< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi (12. sayfa)
-
-
Herkese Gunaydin,
Belli ki organizasyon anlaminda cidden sifirlar. Boyle bir rezillik gormedim. Saat 11 Kanyon Avm’de test surus randevum vardi. Ne bir telefon ne bir bilgi. Gecmiste randevuya ait gelen mail disinda hicbir bilgi verilmedi. Tesla’yi tebrik ediyorum. Burada bosu bosuna beklemis oldum. Daha test surus randevusu organize edemiyorken bunlar araclari nasil teslim ediyor. Cidden soru isareti!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Randevu saatinizde test sürüşü yapamadınız mı?
Selamlar, Hayir. 20dk kadar da bekledim. Belki biri gelir vs diye. Fotolari koymuslar da hepsi hikaye. Anca fotolara bakiyoruz. Tam bir rezillik. Tesla Turkiye’ye mail yazdim. Bakalim nasil bir donus yapacaklar. Ciddi ciddi nasil arac satiyorlar merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üzüldüm, benim de haftaya aldığım bir randevu vardı, demek randevu hikaye.
Komik olan asagida bir numara var. Hemen randevu bilgilendirme maili altinda yaziyor. Hatta dunde aradim. +90 (212) 922 15 37. Kapaliyiz diyor. Yani Tesla aracimiz varsa bu numaray kaldiysak isimiz zor.
Yarın yolda kalsan yandın, bekle işin ne fln diyebilirler 😅
Iyi pazarlar, Siz o verdigim numarayi aradiniz mi? Bir arayin robotin ne soyledigini dinleyin. Kahkaha attim.
RN118868xxx 04/04 saat 14:08 beyaz performans siyah koltuk ekim-aralık
-
Kısaca haftasonu arabayla ilgili sıkıntı yaşamamaya bakın diyor 😊 problem yaşayacaksanız hafta arası belirli saatlere ayarlayın demek istiyor
RN118854xx sipriş saati 09:30 standart long range beyaz içi siyah temmuz-eylül henüz arayan soran yok. Wapp telegram grubu varsa link pls
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimde numaralar aynı yalnız long range temmuz-eylül tarih verilmişti ilk başta. Size hangi tarih verilmişti acaba
Merhaba benim siparişim ilk gün 4 nisan saat 07:15 long range siyah renk içide siyah 19jant.
Sipariş numaram 118854xxx
Bende sistemde mayıs haziran yazıyordu sizce aracım bu süre içinde teslim edilirmi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
muhtemelen teslim olur.
-
Tesla gemileri güncel durumu, merak edenler için
https://tesla-updates.github.io/
Vekaletle ilgili mailllerime dönüş aldım ama birkaç gün sonra döndüler.
Giga china cikislilar için bu takip
siparişte değişiklik yapınca teslim tarihi değişiyor mu değişmiyor mu? kesin bilen var mı?
-
Benim teslim tarihim zaten en geç teslim tarihi olan Ekim-Aralık periyodundaydı.Aracımın rengini Quicksilver’dan Beyaz’a çevirmiştim ama teslim tarihim değişmemişti.Bu arada hâlâ vın atanmadı
Vekalet vermenin teslimatla bir ilgisi varmı mesela vekâlet vermeye göremi bilgi geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X