Bunun ilk oyununu bitiremedim sabrım el vermedi.Bir yarış vardı bütün haritayı dolanıyodun tam 1 saat sürüyordu.Ve bu bir saat sonunda son dakikada yanlış yola saparak 2. olmuştum o günden beri şevkim kırıldı.Bu ne lan 1 saat yarışmı olur.Tabi arada tuvalet yemek molaları verdim.
Aynısı benim de başıma gelmişti, yarışın sonlarına doğru oyundan atmıştı beni. Şaka gibi ya...
Seninki daha betermiş ben en azından gümüş madalyayla yetindim.
ben o yarışı 2 kere yaptım 2.cide aldım altını...
quote:
Orjinalden alıntı: gizmo_x
Guzel resim.
bayılırım yağmura
Dodge Challanger ' ı şaha kaldırmak istiyorum artık bir oyunda :)
Muhteşem gözüküyor bizim 8600 GT ve 1 GB ram bu oyunu açmaz pamuk eller cebe
tarih belli degilmi hala arkadaşlar?
quote:
Orjinalden alıntı: En_DiabLO
tarih belli degilmi hala arkadaşlar?
deil maalesef
Bence bu oyun birden çıkıp bizi şaşırtacak gibime geliyor. Grafik olarakta pek fark olmayacak gibi, ben genede razıyım çıksın yani.
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
Dodge Challanger ' ı şaha kaldırmak istiyorum artık bir oyunda :)
156151515615615615151561 + kere katılıyorum sana şu canavarı bir oyunda göremedim nfs carbonda vardı ama daha detaylı bir oyunda göremedim olursa süper olur başka araba alma oynu onula bitirir tabi ilk oyndaki gibi sınıflar olmazsa
quote:
Orjinalden alıntı: Mk4Ever.
resme baktıkca 2 yıl bile beklemeye hazırım
Ya bu resim ilk oyundan bir artwork ne hemen ağzınızın suyu akıyo ki
quote:
Orjinalden alıntı: Oz_An
Ya bu resim ilk oyundan bir artwork ne hemen ağzınızın suyu akıyo ki
İlk oyundan olduğuna emin misin çünki ilk oyunda yağmur yoktu , artwork bile olsa oyunda olmayan birşey yapmazlar gibime geliyor ama tam bilgim yok
Bu resmin TDU2 den olduğuna şüpheliyim
quote:
Orjinalden alıntı: *Furious*
Bu resmin TDU2 den olduğuna şüpheliyim
Bende bir önceki sayfada @goztepeli_TR arkadaşımızın verdiği fotolardan şüpheliyim sanki 1.oyundan mış gibi
Üstünde oynamışlar biraz... İlk oyunda çok benzeri olan bir artwork vardı. Ama sonuçta artwork oyundaki görseller bununla uzaktan yakından alakalı olmayacak
ben bunu tdunun kendi forumundan koydum.Tdu 2 diye açılan başlıkta vermişlerdi.Önceki sayfalarda olan off-road resimleri fln da war orda.
resimlerim tdu 1 den veya 2 den olup olmadıgı cokta onemlı degıl önemli olan ne zaman cıkacagı
quote:
Orjinalden alıntı: romeo_redline @hotma
resimlerim tdu 1 den veya 2 den olup olmadıgı cokta onemlı degıl önemli olan ne zaman cıkacagı
+2009 ne zam çıkacak ya
2010 da çıkacak diye bir söylenti var arkadaşlar..
ilk oyun güzeldi, eski oyun olmasına ragmen grafikleri halen eskimedi