Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.791
Cevap
14
Favori
915.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    17 kasımı sabırsızlıkla bekliyorum...
  • Oyun 23 Şubat 2007'ye ertelendi geçmiş olsun

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=37862&mode=thread&order=0
  • Çok kötü bir haber bu Neden ertelerler anlamıyorum ya Bari beklediğimize değsin. Artık o zamana kadar carbon'la oyalanacaz ne yapalım. Benimde sistem upgrade edilmesi gerekiyordu artık yeni sistemle daha rahat oynarız test drive'ıda ne yapalım. O zamana kadar para biriktirmeye devam..
  • Oyunda sadece lamborghini var sanırım

TÜm ss ler lamborghini..

Ama güzele benziyo bakıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

Oyunda sadece lamborghini var sanırım

TÜm ss ler lamborghini..

Ama güzele benziyo bakıcaz
    Oyunda Ferrari Enzo bile var daha ne olsun
  • @Action_Boy kardeş al burada bir sürü ekran görüntüsü var Ne kadar çok marka ve model var hepsine bak

http://www.gamespot.com/pc/driving/testdriveunlimited/screenindex.html

http://www.gamespot.com/xbox360/driving/testdriveunlimited/screenindex.html

• Beyler oyun süperde demoda sorunlar varmış. İnceleme yapmışlar oyunun demosunu oyun Havok fizik motoru kullanmasına rağmen oyun içinde gereksiz yere arabalar havaya uçuyomuş, haritada sanki boşluk varmış gibi bir anda düşüyormuş. Oyunun ertelenmesinin sebebide bu. Bu hataları düzeltmek. Eğer düzeltemezlerse boşa beklemeyin bence. Düşünsenize ben her dakika oyunu save mi edicem bu korku yüzünden??? Ya siz??
  • 2007 şubat crysis gelecek bunun hiç şansı yok crysis oynamaktan bakmayız buna
  • quote:

Orjinalden alıntı: mete1983

Beyler oyun süperde demoda sorunlar varmış. İnceleme yapmışlar oyunun demosunu oyun Havok fizik motoru kullanmasına rağmen oyun içinde gereksiz yere arabalar havaya uçuyomuş, haritada sanki boşluk varmış gibi bir anda düşüyormuş. Oyunun ertelenmesinin sebebide bu. Bu hataları düzeltmek. Eğer düzeltemezlerse boşa beklemeyin bence. Düşünsenize ben her dakika oyunu save mi edicem bu korku yüzünden??? Ya siz??

Oyunda Zaten otomatik save sistemi var her yuarıştan sonra otomatik save edior hatta pauseye bas sonra oyuna geri gir ozaman bile save ediyor

Hee,biliyorum çünki oyunu bitirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 14 Ekim 2006; 12:39:06 >

• @BİG KİNG dostum o zaman sana bir şey soracağım gerçi xbox360 da bitirdiğine göre burada sormamam gerek ama dayanamıyacağım Dodge Viper srt/10 u satın aldın mı acaba? Ve onunla şehirde gezdin mi? Nasıl kullanması zevkli mi? İçeriden gösterdiğiniz zaman detay seviyesi nasıl? Gerçi ekran görüntülerinde bunu gördüm ama oynayan bir kişiden duymak daha iyi olacaktır Birde videolardan anladığım kadarıyla hawaii ye gelen bir kişiyiz ve sanırım 200dolarımız var bununda bir araba kiralamamız falan gerekiyor galiba rica etsem bunlardan biraz bahseder misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 14 Ekim 2006; 13:05:22 >
  • arkadaşlar oyunun avrupa çıkış tarihi 2007 şubat ınaertelenmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: emilll

arkadaşlar oyunun avrupa çıkış tarihi 2007 şubat ınaertelenmiş

Günaydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@BİG KİNG dostum o zaman sana bir şey soracağım gerçi xbox360 da bitirdiğine göre burada sormamam gerek ama dayanamıyacağım Dodge Viper srt/10 u satın aldın mı acaba? Ve onunla şehirde gezdin mi? Nasıl kullanması zevkli mi? İçeriden gösterdiğiniz zaman detay seviyesi nasıl? Gerçi ekran görüntülerinde bunu gördüm ama oynayan bir kişiden duymak daha iyi olacaktır Birde videolardan anladığım kadarıyla hawaii ye gelen bir kişiyiz ve sanırım 200dolarımız var bununda bir araba kiralamamız falan gerekiyor galiba rica etsem bunlardan biraz bahseder misin?

Abi ben senin bütün meraklerını giderebilirim

1-Oyunda Hawaii ye gelen bir Karakteri canlandırıyosun uçağa binmeden önce 5-6 tan eleman seçme hakkın var(kadınlar çok bomba)
    Neyse seçiyosun sonra hop uçağa binip hawaii ye gidiyosun iniyosun sana 200.000 dolar veriyor zoraki bir araba kirala diyor.Sende ordaki kıytırık arabalardan birisini kiralayıp.Bir emlakçıya gibiyosun orda 150.000 dolar dan başlayıp 3 milyon dolara kadar ev var,parası büyüdükçe garajıda büyüyor .Garaj da 4-10 araba arası alabiliyosun.

Evde satın aldıktan sonra sana zoraki bir araba almanı istiyor ilk başta 3 tane galeri var.
    Audi,Alfa Rome,chevrolet-saturn.

Sonra oyuna başlıyosun...

2-Oyunda Viperı kullandım baya güzel kullanışıda baya iyi arkasını çok fazla atmıyor ama el frenini çektin mi ozaman kontrol etmesi hayli zor olan arabalardan birisi.(Viper B class bir araç.B class da Viper'a oranla çok daha hızlı araçlar var.(Benim kullandıklarım;Ford GT,Noble)
    3-Şehiri dolaştım.Çok büyük zaten baştan sonra adayı sadece dış kısmından dolaşsan 150 mil uzunluğunda acayip büyük bir ada.Bir kere gittiğin yere bir daha gitmen çok zor anca mapten ışınlanman gerekiyor.Sadece gittiğin yerlere ışınlanabiliyosun...
    4-İç mekan çok iyi yani arabaya biniyosun 5-6 kamera açısı var direksiyondan arabayı kullanabiliyosun araba ile hızlandıkça cam kirlenmeye başlıyor ve iz kalıyor.Galeriye gidip araba deneme şansın var yanına bir hanım efendi biniyor(sana bakıp gülümsüyor vs) ve istersen kokpite geçip sağ sol yapıp yanındakine yada dikiz aynana bakabiliyosun...

Valla oyun hakkında tek diyebileğim World of warcraft ı düşünü o oyunun Araba versionu.Bariz bir şekilde öle...
    Sokak ta gördüğünüz herkez online bir canlı insan ve gördüğünüz her keze selektör yakıp meydan okuyabiliyosunuz ne kadar çok meydan okuyup yarış kazanırsanız rank yükseliyor,vsvs

Bir iki tanede Tv den cep telefonu ile resim çekip koyayım hepsi oyun içi oyunu oynıyabiliyorken çektiğim resimler...

Galerici kız kokpitte bana gülümserken:)
     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

TVR Sagaris

Saleen S7

MV Bike

Saleen S7 Hızlı giderken Pauseye basıp yukardan photo modda resmini çektiğim an.

Saleen S7 Uçurum(merak etmeyin arabaya bişey olmadı:))

Saleen S7 Motor(oyun içi yarışdayken)

Çarpışma.

Saleen S7 Tünel

Any Questions?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 15 Ekim 2006; 4:15:05 >

• Bu kadar yeterli
  • @BİG KİNG dostum çok saol ya bilgilendirdiğin için çok faydalı oldu bu Grafikler hakikaten mükemmel ama biz pc sahiplerinin biraz daha beklemesi gerekiyor bu efsaneyi oynamak için Tekrar saol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@BİG KİNG dostum çok saol ya bilgilendirdiğin için çok faydalı oldu bu Grafikler hakikaten mükemmel ama biz pc sahiplerinin biraz daha beklemesi gerekiyor bu efsaneyi oynamak için Tekrar saol.

Gerçi oyunun PC de pek zevk vericeğini zannetmiyorum.
    Çünki oyunun asıl zevk veren noktası Online oyunu yani map de bir yerden bir yere giderken önünüze bir eleman çıkıyor ve yarışmaya başlıyorsunuz.Yana listenizden herhangi bir arkadaşınızla bir map açıp kapışıyosunuz(headset ile).Onun dışında oyunda Club sistemi var clubünüzü açıp üye alıyorsunuz diper clublerle rakip olabiliyosunuz vede bir sistem var kendi pistinizi yaratıp diyosunuz ki şurdan şuırayta ortalama hıznız 200 mph dan fazla olursa ben sana 1 milyon dolar vericem ama sende yarışa girmek için bana 1000 dolar vericeksin diyosun ve bu şekild e de para kazanabiliyosunuz isterseniz başkalarının yarışlarına girip kazanıp o şekilde apra kazana bilirsiniz.

Yani işin zevkli kısmı o.Yani oyunu Offline oynamak çok sıkıcı olur

• bu oyun gerçekten harika şimdi xbox360 alıp oynamak vardı ah ulem
  • psikopat bişey olmuş eyer araçların sürüş dinamikleride nfs deki kadar arcade deyil biraz daha gerçekçi olabilirse carbonu yüklemem bile
  • Ya bu ufak gibi görünen detaylar bence oyuna müthiş bir zevk veriyor Ne bileyim galeriye gidip satıcıyla konuşup aracı test etmek sonra arabamızın camlarını açabilmek, motoru çalıştırmak Bunlar hakikaten ufak detayler gibi görünse de bence oyunu zevkli hale getiren unsurlar @Platinium kardeşinde dediği gibi eğer oynanabilirlik nfs serilerinden farklı olarak çok fazla arcade ağırlıklı olmassa bende carbonu sadece bitirmek için yüklüyecem sonrada hemen makinadan kaldırıcam Test Drive forever

• güzel
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.