Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sitedeki resimler TDU 2 den degil herhalde

sadece oyun hakinda bilgiler var
  • Olabilir "[DMC]"
  • resimler tdu'nun modu falan olabilir. tdu2'den değil bencede
  • TDU2 1.5 diyo resmin altında...
  • tdu2 olduğu açık yalnız bazı resimler gerçekten insanı şüpheye düşürebilir. haritayı ve karakter üzerinde oynadığımız giyinme odasının ss lerini görünce ulan acaba oyuna mı geliyoruz diye içimden geçmedi değil.

Not:Benzin göstergesi falanda ekleniyormuş. acaba yolda kalırsak arabayı ittirme veya yardımsever birinin deposundan hortumla benzin çekme gibi detaylarda olacakmı

Edit: üstteki yorumları okuyunca gene şüpheye düştüm. ulan acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umiitt -- 1 Mart 2009; 20:52:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: Ramazan.K

Oyunla ilgili resimler ve bilgiler google translte ile çeviri yapıldı

http://translate.google.com/translate?prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fgames.tiscali.cz%2Fpreviews%2Ftest-drive-unlimited-2%2F&sl=cs&tl=tr&history_state0=

Resimler ve bilgiler çok iyi ya, muhteşem bir oyun geliyr...

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]

heralde tdu 1.5 olucak bu ama oda yeter bana grafikleri hala iiyi

• Biz gene TDU 1 e devam.
  • Bunun ilk oyununu bitiremedim sabrım el vermedi.Bir yarış vardı bütün haritayı dolanıyodun tam 1 saat sürüyordu.Ve bu bir saat sonunda son dakikada yanlış yola saparak 2. olmuştum o günden beri şevkim kırıldı.Bu ne lan 1 saat yarışmı olur.Tabi arada tuvalet yemek molaları verdim.
  • Bence çıkacak hiç kafanızı yormayın, geç gelsin iyi optimizeli gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend86

Bunun ilk oyununu bitiremedim sabrım el vermedi.Bir yarış vardı bütün haritayı dolanıyodun tam 1 saat sürüyordu.Ve bu bir saat sonunda son dakikada yanlış yola saparak 2. olmuştum o günden beri şevkim kırıldı.Bu ne lan 1 saat yarışmı olur.Tabi arada tuvalet yemek molaları verdim.

Aynısı benim de başıma gelmişti, yarışın sonlarına doğru oyundan atmıştı beni. Şaka gibi ya...
  • quote:

quote:

Bunun ilk oyununu bitiremedim sabrım el vermedi.Bir yarış vardı bütün haritayı dolanıyodun tam 1 saat sürüyordu.Ve bu bir saat sonunda son dakikada yanlış yola saparak 2. olmuştum o günden beri şevkim kırıldı.Bu ne lan 1 saat yarışmı olur.Tabi arada tuvalet yemek molaları verdim.

Aynısı benim de başıma gelmişti, yarışın sonlarına doğru oyundan atmıştı beni. Şaka gibi ya...

O yarışı dört kere bitirmişimdir Şimdiye kadar adanın etrafını turladığımız yarış sırasında başıma bir kaza gelmedi çok şükür Ama bu yarıştan çok daha beterleri Gran Turismo 4 te var o nedenle TDU daki ada turu yarışını o kadar abartmayın canım Hem bir de şöyle düşünün pc deki hangi araba yarışı size bu kadar uzun bir yarış yapma şansını veriyor?

• Yok, gerçeği söylemek gerekirse şimdiye kadar hiçbir araba yarışından bu kadar zevk almadım. Bu oyunun yeri ayrıdır bende... Büyük krater'in tepesindeki evimden 350 - Z ile sallanarak inmek kadar zevkli bi olay hangi oyunda var?
  • quote:

Yok, gerçeği söylemek gerekirse şimdiye kadar hiçbir araba yarışından bu kadar zevk almadım. Bu oyunun yeri ayrıdır bende... Büyük krater'in tepesindeki evimden 350 - Z ile sallanarak inmek kadar zevkli bi olay hangi oyunda var?

Haklısın Pir senin yaptığının aynısını Dodge Viper Srt/10 ile yapıyorum bu nasıl bir keyiftir yahu TDU 2 de umarım hava şartları daha aktif bir rol oynar. TDU da yağmur yağmaması benim için büyük bir süpriz olmuştu yani tropik bir adadayız ve bulutlar bazen gökyüzünü iyice kapatıyor ve hava kararıyor heh tamam diyorsunuz az sonra hava patlayacak ama biraz süre geçtikten sonra güneş açıyor sanki yağmur yağmışta bitmiş gibi. Umarım ikinci oyunda hava şartları daha dikkatli kullanılır şöyle güzel bir Hawaii (veya hangi mekanda geçecekse artık) yağmuru altında yavaş yavaş gezinmek ne büyük keyif olur düşünsenize.

• Oooo çok güzel olur ya, düşünsene yağmur yağıyor arabayı gene sallamışsın , sadece lastiklerin ve yağan yağmurun sesi geliyor. Başka hiçbir ses yok...

Gerçekten çok iyi olur. Hatta abartmak gerekirse harita soğuk bir yerde olabilir. Dağlara çıktıkça karlı yollardan ilerlemek keyifli olurdu...
  • birinciyi silemedim hala . mouse uninstalla gelince titreme yapıyor

bir kez bitirdim . bi daha başladım ama bu sefer full düz vites.+ kokpit kamerası ile

ama şu island race 1 saatlik yarışta naparım bilemiyorum ... düz viteste sorun yoktu da ..
  • Ön çizim resimleri yayınlandı(concept art)

Yenilikler

-Yağmur ve sis, dinamik hava koşulları ve araba üstünde etkileri olucak
    -Tropik fırtına
    -Yeni araçlar SUV, Buggy, Motocross, ATV
    -yeni yerimiz hawai nin yakınlarında olması planlanıyomuş
    -bu sefer hikaye olucak ve konuşma sahneleri olucak
    -karakter yapımında daha fazla seçenek(dövme...)
    -benzininiz biticek
    -ön cam sileceklerini kontrol edebileceksiniz
    -sunroof açma-kapama olucak
    -24 saat gece-gündüz geçisi planlanıyor
    -lisans almak için yarış kurslarına gidiceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 3 Mart 2009; 17:36:59 >

• Yuh, ilk resim çok güzel ya...
  • Anlaşıldı bu oyunu da sabırsızlıkla bekleyeceğiz maalesef.
  • quote:

quote:

Seninki daha betermiş ben en azından gümüş madalyayla yetindim.

• Muhteşem haberler. Okuyunca içimden belirli belirsiz bir ağlamak isteği geçti. 1. oyunu hala oynuyorum hala bıkamadım bu oyuna bu kadar özen göstereceklerine göre muhteşem ötesi bir oyun olacak. Direksiyonumu almaya da az kaldı. Önce direksiyonla online TDU sonra da TDU 2. Teşekürler Atari, teşekkürler Eden games. Sonunda ağızların suyunu akıtacak oyunlarla oyuncuları gerçekten sevindirebildiniz. 2.sini de dört gözle bekliyoruz..

Saygılar...Gökhan...

Edit: Aşırı heyecan sonrası imlâ hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 3 Mart 2009; 18:24:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.