oyun kendini aşmış sabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını grafikler süper en sevdiğim yanı araba çeşitliliği vede kokpitten oynama nfs de yok bunlar deli edio beni
Dostum sana %100 katılıyorum Araba çeşitliliği bakımından zaten bütün test drive serileri nfs den iyi olmuştur ama oynanabilirlik ve grafik anlamında bence test drive 4 ten itibaren seri bozulmaya başladı.. Ama inanıyorumki unlimited ile geri gelecekler Kokpit kamerası en çok sevdiğim kamera açısıdır ve nfs hot pursuit2 den itibaren hiçbir nfs oyununda bu kokpit kamerası kullanılmadı birde 35-40ı geçmeyen araba sayısı var Ya siz yapın 100-150 tane araba bak o zaman oyundan kolay kolay sıkılıyormu millet Neyse beklemeye devam
@ozanunal dostum logitech g25 in ekimde geldiğini ve Türkiye satış fiyatının 300 dolar olacağının nerden öğrendin acaba? Yani gerçekten 300dolar olacaksa şimdiden para biriktirmeye başlıyayım
Tr de 300$ olmaz o fiyat yurt dışı fiyatı.
Evet bende öyle düşünüyorum ama arkadaş 300 dolar deyince şaşırdım acaba nereden öğrendi diye. Logitech in resmi sayfasına baktım orada America fiyatı olarak 300 dolar diyordu ama buraya gelince benim tehminim de 500dolar civarı olur heralde.
valla görüntüler süper,umarım eski versiyonlarındaki gibi oyun içi gıcıklıklar yoktur....
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Tr de 300$ olmaz o fiyat yurt dışı fiyatı.
Benim okuduğum Avrupa'da 200 küsür Amerika'da 300 olacakmış. Öyle yazıyordu resmi sitede veya başka biyerde.
Saol dostum Heralde Türkiye'de 500dolardan aşağı olmaz
Ya gerek yok onu almaya zaten. Bi tane driving force pro alın. (PS2 için yazar ama PC'de de çalışır, 900 derece dönüyor.) Bi de force feedback li joystick alıp onu da h vites yapın.
Ya aslında hiç almasam da olur belki ama işte direksiyon olunca dayanamıyorum hele böyle güzeli olunca Şu anda logitech momo racing kullanıyorum ve gayet memnunum Ama işte debriyaj vites olunca insanı cezbediyor.. Neyse ya önce bir çıksında test drive bakalım bilgisayarımız oyunu çalıştıracak mı? Ona göre ya sistem bileşenlerini değiştirecez ya da yeni bir direksiyon alıcaz artık
Ya arkadaşlar bu oyunun tam çıkış tarihi nedir PC için ??? Her yerde farklı tarih yazıyo kesin tarihi bilen var mı ???
oo süper olcek yaw
ya en son testdrive6 oynamıştım bende bu oyuna ne oldu diyordum ama firma aynı değil neden?
quote:
Orjinalden alıntı: tej90
Ya arkadaşlar bu oyunun tam çıkış tarihi nedir PC için ??? Her yerde farklı tarih yazıyo kesin tarihi bilen var mı ???
17 Kasım da çıkacak.
grafikler most dan güzel
quote:
Orjinalden alıntı: GregoR_MendeL
ya en son testdrive6 oynamıştım bende bu oyuna ne oldu diyordum ama firma aynı değil neden?
Dostum test drive 6dan sonra bir tane daha test drive geldi ama ne lazıkki oda tutmadı sonra atari firması infogrames i satın aldı Yani oyun şu anda atarş firması adı altında dağatılacak
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Orjinalden alıntı: tej90
17 Kasım da çıkacak.
Çok geç yaw.Bende Carbon gelene kadar bunu oynarım.Sonra ikisinide oynarım diyodum.Şimdi Test Drive'a kadar Carbonla idare edicez diyorum.Çünkü Test Drive daha güzel bence
nfs aynı ayarda devam ediyor ama td farklı olacak
çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel oyun
quote:
Orjinalden alıntı: Digiali
nfs aynı ayarda devam ediyor ama td farklı olacak
Evet dostum haklısın nfs, undergraund serisi ile tarzını tamamen değiştirdi ve şimdi o yolda kendisini geliştirmeye çalışarak devam ediyor ama test drive dediğin gibi farklı olarak gelicek bu sefer karşımıza Farklı derken şehirde serbest gezme karakterini geliştirme villa alma gibi değişik özelliklerle bizi etkilemeye çalışacaklar ama araç konusunda eskiden neyse şimdide o Sadece araç sayısı daha fazla Ama süper otomobilleri koymaktan hiçbir zaman vazgeçmedi test drive