Onu düzeltmeye çalışabiliriz abi bugün veya yarın. Vallahi çok özledim oyunu, herkesi. 4-5 yıl oldu sizinle TDU2 oynamayalı...
Selam beyler, ilk ehliyetimi almaya çalışıyorum 5 sınavdan 3 ünü geçtik son ikisini bi türlü geçemiyorum azıcık gaza basıyorum araç 360 derece dönüyor ne yaptıysam geçemedim bilmem gereken birşey mi var ne yapmak gerek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sgt.Panda
kullanıcısına yanıt
Konuya cevap gelince gördüm. Ne yaptın online olabilme sorununu çözdünmü ?
hayırdır gürkan abi forza sarmadı galiba ?
quote:
Orijinalden alıntı: oKsyqeN
hayırdır gürkan abi forza sarmadı galiba ?
TDU 'nun yeri başka. Online girebilsem oynamaya devam ederim ekipte oynar.
bozcaadalı
kullanıcısına yanıt
Hatanın nasıl bir şey olduğunu söylemedin ki abi. Ben de sorun olmadan bağlandığı için bilmiyorum nasıl bir sorun olduğunu...
belki abes olacak ama ilk oyunda yarışları kazanıp haritada dolaşıyorduk. acaba bunuda offline oynayabilirmiyiz.bunca yıl aradan sonra oynayayım demiştim.
ozzyken
kullanıcısına yanıt
Offline oynuyabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: bozcaadalı
Offline oynuyabilirsin.
umut yok mu abim :)
quote:
Orijinalden alıntı: JindaR
umut yok mu abim :)
Alıntıları Göster
Malesef arslan parçası.
Bu arada kulağını çekicem ne selam ne sabah ortalarda yoksun bayadır.Yasin 'e soruyorum pc arızalıydı ondan yok ortada diyor.
quote:
Malesef arslan parçası.
Bu arada kulağını çekicem ne selam ne sabah ortalarda yoksun bayadır.Yasin 'e soruyorum pc arızalıydı ondan yok ortada diyor.
Alıntıları Göster
wala abi hiç oyun oynuyamaya fırsat bulamiyorum steam falan giremiyorum anca whatsapp bende numaran vardı bayram mesajlari atiyordum sana:D
quote:
Orijinalden alıntı: JindaR
wala abi hiç oyun oynuyamaya fırsat bulamiyorum steam falan giremiyorum anca whatsapp bende numaran vardı bayram mesajlari atiyordum sana:D
Alıntıları Göster
Ahahaha bu tam Bekri Mustafa' nın hikayesi gibi oldu batramdaaaaan bayramaaaaa
Discord denen bir şey çıkmış baya güzel , orda toplanıp muhabbet ediyoruz güzel oluyor gelebilirsen gelirsin.
quote:
Discord denen bir şey çıkmış baya güzel , orda toplanıp muhabbet ediyoruz güzel oluyor gelebilirsen gelirsin.
Alıntıları Göster
pek pc firsati bulamiyorum ki abi:)
Kamyonla yollarda tümgün allahın amelesi Ne dc'si ne pc'si
İlerde Test Drive Unlimited 3 çıkma ihtimali var mı?
Son 2 saat içinde yapılan üzücü duyuruya göre, TDU2'nin tüm online servisleri bu hafta içinde kapatılacak... Bir efsane daha sona eriyor.
steamcommunity.com
Test Drive Unlimited 2 :: Online Services Shutting Down Soon
Alıntıları Göster
Ne yaptınız ahali, forza horizon 4 e geçtiniz mi hepiniz? :) TDU 2 iyiydi hoştu...
quote:
Orijinalden alıntı: DeviceoNe`
Ne yaptınız ahali, forza horizon 4 e geçtiniz mi hepiniz? :) TDU 2 iyiydi hoştu...
Alıntıları Göster
TDU 2 tadını vermiyorda FH4 ve PC2 oynuyorum ben :P
tdu battı gitti toplayamadı kendini
forza satın aldım tdu2 ye verdiğim parayada acıdım :D
forza horizon 4 iyi güzel ama sıkıyor niyeyse nfs havasını veremiyor sanırım modifiye kısıtından mütevellit bide arakdaşda bulamadım forza için oda kanayan yaramız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme