Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.699
Cevap
31
Favori
245.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkerden

Merhaba arkadaşlar, aklıma birşey takıldı, şimdi bu online moddaki kullanıcı kayıtlarımız internette mi saklanıyor. Yani oyunu sildiğimizde yada diğer bilgisayarımıza yüklediğimizde online oyunumuz olduğu yerden mi devam ediyor? Bu arada listedeki bütün arkadaşları ekleyeceğim İnşallah oyunda görüşmek üzere ... :)

belgelerim de eden games klasöründe saklanıyor. internette herhangi bir bilgi saklanmıyor kullanıcı adın ve şifren dışında.
  • Teşekkür ederim. Bu olay çok saçma olmuş bence. O zaman oyunu çok hızlı oynayan arkadaşlardan kayıt dosyasını alıp online da oynayanlar olabilir. FPS oyunlarındaki gibi bir rütbe kayıt sistemi olsaydı çok daha sevinirdim.
  • @sorceress bende diyorum neden cevap vermiyor bu adam Kusura bakma ya chat ekranını nasıl açacağını bilmediğini bilmiyordum, boş boş yazıyorum bende oyunda 'T' ile konuşma ekranını açıyoruz. Seni haritada devamlı gördüm ama sadece bir kere yanına gelebildim daha sonra haritaya baktım başkaları gelmiş sen yoksun. 4-5 kişi gezindik, yarış yaptık biraz sancılı bir buluşma oldu ama şu server daki sorun hallolsun çok daha eğlenceli olacak eminim Çıkarken sizi kaybettiğim için veda edemeden oyunu kapatmak zorunda kaldım, benden bu akşamlık bu kadar beyler hepinizi iyi geceler dilerim Yarın görüşmek üzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 12 Şubat 2011; 1:07:05 >

• quote:

Teşekkür ederim. Bu olay çok saçma olmuş bence. O zaman oyunu çok hızlı oynayan arkadaşlardan kayıt dosyasını alıp online da oynayanlar olabilir. FPS oyunlarındaki gibi bir rütbe kayıt sistemi olsaydı çok daha sevinirdim.

hayır o şekilde puanları üzerinize alamıyorsunuz kullanıcı adı ve sifreye baglanmıs bir kayıt sistemi mevcut bu yüzden oyundaki level sistemi ayrı şekilde çalışmıyor. ama offline olarak söylediginiz mümkün.
  • Eğer araba satmayı bulamayan varsa çok pahalı olan bir arabaya gidip "buy" deyin ve size oyun paranız yetmiyorsa arabanızı satabilirsiniz diyor. O zaman arabalarınızın listesi çıkıyor ve arabayı seçip satabiliyorsunuz..
  • arda oyunda mıydın sen?ben şimdi çıktım.baktım sana göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

Teşekkür ederim. Bu olay çok saçma olmuş bence. O zaman oyunu çok hızlı oynayan arkadaşlardan kayıt dosyasını alıp online da oynayanlar olabilir. FPS oyunlarındaki gibi bir rütbe kayıt sistemi olsaydı çok daha sevinirdim.

hayır o şekilde puanları üzerinize alamıyorsunuz kullanıcı adı ve sifreye baglanmıs bir kayıt sistemi mevcut bu yüzden oyundaki level sistemi ayrı şekilde çalışmıyor. ama offline olarak söylediginiz mümkün.

Teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar, ben de bu gece itibariyle başladım oyuna. DFGT kullanıyorum.
    kullanıcı ismim: faruksch
    hadi herkese iyi oyunlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

arda oyunda mıydın sen?ben şimdi çıktım.baktım sana göremedim

Evet oyundaydim.Saat 5.25 te server düzeldi bütün arkadaşlarım falan geri geldi şimdi çıktım bende yatıyorum artık. Tüm Foruma İyi Gecelerrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdastar

arkadaşlar A1 High sonundaki duel'de bugatti veyron (veya veyron grand sport) mu alıyoruz?ona göre A1'e girerken başka araba alacağım da..

ikisinin performansı aynı. hatta bir adam grand sport u level 2 upgrade yapmış. normal veyron la çok kolay geçtim leaderboard ta..
  • bu arada arkadaşlar eğer multimedia klayye niz varsa mediaplayer ı açıp oyuna girerseniz oyun radyosu gbi kontrol ediyliyor. şarkıyı durudurup bir sonraki şarkıya geçmede problem çıkmıyor. sadece ses olayı ayarlanmmıyor. klayyeden ses kısmaya bastığınızda hem oyunun hem mediaplayer in sesi kısılıyor sesi baştan ayarlayıp girdinizmi problem yok. en asında adada dolanırken hafif müzik sesi olsun diyorsanız kullanabilirsiniz...

• ibizadaki araba dükkanları ve tununing shopları gösteriyor. faydalı bir çalışma olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda.Cetin

quote:

Orijinalden alıntı: emre544

arda oyunda mıydın sen?ben şimdi çıktım.baktım sana göremedim

Evet oyundaydim.Saat 5.25 te server düzeldi bütün arkadaşlarım falan geri geldi şimdi çıktım bende yatıyorum artık. Tüm Foruma İyi Gecelerrrr

hayret her şey düzeldi mi..bi de arkadaş listesi geri geldi demek.bi şeyler fazla iyi gidiyor bence.böyle yolunda gitmesi garip ben hergün biribirimizi arkadaş olarak ekleriz diye düşünmeye başlamıştım,hayırlısı bakalım

• hayırlısıyla bende katılıyorum aranıza yalnız ılk defa bır tdu serısını onlıne oynıcam oncekını oynamadım yani

oyunda beraber gezıp eğlenırsek ne mutlu en gec pazar gunu bende aranızdayım buyuk ıhtımal YAKUZATR olarak acıcam nıckı ama gene bakalım tabi.
  • Venomcuğum bensiz grup mu olur? Aşk olsun Yalnız şu aralar para için kasıyorum, lüks araç var altımızda ama hala barakadan çıkamadım. Bildiğin uygun fiyatlı 4 araçlık bir garajı olan ev biliyorsan online'da beni götür oraya.
  • Serverlar gene kapalı
  • beyler oyunun keyini nasıl aktive edebilirim ben ya ? oyunu kurarken cd key aktive etti ama atar.com üyeliğimde oyun gözükmüyo no products yazıyo enter key diyorum giriyorum başka bir sayfaya yönlendirip orda yazıyo keyimi tamam diyorum key hatalı yada kullanılmış hatası veriyor . oyunda da atari.com üyeliğimi açamıyorum zaten hep servers not available at this time diyip yeniden Press Start to play game ekranına dönüyo ? oyunun skidrow versiyonunu denedim reloaded versiyonunu denedim şimdide multi2 clonedvd versiyonunu indiriyorum onunla deniycem ? ne yapmam lazım çıldırıcam ya
  • BEYLER bu orjinal keyi oyunu kurarken mı aktıvıte edıyoruz yoksa oyunun ıcınden onlıne profıl olusturup mu aktıvıte edıcez

bile birisi yardımcı olabılırmı ?

o kadar kısı onlıne oynuyor bı rıcam yardımcı olun iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychø

Serverlar gene kapalı

Ben oyundaydım, kapalı değil. Sanırım sorun veriyor bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akın Özdemir

quote:

Orijinalden alıntı: Psychø

Serverlar gene kapalı

Ben oyundaydım, kapalı değil. Sanırım sorun veriyor bazen.

nezaman oyunu açmıştın akın?? 1 buçuk sattir giriilmiyor. belki daha öncede girilmiyordu ben ara ara deniyorum...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.