Şimdi Ara

Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
65
Favori
66.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 04.04.2023 08:18 Model Y Performance Siyah. RN118851. Mayıs- Haziran

• Merhaba arkadaşlar WhatsApp grubuna nasıl giriyoruz. Tesla teslimat süreciyle ilgili bilgi alamamaktan çok sıkıldım.

04 nisan saat 08.52de long range beyaz renk siyah koltuklu 19inç jant modeli sipariş verdim. Hiçbir şey eklemedim. Sistemde Eylül göründü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim.tuncrr -- 5 Mayıs 2023; 13:20:12 >
  • 04.04.2023 saat 10:15 sipariş verdim temmuz ağustos teslimat diyordu şuan teslimat zamanı görünmüyor sizlerde de öylemi
  • ibrahim.tuncrr İ kullanıcısına yanıt

Ne bekliyorsunuz şuan ?

Eylül teslim. Diyormuş madem ?

Eylül ayı geçtide haberimiz mi yok ?

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Sana ne oluyor birader????
    Bu nasıl bir üslup???
  • Yani saçma sapan bir mesaj olmuş
    Şöyle bir algı yapmışsınız
    Sanki Ekim ayındayız sizin arabayı teslim etmediler
  • VicMerth V kullanıcısına yanıt

Merhaba benzer durumdayım, cumartesi olduğu için ulaşamadım Tesla iletişim numaralarından.

Siz bir çözüm öğrenebildiniz mi?

Teşekkür ederim

• wolf34 W kullanıcısına yanıt

Bende artık teslimat tarihi ile ilgili bir yazı görmüyorum

• karagozgilh K kullanıcısına yanıt

Selamlar, Gordum bunu. Alanlara hayirli olsun. Umarim araclarin cogu son kullaniciya gider. Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi 

Selamlar, Onlar araci alip bir hafta binecek insanlar. Hic yorum yapmayin. Bloklayip gecin derim. Zaten ilerleyen zamanda cok kisi elenecek. Bircok kisi ilk alirim sonra fiyati artar kafasinda yazilmis durumda. Simdi siparisleri gelmedikce kuduruyorlar. Ozellikle al satci ekibi.  Umarim o ekip en son bu araclara sahip olur. Hatta Elon Musk’in yerinde olsam bu araclari alip satiliga hemen koyanlarin yazilimlarini bile iptal ederdim. Son kullanici ve Teslayi taniyanlar zaten seve seve kullanacaktir. Hayirlisi olsun..  

• bmw fanının klasik boş yapması

ulan neden panik yapalım mayıs haziran teslim diye aldık zaten

evet al satçıyız çok şükür utanacak birşeyde yapmıyoruz

alıyoruz biniyoruz satıyoruz

yıllardır yaptığımız iş bu

• Merhaba bende ilk gün öğlen siparis vermistim. RN11886** WhatsApp veya telegram grubu link atabilir misiniz özelden?

sözleşmedeki mail adresine mail atarsanız yardımcı oluyorlar ama teslim tarihi ile ilgili net bilgi veremiyorlar. anladığım kadarıyla tesla konfigürasyonlarına göre teslim tarihleri değişiyor. o da biraz random

• 61gün kullanıcısına yanıt
    Çok standart bir paket seçtim aslında. 04nisan saat 08.50de sipariş verdiğim için çok gerilerde değilimdir muhtemelen. Bekliyoruz bakalım ne olacak.
  • Selamlar Arkadaşlar,

Yakın zamanda aracını teslim alacak olan var ise acaba yanında anahtar sipariş edilebiliyor mu? sorabilir misiniz? Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi 

Teşekkürler,

Tesla Teslim Tarihi ve Sipariş Takibi
  • Birçok forum ve telegram gruplarını takip ediyorum. Amacım ekstra bir gelişme var mı yok mu onu öğrenmek. Ekstra gelişmeden kastım vergi dilimi artışı yada kura bağlı fiyat artışı yada araçlarını teslim alanların pozitif yada negatif geri dönüşleri.

Ama görüyorum ki eylül-ekim yada ekim-aralık tahmini teslim aralığı verilen insanlar isyan bayrağı çekmişler, yok epostalara cevap yok, yok organizasyon sıkıntılı, yok 50 kişiye teslim edilmiş vs.

Arkadaşlar tepkinizi teslim süreniz geçerse gösterin lütfen. Forum ve gruplar birbirini tekrarlayan anlamsız mesajlarla dolmuş. Sakin olun biraz.

• byemrahozd B kullanıcısına yanıt
    Yeni gelmiş bir marka için ne kastılar arkadaş ya. Diğer markalar yüzümüze bakmazken adamlar tahmini tarih vermiş. Şeffaf olarak yönetiyorlar süreci ne bekliyor millet anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary. -- 8 Mayıs 2023; 15:41:55 >
  • Janissary. J kullanıcısına yanıt

Anlayabilmiş değilim. Benim tahmini aralığım mesela Ekim - Aralık. Ocak ayında ararım benim araç nerde diye. Şimdiden komplo teorilerine ne gerek var.

• 11.04.2023 08:18 Model Y Long Range Beyaz 20 inç Jant. RN118918. Ekim- Aralık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronalldowen -- 8 Mayıs 2023; 16:4:49 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.