Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.791
Cevap
14
Favori
916.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz çıkmadı ama oyunun tam sürümünün çıkmasına 1 gün kala çıkarsa da hiç önemi kalmıyor yani. Eğer 1 hafta öncesinden çıkarsa iyi olur ama oyunun çıkmasına 1 gün kala çıkarsa indirmem heralde.
  • Dayanamıyorum çıkacaksa çıksın şu oyun
  • Hadi ya çıkarın şu oyunu
  • Valla yaw çık lan artık pc'de oyunsuz kaldım şerefsizim
  • Arkadaşlar oyunun Avrupa çıkış tarihi 2 Mart 2007'ye ertelendi. Amerika'da ise 13 Şubat 2007'de piyasada olacak.
  • 13 şubat güzel haber kampanya zaten 28 şubatta bitiyor iyi oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Arkadaşlar oyunun Avrupa çıkış tarihi 2 Mart 2007'ye ertelendi. Amerika'da ise 13 Şubat 2007'de piyasada olacak.

Asıl önemli olan oyunun bi yerlerde çıkması

Çıktığı yerden tüm dünyaya ulaşıyor internet sağolsun
  • Arkadşlar ben test drive serilerini hiç beğenmeyen ve asla oynamak istemeyen biri olarak gamespottaki video ları izleyince gözlerim yerinden çıktı[=jawdown.gif]

eğer bu xbox360 daki gibi grafiklere sahip olacaksa pcde hemen gidip bi direksiyon alacam kendime ve oyunun çıkmasını sabırsızlıkla bekleyecem yada gidecem xbox360 alacam bı ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hem konu hem grafik ses herşey mükemmel oyunda diyecek söz bulamıyorum

test drive ın birden bu kadar sıçrama yapacağı hiç aklıma gelmemişti bence serilerin en ii oyunu olacak ve eğer ps3 platformunda bu şekilde çıkarsa oyun gt4 çooook buyuk bir rakibi olur bana kalırsa(bir gt4 fanatiği olarak söyluyorum bunları)

oyanabilirlik nasıl bilmiyorum ama izlediğim videolarda araba tepkileri motor sesleri grafikleri tek kelime ile harika oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.......

• xbox 360 almana gerek yok

Ps2 al yeter.
  • ps2 var zaten de grafik bakımından çok yetersiz ve bazı kilit özellikler yok gibi geldi izlediğim videolarda

arkdaşlar şu videoyu seyredin ve oyunun nasıl olduğunu görün sürüş dinamiği sesler tepkiler mükemmel(adam direksiyonla oynuyor bu arada)

http://www.youtube.com/watch?v=6Vgi2b0IzwE&mode=related&search=

buda başka bir video diğerlerini siteden bakabilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=48PvmGwuENo&mode=related&search=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 24 Ocak 2007; 20:10:28 >

• http://www.youtube.com/watch?v=oXMRf0rIIAM&mode=related&search=

bu nasıl bir şey ya

bu oyun carbonu falan siler

eski test drivelar la alakası yok
  • bunlarda bende;

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

• Tam tersine eksi test drive ruhunu aynen alıp oldukça iyi bir şekilde gelişitirmişler. Eski derken en eskileri kastediyorum Test Drive 1ve 2 serinin en iyi oyunlarıydı ve o zamanlar da ondan iyisi yoktu. 3 te fena değildi ama 4ten sonraki seriler hakikaten efsaneye yakışmayan oyunlardı. Keşke nfs de aynısını yapabilse yani özüne dönebilse. Carbonla işler iyice cıvıdı bence. Yeni oyunda doğru düzgün bir şeyler yapmazlarsa test drive ın eskiden düştüğü hale (4-5-6 ve7. oyunlar.) düşecekler.
  • Tek kelime dicem başka laf bulamıyorum " Bu oyun aşmış"
  • şu anda tek dileğim pc yede grafik kaybına uğramadan xbox360 daki gibi çıkmasıOyun tamda bennim istediği şekilde yarı simulasyon bir oyun zaten oldukça gerçekçi
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

bunlarda bende;

PC grafikleri iğrenç.Baksanıza 2. resime.Xbox 360 ı olanlar oyunu 10 kere bitirdiler. Offfffffffffffffffffff

• PC'de grafikler müthiş senin koyduğun görüntüler kalitesiz.
  • quote:

şu anda tek dileğim pc yede grafik kaybına uğramadan xbox360 daki gibi çıkmasıOyun tamda bennim istediği şekilde yarı simulasyon bir oyun zaten oldukça gerçekçi

Pek fazla değişiklik olacağını sanmıyorum grafik anlamında Heralde hemen hemen aynı olur. Bu arada @tej90 dostum ben iğrençlik bir durum göremedim ama Gayet güzel görünüyor ekran görüntüleri

• quote:

ps2 var zaten de grafik bakımından çok yetersiz ve bazı kilit özellikler yok gibi geldi izlediğim videolarda

arkdaşlar şu videoyu seyredin ve oyunun nasıl olduğunu görün sürüş dinamiği sesler tepkiler mükemmel(adam direksiyonla oynuyor bu arada)

http://www.youtube.com/watch?v=6Vgi2b0IzwE&mode=related&search=

buda başka bir video diğerlerini siteden bakabilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=48PvmGwuENo&mode=related&search=

Ps2 6 senelik alet. Ne bekliyosun ki

Zaten xbox ile arasındaki tek fark grafikler olucak

Oyun aynı oyun...

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

PC'de grafikler müthiş senin koyduğun görüntüler kalitesiz.

arakadşim çok da kalitesiz değil ayrıca daha oyun pcye çıkmadı pc görüntüsü yokki
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.