Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.791
Cevap
14
Favori
915.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ydışından getirtmek 1.5 katına gelicek neredeyse
    en iyisi 1 sene falan daha beklemek o zaman piyasaya sokarlar belki daha iyisi çıkar başka bir firmadan
  • Grafikleri güzel olmuş.
  • bu oyunun x360 versiyonu ile pc-ps2 vevarsa xbox versiyonu farklı olacak galiba bugün videolarını izledim bazısında x360 only vs. yazıları vardı tabi oyunla ilgili bilgilerde

Tam bir bilgisi olan varmı bu konuda ayrıca siteside açılmıyor oyunun flash player mevcut yarıda kalıyor site yüklenirken
  • @skywalkerhan dostum siteye girmekte bende sorun yaşıyorum ama bahsettiğin gibi oyunun xbox360 veriyonu ile pc ve ps2 versiyonları arasında fark olacak mı onu bilemiyorum açıkcası. İnşallah pc açısından bir farklılık olmaz yani xbox360 ta ne varsa aynısını pc içinde uygularlar
  • Arkadaşlar test drive ın yeni bir video su yayınlandı linki veriyorum izleyin dostlar

http://www. h e m e n p a y l a s .com/download/1707425/testdriveunlim_om_m6_092206.mpg.html

Boşlukları doldurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 29 Eylül 2006; 12:21:09 >
  • arkadaşlar artık kimse bu oyun hakkında konuşmayacak mı ya
  • valla sustuk durduk oyunu beklioruz
  • Beyler boş konuşma olmasın diye bir şey söylenmiyor. Yani boş konuşmadan kastım 'oyun çıktımı? ne zaman çıkıcak? demo çıktımı?' sorularının her sayfa da 50 kere söylenmesi. Bunu yapmıyoruz ve haliyle topic daha düzenli bir durumda Ha oyun çıkar veya oyun hakkında yeni bir haber çıkar o zaman biz de yorum vs yaparız tabi Ama şimdilik oyunun 24 Ekim'de çıkacağı dışında bir haber yok maalesef. Keşke demo yayınlansada biz de bu müthiş oyunu bir deneme imkanı bulsak Ama az kaldı şunun şurasında üç hafta var Eğer oyun zamanın da çıkarsa çok iyi olur ama gecikme olursa beklemekten başka çaremiz olmayacak her zamanki gibi

• Oyun 17 Kasım da çıkacak Ekim de değil
  • @Pinky_Demon kardeş bugün aldığım bir bilgisayar dergisinde 24 ekim yazıyordu ayrıca
    http://www.gamespot.com/pc/driving/testdriveunlimited/index.html adresinde de 24 ekim yazıyor Acaba 17 Kasım'da çıkacağını nereden öğrendin? Eğer öyleyse daha var demektir

NOT: Kardeş şimdi siteyi karıştırırken gördüm sanırım 24 Ekim Amerika çıkış tarihi Avrupa için Kasım yazıyordu.. Galiba Kasım'a kadar bekliyeceğiz neyse ya çoğu gitti azı kaldı sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 4 Ekim 2006; 0:27:44 >

• Arkadasım super oyun olacak need for speed sollayacak gibii tüm videoları izledim venom800 sayesindee,saolasın ayneenn beklıyoruz oyunu dort gözlee
  • dergide uzun bi açıklamasını okumuştum güzel bir oyun a benziyor..
  • Ben bu sefer mükemmel bir geri dönüş yapacaklarına gönülden inanıyorum Yani izlediğim videolar okuduğum yorumlar ve ön incelemeler hep olmulmuydu. Hele videolarda gördüklerim hakikaten beni şaşırttı. Arabanızı almak için galeriye gitmeniz, sonra yönettiğimiz karakteri baştan aşağıya kadar geliştirmemiz, (saç, sakal, kıyafet anlamında.) kendimize villa almamız Yani bunlar güzel şeyler insanın oyundan sıkılmasına izin vermeyen şeyler gerçekçilik hissi uyandıran şeyler. Mesele ben yıllardır nfs serilerinde olmasını istediğim bir şey daha vardı kokpit kamerası dışında oda arabamızın motorunu kendim çalıştırıp camlarını falan açıp kapamak Tamam belki çoğunuz için çok da önemli bir detay olmayabilir ama benim için bu ufak sayılabilecek detaylar hakikaten çok çok önemli Yani bunları istiyordum ve bir de batkım eski efsane geriye bu yenilikler ve bir dolu (yaklaşık 125:) lisanslı araba ile geri geliyor Kendi admına bundan daha iyi bir haber düşünemiyorum oyun düünyası içinde

• Oyunun Xbox 360 da aldığı notlar oldukça iyi bakalım PC de nasıl olacak.

http://www.gamespot.com/xbox360/driving/testdriveunlimited/review.html?mode=web
  • Yavaştan çıkarayım direksiyonumu kaldırdığım yerden :).

Not:En son need for speed porsche oynamıştım :).Onun eğlencesini de başka oyundan alamadım pc de daha sonraları
  • Genelde hep iyi puan almış zaten ben pc de de aynı şekilde iyi olacağını umut ediyorum.
  • Arkadaşlar artık oyunun iyi mi kötü mi olacağı üzerine bir endişem kalmadı Level dergisinin ekim sayısında tdu xbox360 versiyonu test edildi ve 100 üzerinden 87! puan aldı Level' a gelende güvenirim zaten bir tek level değil çoğu oyun sitesi de yüksek puan vermiş oyuna Level'da özellikle oyunun sadece bir araba yarışı olmadığını, türe çok güzel yenilikler de getirdiğinden bahsediliyor Ve yazar arkadaşın ilerideki araba yarışlarında bu tür üzerinde devam edecekleri gibi bir öngörüsü de var Bence çok da doğru söylemiş nedeni basit gta gibi efsane olmuş bir oyun var önümüzde örnek olarak. Bu oyun resmen yepyeni bir tür sundu biz oyunculara ve benim küçüklüğümden beri hayal ettiğim olayı gerçekleştirdi. Sınırsız özgürlük Ve sonra çıkan o tarz oyunarın hepsi gta yı örnek aldılar ama çoğu da kalitesiz birer kopya olmaktan ileri gidemedi. Herneyse bence tdu de de böyle olacak Şu anda tek temennim oyunun çok uçuk bir sistem istememesi. İşallah mevcut sistemlerimizde rahat rahat oynarız da bize masraf çıkarmaz şu güzelim oyun Beklemeye devam çok az kaldı bekle beni dodge viper

• @venom800 arkadasım ii hos demişsın herseyi bize birsey bırakmamıssın amaa dedıgın gıbıı ınsallah makıne kaldırırr pek sanmıyorum ben amaa benım ekran kartı falan da bıraz dusuk kalacaga benzıyor. Level da bir de onlıne alacagına ile ilgile güzel,kulağıma hos gelen ve seveceğimi düşündüğüm seyler olacakmıs. Hadi hayırlı sı cıkmasını dort gozle beklıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: tej90

Arkadaşlar bu oyun için bu direksiyon alınırmı:
     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

yapma arkadaşım, piyasada okadar simulasyon oyunu varken td içinmi alcaksın direksyonu
    klavye bile almam bu oyun için

nfs gibi 2 hafta oynayıp sıkılıcaz çoğumuz
    screenshotlara bakıp ağzımızın suyunu akıtıp, oyun çıkınca burun kıvırmaktan da bi türlü vazgeçemicez heralde millet olarak..
  • @SUBARU dostum neden alınmasın ya? Alınır mükemmel bir şekilde de oynayır Ayrıca td, nfs gibi bir oyun değil! Ve eğer bu ayki level dergisini alır okursan nasıl bir oyunla karşı karşıya olduğumuzu daha iyi anlarsın kardeş Ayrıca direksiyon illaki simulasyon oyunları için alınmıyorki Zaten sen o resimdeki logitech momo ile simulasyonlardan çok zevk alamassın zaten. Bir kere direksiyon 360 derece bile dönmüyorki o nedenle nfs tarzı oyunlar için bu tip direksiyonlarla oyun zevkinizi ikiye katlayabilirsiniz Ayrıca son olarak şunu da belirteyim ben tarif ettiğin oyunculardan da değilim Çoğu oyuncu nfs yi 5-6 ay öncesinden bekliyor oyun hakkında söyleyecekleri herşeyi söylüyor hatta bir demo için ps2 versiyonunu bulup pc de çalıştırmaya bile çalışıyor! Ama oyun çıkınca 1 veya 2 hafta da senin de söylediğin gibi sıkılıyor.. Ben bu olayı hiç sevmiyorum ve bu tür bir şey de yapmıyorum o oyun bana göreyse ve çok beğendiysem asla sıkılmam veya makinamdan silmem Siz de yapmayın arkadaşlar hem o kadar bekliyorsunuz sonra da hemen sıkılıp bir kenara atıyorsunuz..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.