Bu özelikler bende olmama rağmen TDU2'de 2gb ram hatası alıyorum. Çözümü yokmu ?
Hocam, bildiğim kadarı ile oyun minimum sistem gereksinimlerini karşılıyıp karşılayamadığına bakıyor. Yabancı bir forumda da bu olay tartışılmıştı. Sanırım bu testi baypas geçmenin yolu yoktu. Ama yine de netten araştır derim.
Kardeşim, Benim PC TDU2'nin minimum özeliklerini karşılıyor. Anlamadım gitti. Yeni güncellemede bu sorunu giderseler iyi olur.
Bu özelikler bende olmama rağmen TDU2'de 2gb ram hatası alıyorum. Çözümü yokmu ?
Hocam hatanın ss'ini paylaşabilir misin?
Paylaşımlı bir ekran kartı'na sahip olmanız(Laptoplarda daha az enerji tüketimi için) bu duruma sebep olabilir.Tam emin değilim ama sorun bu gibi görünüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ogz2232
Paylaşımlı bir ekran kartı'na sahip olmanız(Laptoplarda daha az enerji tüketimi için) bu duruma sebep olabilir.Tam emin değilim ama sorun bu gibi görünüyor.
Benim PC Masaüstü. Ne yani TDU2 sevdasından vazmıgeçiçez ?
Arkadaşlar DLC için bir haber yokmu hala ?
Acaba direksiyonlar için bir gelişme oldu mu? En son direksiyonumda gaz ve fren aynıydı ve sağ solu ayarlıyamıyordum.
Güncellemede 2gb ram sorununu düzeltsinler ilk önce !
Arkadaşlar şu tdu 2ye e30 yaması yapmak istyrum ama bende vehicules dosyası yok :S
Bende vehicules yaması yok nasıl yapablrim ya yardm edn :S
Ya oyunu alalı 2 gün oldu C4 EHLİYETİ alamadım 6 testten 5 ini geçtim araba çok kayıyor ve az süre veriyor ne yapıcam lancia evolizone hurdayla kaldım ortada
Hangi ayarları artırıyım mı kısıyım mı lütfen yardım edin
Unpack olayını çözdüm. İlk önce,
İstediğimiz arabanın modunu indiriyoruz. Bunu indiriyoruz, tıkla. Sonra bunu, tıkla.
1 - UAC kapatmamız lazım, w7 başlat yerini açıp UAC yazarsak ordan kapatabiliyoruz. 2- İlk indirdiğimiz .cmd uzantılı dosyayı TDU2 yi kurduğumuz yere atıyoruz ve unpack.cmd ye tıklıyoruz. Not: Çıkartma işlemi bilgisayarınızın hızına göre azalıp, artabilir. 3- cmd ile yaptığımız çıkartma işlemi bittikten sonra, araba modunun içindeki dosyaları yerlerine atıyoruz (indirdiğiniz yerde yazar) herhangi bir çökmeye karşı yedeklemeniz tavsiye edilir. 4- TDU2 Universal Launcher ile oyunu açacağız, online oynamak istiyorsanız online ı seçin offline istiyorsanız offline.
@İKaan hocam gamepad veya direksiyon kullan çok daha kolay olacaktır yoksa vitesi manuel yap. otomatik viteste çok kayar.
Teşekkürler ama gamepadla pek oyun oynamadım ne konsolda ne pc de alıcağım işallah yararı olur
arkadaşlar oyunu daha yeni kurdum askerde olduğumdan dolayı oynayamamıştım fakat oyunda akıcılık göremedim fazla sanki biraz takıla takıla gidiyo sistemim oyuna yetiyo patchleride kurdum sorun nerde acaba
Onlineye giremiyorum serverlar açık gözüküyor.Acaba patch falanmı gelecek?
Bende giremiyorum genel bir şey sanırım.
tdu 1 in serverlarda pert sorun genel
oyuna giriyorum oyun doluyor bekliyorum sonra server bulunamadı diyor bugün 3 kez denedim ne yapmalıyım? birde dlc store den araba aldığımızda o dealer e mi geliyor yoksa direk alabiliyor muyuz?
Facebook sayfasında bakım olduğunu söylüyor.
Yaklaşık 20 saattir oyun kapalıymış.Ne zaman açılır bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Nestea10
Konuya renk gelsin biraz
dodge chargerı nasıl alıyoruz hocam dlc yi yaptım dodge charger geleni save game de var ama aracı bulamıyorum nasıl bulurum