Şimdi Ara

Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
65
Favori
66.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün araç sırasının geldiğini belirten mail ve telefon aldım 3 gün sürem varmış kabul etmek için ama bende aracı alabilecek şuan bakiye yok. Bu süre zarfında bir ev aldım krediylede olsa.. kendi hakkımı birine satabilir miyim long range çift motor beyaz renk tercih etmiştim 1.974.276₺ fiyatı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bur4k_ B kullanıcısına yanıt

Eviniz hayırlı olsun güle güle oturun

ne zaman sipariş vermiştiniz, sıra nerelere geldi fikir verir belki

devir olmuyor bildiğim kadarıyla siz aracı kabul etmeyince aynı konfigürasyonu seçen sıradaki siparişe geçmesi lazım

• karagozgilh K kullanıcısına yanıt

Devir değil kendi adıma satın alıp sigortası kesilecek sonra satışı vericem. İlk gün girmiştim sıraya sabah 9:00 da

• Merhaba siparişimi ilk siyah sonra deep blue yapmistim bugün tekrar siyaha döndüm daha hizli gelsin diye. Sizce bu durum siparişi en sona mı atıyor teslimatı geciktiriyor mu yoksa sipariş saatime göre araya mı alıyor ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaanakdogan K kullanıcısına yanıt

Sipariş saatine göre atıyor.

• Dostlar selamlar
    Ben ilk gün yazılanlardanım RN118860xxx ile başlıyor , model y performance otonom paket beyaz içi siyah yazıldım. Ekim-Aralık gösteriyordu fakat forumun ilk sayfalarında RN118860 için temmuz öngörülüyor, sizce tahmini ne zaman gelir araç, şirket adına alıcam ve noterden falan bütün evrakları hallettim

• Amocano06 A kullanıcısına yanıt
    Renk ne

• yaklaşık 1.975 teklif bugün geldi 04.04.2023 saat 09:40 siparişi.

Beyaz, LR, 19", iç siyah.

Bir kaç dakika erken verenler hem aracı 200 küsür bin daha uyguna hem 1 hafta erken aldılar fiyatlar güncellenmeden.

bu ülkede saniyeler çok önemli. 22 haziran PPK. toplantısı ve Merkez B. faiz kararına göre faiz/kur etkisiyle belki çifte kazık yemiş olacağız..

güncelleme:16:20 itibariyle onayladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prometheus3 -- 15 Haziran 2023; 16:20:49 >
  • Amocano06 A kullanıcısına yanıt

ayni kisi olabilir miyiz? :D

• bur4k_ B kullanıcısına yanıt

Merhaba, teslim tarihiniz habgi donemdi. Erken mi teslim oldu. Kendi siparislerimiz icin de fikir yurutebilmemiz adina cevaplayabilirseniz sevinirim :)

• Marksman84 M kullanıcısına yanıt

BEYAZ  

• buckeye23 kullanıcısına yanıt

26

• Dostlar fikriniz varmı yada herhangi bir bilgi alan varmı?

Byeaz performans beyaz içi siyah extra otonom

• prometheus3 P kullanıcısına yanıt
    2.5 ay olacak daha 9 siparişi teslimi başladı. 4 nisandaki teslimatların bitmesi için 8 ay daha görünüyor.

• cebusta C kullanıcısına yanıt

iptal eden de çokmuş, çevremden ön sipariş verenlerin yarısı vazgeçti o nedenle o kadar uzun süreceğini sanmıyorum.

• cebusta C kullanıcısına yanıt

20 nisan da sipariş verdim çok da heyecanlıyım konu ile ilgili niyeyse, bir sürü araba aldım sattım hala da 2 tane aracım var aktif kullanılıyor ama tesla'ya başka bakıyorum, senin bu hesabına göre (yanlış veya doğru demiyorum, kapalı operasyon sadece tahminler var ortada), ölek biz :( naptın bi yerden sonra açılır hızlanır filan diye avunuyorduk

• G@LGE kullanıcısına yanıt

Ekim gibi vın gelir Aralık gibi teslim olur bence. İptaller arttı biraz şansınız var.

• renk ne seçtiniz

• İzmir'den otobüs ile ulaşacagız. En kolay ulaşım ne olur?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.