Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 de giriş sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben bundan 2-3 yıl önce steam in indiriminden yararlanıp tdu2 yi 5 tl gibi bi paraya almıştım. İlk zamanlarda arkadaşlarla buluşup oynuyorduk. Daha sonra bir dlc geldi ve oyuna girememeye başladım. Şimdi her açtığımda press start to open gibi bişey yazıyo enter a basıyorum uzun süre bekliyo ondan sonra ''tdu2 server is not available at this time please try again later yazıyor.. bu 1 yıldır böyle yardımcı olursanız çok sevinirim...

• Aynı sorun bendede var eskiden giriyordu bütün herşey şuan iyi yani nat yeşil portlar açık fakat bekletip sunucular yok diyor işte
  • Kullanmıyorsan satabilirsin bana
  • Arkadaşlar nasıl çözebiliriz bu sorunu? Bende de e1 yıldır böyle oyun.
  • arkadaşlar sanırım kendi sorunumu kendim çözdüm :D 3 ay kadar önce aynı sorunla cebelleşirken interneti değiştirmemiz gerekti ve superonline a geçtik
    ondan mıdır bilmem ama hazır kablosu gelmişken modemden direk kablo çekerek bilgisayar a bağladım interneti yani kablolu yaptım. Ardından oyuna girdiğimde direk açıldı nasıl olduğunu anlamadım fakat baştan başlamak zorunda kaldım. Atari nin batması nedeniyle böyle salak hatalar olabiliyor siz de bi kablolu internet yapıp deneyin bakalım olucak mı
  • Çözebilen yok mu sorunu?
  • server kapandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

server kapandı

hala aynı durumda mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.