Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.791
Cevap
14
Favori
915.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler test driver in bu oyunu ne zmana cıkıcakmıs
  • Topic'e bak görürsün.
  • bide sanırım test driver lotus cıkıcakmıs onun ne zaman cıkması mumkun ve bu ıkı oyundan birini nereden download edebileceğimiz hakkında fikri olan varsa sevinirim
  • güzele benziyo ama beklemek lazım
  • OOoo Bu oyun çıkana kadar ben xbox 360 alırım zati
  • Vallahi herkes dort gozle bekliyo ama umarim sistemlerimiz kaldirir bu oyunu. AMD 3500+ / 256 Mb Ati x1600 pro / 1 gb Ram kaldirmazsa oyunu kirarim yemin olsun.
  • Uzun zamandır hiç bu kadar yarış oyunu oynamak istediğimi hatırlamıyorum.Bu TD bana çok güzel olacakmış izlenimi veriyor.(Bİ de CARBON'u bekliyorum)
  • araba çeşitide bol tutulmuş bunu da alalım anasını satayımdaha çok var ama
  • vay be
  • hmmm. hoşuma gitti.ben bunu bi sidiciye sorayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sıemens

hmmm. hoşuma gitti.ben bunu bi sidiciye sorayım.
    Sor sor belki gelmiştir
  • Arkadaşlar herkesin beklediği ama çoğumuzun Türkiye'de çıkmayacak dediği logitech g25 dünyanın en iyi direksiyonu Türkiye'ye gelmiştir Hızlı sistem mağazalarında satışa sunulup fiyatı tahmin ettiğimiz gibi 500 dolar ciravı değil 345 dolar+kdv olarak belirlenmiştir Bu bence iyi bir haber yeni bir direksiyon almak isteyenlere hatta en iyi direksiyonu almak isteyenlere duyurulur Test drive unlimited i bu direksiyonla oynamak hakikaten çok büyük bir zevk verecektir Şu anda bende logitech momo direksiyon var olmasaydı kesinlikle bu seti almak için elimden geleni yapardım hatta şu anda bile momo mu satıp almayı ciddi ciddi düşünüyorum

• 345dolar+kdv ye ne dıreksıyonu 1900XT alırsın
  • Haklısın dostum Ama bu öyle böyle bir direksiyon değil yahu Diyorum işte dünyanın en iyi direksiyonu için 345dolar bence iyi fiyat hemde Türkiye'de Tabi ekran kartı düşük olan biri gidip de bu direksiyona 345 dolar verirse biraz garip kaçar

NOT: Bu arada birinci sayfanın neredeyse tamamı nfs carbon için açılan topiklerle dolu bu nedir ya gördüm şaşırdım valla önüne gelen bir topik açmış bir temizlik şart Test drive ın topiğini bulmakta zorlamdım yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 6 Kasım 2006; 22:07:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

345dolar+kdv ye ne dıreksıyonu 1900XT alırsın
    Bu senin bildiğin direksiyonlardan değil

@venom800 benim blog'a girerek istediğin konuyu hemen bulabilirsin aramana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 6 Kasım 2006; 22:10:15 >
  • Saol Pinky_Demon teşekkür ederim
  • selam arkadaşlar

hafta sonu motors tv de oyunun incelemesini yaptılar ve bana göre oyun süper geldi özellikle grafikler ve sesler cezbedici.motorların eklenmesi çok güzel olmuş.yanlız tek birşey dikkatimi çekti incelemeyi yapan arkadaş arabayı döndürdüğünde araba kalas gibi dönüyo ne bi lastik izi ne bi ses duyamadım ben.
  • Yapma ya allah allah neden öyle acaba İnşallah pc de böyle olmaz. Bu konuya oyunu xbox360 da oynamış bir arkadaş açıklık getirirse sevinirim Zira ben bu sefer oyundan çok ümitliyim zaten aldığı puanlar ortada carbon falan hikaye yani Hemen hemen bütün incelemelerde carbondan daha fazla puan almış. Bu tabi ondan iyi demek için çok da geçerli bir neden değil. Ne olursa olsun oyunun çıkmasını bekelmek zorundayız anca oynadıktan sonra kesin yorum yapabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 16 Kasım 2006; 18:08:25 >

• Daha bu oyunun çıkması için ne kadar bekleyecez
  • quote:

Orjinalden alıntı: emilll

Daha bu oyunun çıkması için ne kadar bekleyecez

Dostum arkadaş ilk mesajında herşeyi vermiş. Çıkış tarihi için 27 Şubat yazmış.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.