz siparişim için az önce ödeme maili geldi. Ekim-Aralık teslim görünüyordu, sanırım fiyatlar artınca talep azaldı ve sıra önce geldi. Şuan fiyatı görünce ben de bir kararsız kaldım:(

• Jant çapı nedir ve fiyat ne kadar geldi acaba?

• maygar kullanıcısına yanıt

Detayı aşağıya ekliyorum, jant değiştirmedim performans olunca sanırım 21di.

Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi
  • Sırada sipariş bekleyenler bu konuyu aktifleştirsek güzel olmaz mı diğer konuda alan arkadaşlar sürekli konuşuyor teslimat bekleyenlere bir fikir olmuyor 7 Nisan sipariş ablama vın atandı benim 11 Nisan performans siyah iç beyaz siparişim var henüz bir hareket yok bekleyen arkadaşlar renk gün tasarım özelliklerini paylaşırsa bilgi alışverişinde bulunmuş oluruz

• Merhabalar;

17 Temmuz itibari ile tüm ödeme ve sigorta işlemlerini tamamladım. Ödeme öncesi aracın "Ağustos başı" teslim edileceği bilgisi verildi.

Ödemeden beri ses seda yok, plaka dahi belli değil. Genel olarak ödemeden kaç gün sonra teslimat gerçekleşebiliyor. Ağustos başı da muallak bir tabir ilk 15 gün içinde olabilir sanki.

• Merhaba, aracın teslim fiyatı sipariş tarihine göre farklılık gösteriyor mu? Yani ne zaman sipariş vermiş olsak da aynı tarihlerde teslim alanlar aynı fiyatı mı ödüyor?

• Herkese Merhaba, google da arama yaparken bu konuyu gördüm ve siteye yeni üye oldum. Ben 9 Nisan'da beyaz performance siyah koltuklu modeli sipariş vermiştim ( RN1189124XX ). Yukarıda okudum ki Nisan'da sipariş veren bir arkadaşa VIN atanmış. Bu süreç ile ilgili tecrübesi olanlar bilgi aktarabilir mi? Ödeme ne kadar zamanda yapılması gerekiyor? Kaç günde teslim ediliyor? Önce kullandığım aracımı satmam gerekiyor, bilgilere göre satışa çıkaracağım.

• merhaba, 04.04.2023 tarihinde sipariş verdim. 14 yada 15.07.2023'te vın atandı. 17.07.2023 tarihinde fiyat teklifi geldi. 20.07.2023 te ödemeyi tamamladım. sigorta yaptırdım. Hiç bir ses çıkmayınca dün mail atıp sordum. Gelen cevapta en erken eylül başı teslimat olur, daha aracınız transfer işlemleri başlamadı denildi. Yani ödeme yapıldık yaklaşık 1.5 ay sonra en erken teslimat.

• regulus85 R kullanıcısına yanıt

Diğer arkadaşlara bilgilendirme olması açısından, uygulamada teslim tarihi güncellendi 7 ağustos-31 ağustos gibi bir aralık tanımlandı. Önceden belirsizdi.

• bu forum gayet faydalıymış neden etkileşim durdu ki. teslim bekliyorum bende ama benle yaklaşık aynı zamanda sipariş verenlerin araçları geldi mi merak ediyorum

• theseus2333 T kullanıcısına yanıt

bi yerde google e tablolar yapılmıştı, orası günceldi. Silmişim, bulursam paylaşırım yine

• gerek kalmadı dostum. 24ekim-7kasım arasına planlama yaptılar. ben geç kaldıgım için 7 kasıma randevu oluşturdum. eylüle kadar olan bütün siparişleri teslim edecekler

• az önce Siyah renk SR siparişi verdim Aralık teslim diyor, mağazadan 10 Aralık gibi teslimat olur denmişti.

sipariş tarihiniz neydi

• draw1907 kullanıcısına yanıt

Ben ekimin ilk haftasında yazıldığımda Kasım ortası veya sonu dediler ancak Eylül siparişlerini o tarih aralığında vereceklerini burdan öğrendik Ben benim gibi Ekim başı ve sonrasında alanlara yılbaşından sonra teslimat olacağını düşünüyorum.

• paladinho kullanıcısına yanıt

21 agustosta sipariş verdim. o zamanlar sitede ekim teslimat yazıyordu. insan ilk ekimin başlarında gelse 1.5 ay iyi süre diye düşünüyor ama 7 kasımda randevu aldık. 24ekim-7kasım diye bir teslim aralıgı çıkmıştı uygulamada. akşam farkettim mail geldiğini ve sadece 7 kasım seçilebiliyordu. hemen görseydim diğer seçenekler açık mıydı bilmiyorum ya da 7 kasımdan önce randevu alabilen oldu mu merak ediyorum.

• CCCP_34 C kullanıcısına yanıt

kasım ortalarında hala agustos siparişlerini teslim ediyorlar. tahmin ettiğin gibi aralık sonunu bulur gibi görünüyor.

Herkese siparis tarihine göre 2 ya da 3 günlük bir pencere açılıyor hocam, benim 2 Eylül sipariş aynı pencere aynı sekilde 24 ekim 7 kasım olarak bende de açıldı ama teslimat tarihi 12 13 kasım açıldı seçenek olarak sadece. Şans eseri tam mail bakarken geldi anında açtım. Yani belki 6'sı olurdu o kadar sizinki

Benim merak ettiğim araçlar şu anda gümrükten çıkıyor olmalı bu adamlar 20 gün ne yapıyorlar bu yavaşlık nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 22 Ekim 2024; 13:21:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.