|
Bildirim
Haber başlığı sanki sekizincisi yüzünden özel bir durum oluştuğu için eleştirilmiş. Halbuki hali hazırda olan ve genel bir eleştiriymiş, bunu da habere girince clickbait olduğunu anlıyorsunuz.
|
Ya zaten Togg sayesinde Trugo olmasa şehirler arası ulaşım ciddi manada zorlaşırdı.
Tesla sahipleri yatıp kalkıp Togg’a ve onun kurulmasına yardımcı olan herkese dua etmeliler ! |
trugu nun sadece 270 tane sarj istasyonu var.. öyle ağam şaham değil yani abartma... Zed in ise 1780 civarında şarj istasyonu var yani togg cular yatıp kalkıp zedd e dua etsin |
Araç üreticileri şarj istasyonu da kuracak diye bir kural mı var?
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
trugu nun sadece 270 tane sarj istasyonu var.. öyle ağam şaham değil yani abartma... Zed in ise 1780 civarında şarj istasyonu var yani togg cular yatıp kalkıp zedd e dua etsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üreticilerden elektrikliler için en büyük yatırımı Togg yapıyor. Trugo da Togg için 9₺, diğer markalar için 13₺ yapsın, alırken başka marka alıyorsa trugo da şarj içinde fark ödesin Tesla kendi kullanıcısına indirim yapıyor trugo da böyle yapsın Togg bu kadar yatırım yapıyor bunu kendi lehine kullansın tesla gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeş Zes babasının hayrına şarj istasyonu açmıyor.Her araç şarjından yüzde yüz dolum yaptıysa en az 500 lira civarı kar ediyor.trugoya göre üçte bir oranında daha pahalı Zes çoğu yerde.özel şarj şirketleri bu işten iyi para kazandıkları için mantar gibi özel şarj istasyonları çoğalıyor.İşin ucunda ticari kat olduğu için biri olmasa diğeri olurdu şarj sektörü boşta kalmazdı ticari açık bir şekilde dolardı.Trugo çok daha fazla şarj istasyonu açarsa iyi olur togg müşterileri için.Ben de togg uzun menzil araç sahibiyim.şarj planlamamı iyi yaptım hep Trugo istasyonunda şarj ettim.Zes pahalı olduğu için 6 ayda sadece 2 kez kullandım zesi.imkanı olan hiç kimse parasını fahiş fiyatlı olup aynı işi yapan şarj istasyonuna vermez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"Tesla, Ilgaz Çankırı Supercharger istasyonu ile özellikle Ankara-İstanbul arasındaki yolculukları desteklemeyi hedefliyor. " Ilgaz ne zamandan beridir Ankara-İstanbul güzergahı üzerinde? |
|
|