Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.699
Cevap
31
Favori
245.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SUBARU alıcam ama bu japon arabaları nerde yerını gösteren bı resım koyabılırmısınız bulamadım dığer bütün araç yerlerıni buldum
  • Dünki buluşmadan resimler :
     Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]

• bu server yine uctu sisde durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

bu server yine uctu sisde durum nedir?

bendede aynı
  • Arkadaşlar durmadan enterlayın bir şekilde oyuna giriyor ama alt tab yapınca da exe hatası verebiliyor. Bir sürü hatayla boğuşuyoruz.
  • subaruyu aldım en azından artık sole orta hallı bı spor arabam var :)

yapalım bu aksam gezı saat 9-10 gıbı tabi serverlar acık olursa

bide bu bırbırımızı gorememe sorununu nasıl asıcaz acaba bılen varmı ?

dün ben hıc bırınınız goremedım mesela oyunda ısım olarak gozukuyor ama bulusma yerınde gozukmuyordunuz.
  • ben de girdim az önce dediğin gibi haritada görüyorum ama yanına gitmeye çalıştığımda ya online değil oyuncu diyor ya da gitsem de göremiyorum.aynen bu akşam da dünkü gibi bi gezinti yapalım.güyya online oynuyoruz ama offline oyundan farkı yok mübarek
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEGASUS...

subaruyu aldım en azından artık sole orta hallı bı spor arabam var :)

dün ben hıc bırınınız goremedım mesela oyunda ısım olarak gozukuyor ama bulusma yerınde gozukmuyordunuz.

yakuzatr senin nick değil mi?iki kere davet geldi senden kabul ettim ama listemde görünmedin sanırım.bu arada senin nickinin bayrağı farklı,birleşik arap emirliklerinin bayrağı görünüyor sende

• quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

subaruyu aldım en azından artık sole orta hallı bı spor arabam var :)

yakuzatr senin nick değil mi?iki kere davet geldi senden kabul ettim ama listemde görünmedin sanırım.bu arada senin nickinin bayrağı farklı,birleşik arap emirliklerinin bayrağı görünüyor sende

birleşık arap emırlıklerımı yok dahan eler

ben nasıl turk bayrağını secıcem

YAKUZATR evet benım nıck herkese davet gonderdım ama lıstem hala boş

şu sorunları acılen halletsınler artık ya sole ağız tadıyla onlıne oyun oynayalım ada turlayalım beraber

• Bana bir çok arkadaş teklifi geliyor, bunları nasıl kabul edicem acaba ?
  • Serverlar açıkmı yoksa benmi giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobb

Bana bir çok arkadaş teklifi geliyor, bunları nasıl kabul edicem acaba ?

Kabul etmek için 'Enter' a basınız.

Bu arada server larda hala sorun var ve yarın update in geleceğinden söz ediliyor, bu sorunları tam anlamıyla çözsünlerde ağız tadıyla bir online keyfi yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

quote:

Bu arada server larda hala sorun var ve yarın update in geleceğinden söz ediliyor, bu sorunları tam anlamıyla çözsünlerde ağız tadıyla bir online keyfi yapalım.

yarın aksam düzelırse hersey bı DH OLARAK tur yapalım dıyorum subarum beklıyo ole
  • @PEGASUS... inşallah dostum
  • Hocam benide ekleyebilirmisin gruba?Nikim aynı DH'takiyle

Ayrıca hocam sizde de sanırım g25 var ayarlarınızın ekran görüntülerini paylaşabilirmisiniz?Oyuna ilk başladığımda direksiyonun performansına hayran kalmıştım ancak biraz kurcalayım derken ayarları bozdum
    --logitech profillerdan da ekran görüntüsü eklersen sevinirim hocam ffb'yi bir ayarlayamadım gitti--
  • yarın yapılacak olan update ile klüplerin de açılacağını yazmışlar forumda.pek inanamasam da hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre544 -- 13 Şubat 2011; 23:05:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venom800

quote:

yarın aksam düzelırse hersey bı DH OLARAK tur yapalım dıyorum subarum beklıyo ole

Aynen, şöyle güzel bir buluşma iyi olurdu. İbiza cup yarışından sonra yarışma isteğim kalmadı, gelen parayıda arabalara yatırdım ama doğru duzgün zevkini çıkartma fırsatı bulamadım. Netten aldığım Ferrari ile Bugatti'de yalan oldu iyice sinirlerim tepeme çıktı.

• oyunda olan veya giricek olan online kişileri görebiliyorum sonunda isteyen varsa bir buluşalım gezelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

Aynen, şöyle güzel bir buluşma iyi olurdu. İbiza cup yarışından sonra yarışma isteğim kalmadı, gelen parayıda arabalara yatırdım ama doğru duzgün zevkini çıkartma fırsatı bulamadım. Netten aldığım Ferrari ile Bugatti'de yalan oldu iyice sinirlerim tepeme çıktı.

Bende cup yarışından gelen parayla istediğim arabalara yatırmıştım.Sonra steamin hediyesi olan pagani ve ayrıca netten aldığım bugattinin fiyatını görünce biran hayallerim suya düştü sandım.Lakin hawaiideki 2.500.000$ veren cup yarışını görene kadar Bugattimide aldım üstünede parada kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leotheras -- 13 Şubat 2011; 23:44:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychø

quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

Bende cup yarışından gelen parayla istediğim arabalara yatırmıştım.Sonra steamin hediyesi olan pagani ve ayrıca netten aldığım bugattinin fiyatını görünce biran hayallerim suya düştü sandım.Lakin hawaiideki 2.500.000$ veren cup yarışını görene kadar Bugattimide aldım üstünede parada kaldı

Dün ben senin Bugattiye Mercedesle dalmıştım sanırsam

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.