Şimdi Ara

test (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
0
Favori
7.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu demek istememistim, Random online oynayabiliyorum fakat arkadasimi sectigim zaman oyun basladiktan 2-3 saniye sonra conncetion lost diyor ve oyundan atiyor.
  • Merhaba arkadaşlar bi ton para bayılıp pc ye aldım bunu malesef pişmanım ipade geri dönüş yaptım bu konu ölmesin bence seneye de iyi şeyler çıkcak biraz genişletilmesi lazım bazılarınızı ekledim sizde ekleyin isterseniz @ umurce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre7107

• pes 2013 var mı?
  • gFalcon97 Origin ismim konu güncelse eklersen sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto
    menüler yapı olarak aynı,

defans yaparken, yani top rakipteyken 2. bir defans oyuncusunu çağırabileceğiniz bir buton eklenmiş

test

Aynı buton atak sırasında top ayağında olan oyuncunuzun estetik haraketler ile çalım atabilmesini sağlıyor..
    test

Aga bunlar neey

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

menüler yapı olarak aynı,

defans yaparken, yani top rakipteyken 2. bir defans oyuncusunu çağırabileceğiniz bir buton eklenmiş

test

Aynı buton atak sırasında top ayağında olan oyuncunuzun estetik haraketler ile çalım atabilmesini sağlıyor..
    test

Aga bunlar neey

Resimlerin linklerimdeki fotoları biri değiştirmiş sanırım :))))

Konu güncel, masaüstüne geçince yazılanları elleyeceğim ilk sayfaya..

Bu arada rakip arayan olursa feci iddialıyım fida13'de ;) haftaiçi akşamları online olurum genelde.. ;)

• Edit: Oyuna hile dosyası atınca para full oldu ve transfer konuları tamamen hal oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 21 Ağustos 2013; 18:22:28 >
  • iOS'da keske biraz vitadaki grafikler olsa,cok Fifa oynayan birisiyim sirf fifa icin vita alasim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

iOS'da keske biraz vitadaki grafikler olsa,cok Fifa oynayan birisiyim sirf fifa icin vita alasim var.

Aynen oyle.Fifa 14'te ayni olacak.Vitadaki ile alakasi yok.Tamam aynisi olsun demiyoruz ama biraz insaf arkadas.Vitadakinin aynisi olsun 50 tl veririm o derece.Ama pil yetmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 21:46:29 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

iOS'da keske biraz vitadaki grafikler olsa,cok Fifa oynayan birisiyim sirf fifa icin vita alasim var.

Aynen oyle.Fifa 14'te ayni olacak.Vitadaki ile alakasi yok.Tamam aynisi olsun demiyoruz ama biraz insaf arkadas.Vitadakinin aynisi olsun 50 tl veririm o derece.Ama pil yetmez.

fifa 14 IOS için ne zaman çıkar bilen var mı? Ya da konsol&pc'den ne kadar süre sonra çıkar en azından ?

Benim hatirladigim konsol versiyonundan 1 hafta once cikmisti ios'a.Yani konsol surumu ile arasinda cok fazla sure olmaz.

• Fifa 14 de de grafikler rezalet. Hayır real racing 3 ü de yapan EA games fifayı da. Kick off, tournament, manager mode şeklinde full sürüm satın alınmak isterse 24 TL. Oyunu 1 gb yapma da 2 gb yap 24 Lira yapma da 40 lira yap ama şu grafiklere biraz özen göster be EA!
  • Ps3'e almadım demoyu oynayınca, bari telefona alayım diyordum, şimdi onda da kararsız kaldım..

• Cevap atan tüm arkadaşların Origin isimlerini ekledim,

Liste güncel
  • ben begendim fifa 2014 kesinlikle oynama düzeyi arttırılmış. güzel olmuş iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

ben begendim fifa 2014 kesinlikle oynama düzeyi arttırılmış. güzel olmuş iyi olmuş.

TR store'da göremedim, nereden aldınız oyunu acaba ?
  • fatihto kullanıcısına yanıt
    TR store da var fifa 14 veya electronic arts olarak arama yapın çıkıyor. @fatihto
  • Ok gördüm şimdi, akşam evde indireyim ekran görüntülerini falan ekleyeyim ilk mesaja ;)
  • fatihto kullanıcısına yanıt
    ben çok beğendim fifa 13 de zorluk derecesini yükseltince problem yaşıyordum ama fifa 14 de bayağı düzelmiş oynaması daha keyifli. tabi klasik kontrollerden bahsettim. One touch oynanışı daha tam denemedim. first touch soccer veya dream league gibi hissettim. grafikler zaten tartışılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.