Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duyduklarım beni çok sevindirdi, bunun da orijinalini alırım ama bana uzun bir süre bekleriz gibi geliyor. Olsun sorun değil, en azından çıkardıkları zaman tam çıkarıyor adamlar. İlk oyunu da beklemiştik böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayeramg

Duyduklarım beni çok sevindirdi, bunun da orijinalini alırım ama bana uzun bir süre bekleriz gibi geliyor. Olsun sorun değil, en azından çıkardıkları zaman tam çıkarıyor adamlar. İlk oyunu da beklemiştik böyle

En yakın 2010 görünüyo bu gidişle...
  • Sonuçta ilk oyunun bir sonu yok. Orijinal alındığı takdirde Call of Duty 2 gibi yıllarca idare edebilecek bir oyun. Beklemek sorun değil. Yeter ki 1. oyundan eksik olmasın..

Saygılar...Gökhan...
  • Online offroad gezisi yaptığımızı düşünemiyorum. Ne patlama yapar bu oyun bee
  • Optimizasyonu iyi olduktan sonra gerisini düşünmüyorum.Atari gerekeni yapacaktır.Ama oyun konsoldan port olursa o zaman yine sorunlarla karşı karşıya kalmamız içten bile değil.Ben de bu oyunu orjinal almayı düşünüyorum.Şarap gibi oyun gerçekten.
  • ilk resim harbiden süper ya yine eskilerdeki gibi off-road felan yapabilcez inşallah erken çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

Ön çizim resimleri yayınlandı(concept art)
    Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]

Yenilikler

-Yağmur ve sis, dinamik hava koşulları ve araba üstünde etkileri olucak
    -Tropik fırtına
    -Yeni araçlar SUV, Buggy, Motocross, ATV
    -yeni yerimiz hawai nin yakınlarında olması planlanıyomuş
    -bu sefer hikaye olucak ve konuşma sahneleri olucak
    -karakter yapımında daha fazla seçenek(dövme...)
    -benzininiz biticek
    -ön cam sileceklerini kontrol edebileceksiniz
    -sunroof açma-kapama olucak
    -24 saat gece-gündüz geçisi planlanıyor
    -lisans almak için yarış kurslarına gidiceksiniz

Ek bilgiler

Bu resim oyunun shader testlerinden(1. resimde yağmur yağıyor, resimlerin sağ altında deponun ne kadar dolu olduğunu görebiliyorsunuz)

resmin üst ortasında oyun saatinin kaç olduğunu görebiliyorsunuz

• İlk oyuna eklenti yapmaları çok güzel , grafikler konusunda aman aman bir değişim şimdilik gözükmüyor gibi,zaten önemli olan oynanabilirlik bunu da başarabilecek durumdalar
  • Bence şu anda çıkan ssler aldatıcı olabilir, eğer yazıyı okuduysanız (google translate ile) ekran görüntüleri daha sonradan farklı olabilir gibisinden bi ibare geçiyordu.. Ha zaten TDU 1 in bile şu yeni çıkan oyunlarla kıyaslanacak bir grafik olayı var (bana göre)
  • sileceği kontrol edeceğimize sağ-sol sinyalleri kontrol edebilseydik daha güzel olurdu
  • Benim şu oyundan 2 beklentim var(yanlış anlaşılmasın diğer bütün isteklerimi birinci oyun dahi fazlasıyla karşıladı)

1- madem yağmur yağıyor üstü açık araçların tentesi kapanabilsin
    2-oyun içindeki radyo internetteki radyolara bağlanma imkanı sunsun. araba kullanırken türkçe radyo kanalları açabilmek tadından yenmez hawai' de power türk
  • 7200 le oynayamayacağım kesin :D ama 1. da olmayan tek eksik sinyaller :D bu oyunda yarış değilde oyle hawaii de gezi yapmak geliyor içimden 2. oyunu sabırsızlıkla bekliyorum ekran kartı alırsam orjşnal alırım
  • merakla bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

quote:

Orjinalden alıntı: SZKR

1500km2 ? Umarım 2 'de şu milyoner çelınç zımbırtısını tekrarlamazlar

ben onu hatalı olan crack le oynadım arabaların fiyatları 10 katı idi(MC F1 15 milyon dolardı misal) ama motorlar normaldi 45 bine aldım motoru motorla yarıştım

ne yani ben şimdi hatalı crack lemi oynuyorum ya hele diyorum ferrari f430 nasıl 1500000dolar olur bi üstü açılıyo diye 200000 dolar ekleniyordu anlamıştım bi yanlış olduğunu Lanet Olsun ya sırf onları alabilmek için bi yarış vardı 15000 dolar veriyordu onu oynamıştım 5550000 fiyatı olan saleen i alabilmek için siz hesaplayın kaç defa oynadığımı Lanet Olsun

• Umarim şu OFF-Road araba cesitlerini bol tutarlar...
    Valla piyasada dogru düzgün off road oyunu yok be!
    SAbırsızlıkla bekliyorum TDU 2 yi!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chorme86

Umarim şu OFF-Road araba cesitlerini bol tutarlar...

1997 model Ford Explorer koysunlar direk gider orjinalini alırım bee ooof of bir oyunda bile explorer ın yaması yok gidipte SUV olarak X5 koymasınlar koyacaklarsa gerçek SUV olan land rover discovery,range rover,mercedes ML,Hummer H2,H1,infiniti FX45,jeep grand cherokee ama 96 kasa,Volkswagen touareg,GMC yukon,suburban ve aklıma gelmeyen GERÇEK SUV lardan koysunlar X5 gibi asfalt arabası koymasınlar
  • bu oyun anca 1 yil sonra cikar... veya daha fazla... daha aciklama falan olmadigina göre...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_shy

quote:

Orjinalden alıntı: Chorme86

Umarim şu OFF-Road araba cesitlerini bol tutarlar...

1997 model Ford Explorer koysunlar direk gider orjinalini alırım bee ooof of bir oyunda bile explorer ın yaması yok gidipte SUV olarak X5 koymasınlar koyacaklarsa gerçek SUV olan land rover discovery,range rover,mercedes ML,Hummer H2,H1,infiniti FX45,jeep grand cherokee ama 96 kasa,Volkswagen touareg,GMC yukon,suburban ve aklıma gelmeyen GERÇEK SUV lardan koysunlar X5 gibi asfalt arabası koymasınlar

Dediklerin harika makineler hocam bence cogunu koyarlar gibime geliyo ozellikle Ford,Land Rover ve Chev'leri
    1998 Chevy Tahoe'de ne gider bu oyuna he birde Jeep CJ5 de iyi gider nostalji...:)
    TAhoe
    Lange Rover
    CJ5

• şimdi usta fordu bana ayıp olmasın diyemi yazdın yoksa cidden beyeniyonmu diğerlerinin resimlerini koymuşsun bi tek explorer ı koymamışsında
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_shy

şimdi usta fordu bana ayıp olmasın diyemi yazdın yoksa cidden beyeniyonmu diğerlerinin resimlerini koymuşsun bi tek explorer ı koymamışsında

yok hocam ya Ford un yeri ayrıdır...
    Unuttum koymayı buyur...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.