< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi (14. sayfa)
-
-
merhaba
hasarsızlık indiriminiz varmıydı.sigortaları nerde yaptırdınız
-
Merhabalar,
Yillardir calistigim ayni sigorta sirketi. Hasarsizligim %60. Bu ikinci aracim. Ayrica su an Tesla’ya en iyi orani Allianz veriyor. Kendisnin anlasmasi var. Cevremdeki arkadaslarimin aldigi primlerde 22k-26k arasiydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam siz g20 320i grubundaydınız değil mi? Bmwyi sattınız mı?
Selamlar,
Evet. Satmadım. Onun yeri ayrı. Tesla kendini çok sevdirirse belki ileride düşünebilirim. Hayırlısı.
-
Hocam sigortayı nasıl yaptırdınız ben sigortayı yaptırdım ama sadece sigortacılar ön motor numarası yazılacak diyorlar ama Tesla Türkiye bunu kabul etmiyor ne yapacağım bilemedim.
-
Selamlar,
Sigortacınıza direk aşağıdaki mesajı gönderin. Tesla tarafından gelen mailde zaten iki farklı motor numaranız ve şasi numaranız bulunuyor. Bunları verdiğiniz takdirde doğru şekilde yapacaklardır. Belli ki Motor numarası bölümünde yanlışlık var. Bu arada motor numarası zaten poliçede gözükmüyor. Üzerinde ilk iki harf ******23 şeklinde. Buna sistemden bakıyorlar. Heralde sistemden bakınca bir yanlışlık olduğunu gördüler. Benimkinde de iki motor no birleşik şekilde. Aşağıdaki gibi birleştirip yazmışlardı. Hatta şimdi siz sorunca kaskomu da kontrol ettim. O da çift motor no yan yana olacak şekilde yapılmış. Bu şekilde tekrar sorun derim.
Trafik sigortanızı da ödemenizle birlikte bize Tesla hesabınız üzerinden ulaştırmanız aracınızı zamanında tescillendirebilmemiz için çok önemlidir. TRAFİK SİGORTA POLİÇENİZDE YAZAN MOTOR NUMARASI HANESİ TEK OLACAK, BU YÜZDEN ÇİFT MOTOR NUMARALARINI SIRASIYLA ÖN-ARKA MOTOR ŞEKLİNDE ARKA ARKAYA YAZMANIZI RİCA EDERİZ. ARALARDA HERHANGİ BİR BOŞLUK VEYA NOKTALAMA İŞARETİ OLMADAN YAZILAN MOTOR NUMARALARI GEÇERLİ OLACAKTIR.
-
2 haziranda vın gelmişti
Ödemeden sonra tahmini teslimatı sordum
Temsilcimin yanıtı hazirana yetiştirmeye çalışıyoruz oldu
-
Bugun teslimat icin randevum cikti. Herkes icin hayirlisi olsun.
Güle güle kullanın hayırlı olsun
En erken randevu ne zamana verildi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gunaydin, 23 Haziran ve 5 Temmuz.
Cok tesekkurler. Daha iyisi sizlerin olsun.
Merhaba araniza yeni katildim. Uzun suredir forumlari tariyorum hic standard range tek motorlu siparisi goremedim. Siparis numaram RN118852XXX. Siparis verirken mayis-temmuz diyordu sanirim. Bildiginiz bir standard range siparisi veren oldu mu? Ayrica ozelden beni de gruplara eklerseniz cok sevinirim.
-
Selamlar,
Benim tek motorlu sipariş veren tanıdığım yok. Siz ilksiniz sanırım :) Hayırlısı olsun.
-
Sag olun bakalim nasil olucak gorup bakicaz. Sizin icin vekaletname ve gerekli belgeleri yukledikten sonra ne kadar surdu sasi numarasinin atanmasi. Tek motorlular bildigim uzere avrupaya Cinden geliyordu ama almanya gecen aylarda uretime baslamisti. Bir tahmin yurutmeye calisiyorum.
-
Araclar gelen kota, siparis saati ve tarihine gore atandi. Yani vekaleti erken yuklemek vs onemli degil. Tabi ki her sey hazir olsun diye ben erkenden yuklemistim. Birde su an icin performans beyaz ici siyah araclar daha fazla geliyor. Avrupa’ya gore biz de talebi daha fazla oldugu icin performans Long Range modeline gore daha cok geldi. Hayirlisi artik.
Merhaba 23 haziran teslim seçtiyseniz 7 temmuzla değişmek ister misiniz?
Selamlar,
23 Haziran tarihinde İstanbul'da olmayacağımdan ötürü 5 Temmuz tarihini seçmiştim.
-
Merhaba, telegram ya da whatsapp grubu filan var mı ? Varsa davet linki atabilir misiniz ? Siparis no: RN1188679xx
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X