bu oyun ıs yapar gıbıme gelıyo ama o yukarıdakı bı resımde yollar war o ne beeeee kac yol war orda yanlıs gıtme olasılıgı yok walla
acaip kalite asfalt texture ı var oyunda arabalar çok detaylı gelmedi bana ama çevre falan süper olmuş grafikler most wanted ı sollayabilir büyük ihtimal
ssler super bi an once cıksında oynıyalım.. 2006 sonunda coşucaz amma oyun geliyo
hasar modellemesi olsun ya.yoksa oyuncak araba gibi oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: CubaLibre
hasar modellemesi olsun ya.yoksa oyuncak araba gibi oluyor
Hasar modellemesi koyacaklarını zannetmiyorum.
pinky demoda galiba sorun war.indirdim dona dona oynatıo.bi kontrol et istersen.belkide bende sorun yapmıştır.
quote:
Orjinalden alıntı: tiesto3131
pinky demoda galiba sorun war.indirdim dona dona oynatıo.bi kontrol et istersen.belkide bende sorun yapmıştır.
Ne demosu??
wideo yaaa anla işte
quote:
Orjinalden alıntı: tiesto3131
wideo yaaa anla işte
Video da sorun yok ben indirip izledim.
tmm.dedim zaten bendede sorun yapmış olabilir die.dona dona oynatıo.neyse bidaha indiririm.
ben de videoyu şimdi indirdim ama görüntü yok sadece sesler var arkadada animasyon. sanırım codec sorunu. hangi codec gerekiyor bunu oynatabilmek için????????
pcde GT yok bununla yetinecez outrun ve test drive'ı beklemekteyim
quote:
Orjinalden alıntı: Nitrogliserin
Aralarına bide GTR 2 yi koy istersen haziran da çıkıyor;)
harika müthiş inanılmaz grafikler oynarken içinde imiş gibi olacak galiba.çıkarsa direk oynicamama buna hangi grafik kartı dayanır
quote:
Orjinalden alıntı: Daywalkerr
ben de videoyu şimdi indirdim ama görüntü yok sadece sesler var arkadada animasyon. sanırım codec sorunu. hangi codec gerekiyor bunu oynatabilmek için????????
cevap yokmu??
quote:
Orjinalden alıntı: pinky demon
quote:
Orjinalden alıntı: Nitrogliserin
Aralarına bide GTR 2 yi koy istersen haziran da çıkıyor;)
simulasyon bazında GTR2 ok arcade bazındada td ve outrun
YAAA yarım saat bekledim video indi 27 saniyelik bi video çıktı bozuk indirdi herhalde.Of yaaaaaaaaa.
grafıkler cok ıyı bakalım oyun nolcak
yeni bi ekran kartı almam lazım sonbahar a kadar
süpper gözüküyo ama inşallah konu uyarlaması iyidir