Şimdi Ara

Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
65
Favori
66.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4 nisanda sipariş vermiştim. RN1188708XX, sipariş anında Ekim - Aralık yazıyordu.

- uygulama da vb bir yerde tahmini teslimat tarihini görebileceğim bir yer var mı?

- Erken teslimat olabiliyor mu?

- Sipariş numaramın tahmini teslimatı güncel durumunu öğrenebiliyor muyum?

- Vın atamadılar, fakat Vın numarası atandıktan ne kadar sonra kesin teslim alma belli olur?

çünkü anlaşma yaptıktan sonra 1 hafta süre var deniyor. Vın atandıktan hemen sonra arabanın parasını denkleştirmek gerek, Arabamı sattım inşaatı bitmek üzere olan bir ev aldım. En azından arabanın teslimatından bir ay öncesinden bilgim olabilirse ona göre evi satıp, nakit hazırlayıp alabilelim.

tesla grubu varmış dahil olmak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparis teslimatlari suan takvimin onunden mi gerisinden mi gidiyor acaba, bir fikir verebilecek olan cikar mi?

• ronalldowen R kullanıcısına yanıt
    Twitterda Kemal bey, ekim aralık teslimatlarında gecikme olmayacak demişti, yani bunu söylediyse takvime uygun gidiliyordur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba;

teslim yeri güncellemediğimiz ve evraklarımızı yüklemediğimiz için bir gecikme yaşarmıyız ?

Rezervasyon numarası : RN118867xxxx bu numaralar ile başlayan teslim alanlar oldu mu ?

• Asıl sıkıntı süreçlerle ilgili doğru düzgün açık kanallardan ya da maille bilgilendirme yapılmıyor belirsizlik insanı yoruyor

• Hala teslim alamayanlara geçmiş olsun, Elon bi 300k daha saplar her modele ötvsini de ona göre keserler. Ben de hala bekliyorum keşke düz renk LR falan sipariş verseymişim...

• faithlesszombie kullanıcısına yanıt

Geçen hafta hakkımı devredeyim isteyene demiştim kimse oralı olmadı :)

• MODEL Y DEVREDECEĞİM.(BU AY İÇİNDE TESLİM EDİLECEK)

Arkadaşlar Selamlar.

4 Nisan Tarihinde TESLA MODEL Y Siparişim Mevcut.Tahminim Bu Ay Teslim EDİLECEK.

Sipariş Numarası : RN1188659xx

• Model Y Long Range Çift Motor Dört Çeker
    • Quicksilver Boya
    • 19" Ge
    Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi
    • mini Jantlar
    • Siyah veya Beyaz Premium İç Mekan
    • Beş Koltuklu İç Mekan
    • Otopilot
    • Geliştirilmiş Otopilot

DEPREM BÖLGESİ OLAN KAHRAMANMARAŞ'ta Yaşıyorum.Malum Ev,araba,Dükkan vb. Maddi Kayıplarım Mevcut.TESLA Model Y için Kredi ile Almayı Düşünüyordum Fakat DEPREM Kredisinden bile Yararlanamadık.Kredi kartı Ödemesi ve Çek Ödemelerinde AKsaklık Yaşadık ve Findeks Puanımız Yerlerde.100 Bin Kredi bile Çıkmadı.Maddi Anlamda TESLA Y'yi Alma İmkanım Kalmadı.Sipariş ettiğimde Evim Az Hasarlı idi.Daha Sonra Evime Ağır Hasar Verdiler.Orta yada az hasara döner dedik,İtiraz ettik ama olmadı.Ev Önceliğim var.Ev alacağım.

DEVREDİYORUM.Telefon yada Mesajla dönüş Yapabilirsiniz.İlgilenenlere Duyrulur.

Tel : 0 5 3 2 4 3 8 4 2 0 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRYKERRRR -- 3 Temmuz 2023; 18:23:34 >

• STRYKERRRR S kullanıcısına yanıt

Devretmekten kastiniz ayni fiyattan veriyor musunuz? Yoksa ustune para mi istiyorsunuz? Tam anlayamadim. Zaten araci kendi uzerinize almaniz gerek. Baska birine devretme diye bir sey yok Tesla’da. Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi 

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

İstediğine ilk Tescil Yaptırabiliyorsun.Muvafakat yetiyor.Ayrıca Adıma Tescil ile Hemen Devirde Verebiliyorsun.6 ay 6 bin km şartı şirketler için.şahıslarda öyle bir şart yok.Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi 

• STRYKERRRR S kullanıcısına yanıt

O zaman ayni fiyattan hemen alayim. Nedir kabul ettiginiz fiyat? Soylerseniz hatta su anda kabul ettiginiz fiyattan alacak 15.000 kisi bulurum. Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi 

• Bazı arkadaşlar a 3 ay erteleme teklif ediliyormuş, hiç teklif alan var mi

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt

Tam olarak neyin ertelenmesi acaba, odemenin mi teslimatin mi?

• Bugun performance'tan long range'e gecis yaptim. Vergi dilimi degismez ins siparis gelene kadar :)

Ne kadar gecikme olur tahminen bu tur siparis guncellemelerinde bilgisi olan var mi?

Ulke gercekleri etkiliyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronalldowen -- 4 Temmuz 2023; 13:11:44 >
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt

Erteleme kısmını biraz açabilir misiniz? Kim neyin ertelenmesini talep ediyormuş?

• 3 ay sonra o günkü fiyattan yine alabiliyorsunuz

Sipariş iptal etmeden

Bende aradım öyle yaptirdim

• Geçen perşembe ödememi yapmıştım fakat bugün 1 gibi mail geldi. KDV deki artıştan dolayı ek ödeme yapmanız gerekiyor diye. Yarın sabah ödemeyi yapacağım. Acaba bugün mü yatması gerekiyor süre ile ilgili sıkıntı olur mu

• Bana dün fiyat teklifi geldi. Siparişim Performans paket Midnight cherry red, sipariş saatim 4 Nisan 10:30. Takip eden arkadaşlara bilgi olsun.

• Benim den performance midnight cherry red siparişime teklif geldi fakat bankalarla konuştuğumda ticaride binek araca kredi 2milyon üstüne verilmesini engellemiş merkez bankası. 2milyon altındaki araçlarında sadece %20si yani max 400bin tl kredi veriyorlarmış. Bu durumda benim de aracı almam çok çok zorlaşıyor. Tesla'ya mail attım kendileri sanırım yapıkredi ile finansman üzerine işbirliği yapıyorlardı fakat geri dönüş olmadı. Tamamı bile olmasa belirli bir kısmı kadar kredi çıkmazsa ben de alamayacağım. Finansman sorununa çözüm bulan var mı? Koçfinans gibi alternatiflerden fiyat alanlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinal -- 19 Temmuz 2023; 9:37:1 >
  • Sentinal kullanıcısına yanıt
    Yapı Kredi’den 2.790.000’nin tamamına kredi kullandım. Bence zorlayın.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.