Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım bu oyunda BMW ve Porsche de olur extradan ise infiniti,acura gibi araçlarıda isteriz.

araba listesi ve çıkış tarihi hakkında bilgisi olan var mı ?
  • @Mk4Ever. adlı arkadaşımızın verdiği resim ilk oyundandır arkadaşlar. O zaman yağmurun ne işi var diyeceksiniz valla yapımcılar ne düşündüler tam olarak bilemiyorum ama ilk oyunun tanıtım videolarından bir tanesinde de şakır şakır yağmur yağıyordu anlamak güç gerçekten. İlk etapta yağmur özelliğini koymayı planlamış olabilirler ama sonra ne oldu da bu güzel doğa olayını oyundan çıkardılar bunun sebebini bende bilemiyorum. Yapımcı firma da zaten bununla ilgili bir açıklama yapmadı. Gelelim ikinci oyuna daha önce de belirttiğim gibi oyun hakkında 2 ay evvel 'Devamı gelecek oyunlardan biri de Test Drive Unlimited olacaktır.' söylemi dışında bir açıklama yok ortada o nedenle sistem gereksinimleri, tarih, ay, gün gibi şeyler için henüz çok ama çok erken

• quote:

Orjinalden alıntı: TheHandOfGod

umarım bu oyunda BMW ve Porsche de olur extradan ise infiniti,acura gibi araçlarıda isteriz.

sonuna kadar katılıyorum özelliklede M3 istiyorummm mümkünse E46 olsun 92 ler pek açmıyor beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

quote:

Orjinalden alıntı: TheHandOfGod

umarım bu oyunda BMW ve Porsche de olur extradan ise infiniti,acura gibi araçlarıda isteriz.

sonuna kadar katılıyorum özelliklede M3 istiyorummm mümkünse E46 olsun 92 ler pek açmıyor beni

aynen
    E46 m3
    E39 M5
    birde eski kasa 760 oldu muydu offf ki ne offf

• Sabırsızlıkla bekliyorumm
  • ee hani yağmur
  • Powermove o video gerçek değil dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Powermove o video gerçek değil dimi?

Offical olup olmadığını soruyorsan bana offical gibi geldi.
  • @Powermove

video icin saol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

@Powermove

video icin saol.

Rica ederim.
  • Gece gündüz ve aktif hava şartları istiyorum, ayrıca tek bi yerde de tıkanıp kalmayalım istiyorum. Dünyanın çeşitli bölgelerinde geçsin her bölüm...
  • TDU 1 den modlanmış bir oyunun görüntüleri geçiniz fake
  • O video hiç gerçeğe benziyor mu akıl var mantık var adamlar 3-4 sene sonra ikinci oyunu çıkaracaklar ama aynı haritada aynı grafiklerle aynı arayüzle gelecek hem de bu kadar tutan bir oyunun
  • Bende videonun gerçek olduğunu düşünmeyenlerdenim daha değişik menü falan olur bencede
  • Video kesinlikle fake..
    Kanmayın böyle şeylere, çok belli.
  • Saçmalamayın ya, video fake ap açık belli. Öyle font ta Test Drive: Unlimited 2 yazılır mı ya. Onu geçtik Dash Berlin - Till the Sky Falls Down parçasını koymuşlar arka plana Zaten piyasadaki resimleri slaytlayıp koymuşlar.
  • bende yedimarkadaşların dedigi gibi sadece fake
  • up yapalım da konuya can gelsin
  • Dün ilk oyunu kurup şöyle bir göz attım arkadaşın pcde. Mükemmel bir oyun gerçekten. İkincisi kim bilir nasıl olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.