Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.791
Cevap
14
Favori
915.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evt beta test başladı eğer 3dgamers da subscriber üyeliğiniz varsa open beta'ya katılabilirsiniz.

http://dnet.3dgamers.com/promotions/testdrive/landing.aspx
  • 27 şubatı geçer bunun çıkması..
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

27 şubatı geçer bunun çıkması..
    Hayır erteleme olmayacak hatta oyunun çıkış tarihi geriye alındı 16 Şubat 2007 de piyasada olacak.
  • İİ ozm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

27 şubatı geçer bunun çıkması..
    Hayır erteleme olmayacak hatta oyunun çıkış tarihi geriye alındı 16 Şubat 2007 de piyasada olacak.

bu ii haber işte hala çok war ama olsun 11gün 11gündür =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBJ_23 -- 7 Aralık 2006; 17:02:33 >
  • bu oyunlar niye ertelenir anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 7 Aralık 2006; 17:29:31 >
  • Valla beklemekten bıktım ama bu oyun beklemeye değer nfs falan tarih olacak buraya yazıyorum Zaten nfs yokken test drive vardı şimdi de efsanevi bir şekilde geri dönüş yapıyorlar hemde nfs gibi her yıl aynı şeyleri azıcık azıcık geliştirip hep aynı tarz oyun yapmadan Gerçi test drive 4 ten sonra çıkan bütün td oyunları kötüydü seriye yakışmayan oyunlardı ve normal olarak nfs, td dan tacı geri aldı ama unlimited le herşey değişecek emin olun Neyse az kaldı sayılır (2 ay pek az değil ama neyse..) artık bekleyeceğiz

• quote:

Orjinalden alıntı: forious

bu oyunlar niye ertelenir anlamış değilim
    Piyasaya hatasiz cikarmak icin,daha fazla gelistirmek icin, bazi durumlarda maddi durumlari yetersiz kalabilir ve taktik icin de gec cikartabilirler.
  • Eğer oyunu sırf hatasız bir şekilde pc ye çıkarabilmek için tarihini erteledilerse benim için sorun değil açıkcası Oyun bugsız olsun da varsın 4 ay geç çıksın ne yapalım Ama eğer söylenilen tarih de çıkıp da bug dolu bir oyun koyarlarsa karşımıza işte o zaman benim gözümde firmanın değeri sıfıra iner inşallah bu tarz bir durum yaşamayız. Beklemeye devam.... Bende bu arada test drive 1-2 ile nostarji yapıyorum

• yaw bu oyun manyak nerdeyse bir yıldır bekliyorum arabanın içleri var youtube bir videoda adam arabanın koltugunu ayarlıyordu
    ileri -geri yukseklik alcaklık manyaaakkkk
  • Pc de oynadığım ilk oyunde Test Drive
  • PC ye ne zaman geliyoooo..
  • Topic de yaziyor ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: forious

bu oyunlar niye ertelenir anlamış değilim
    Piyasaya hatasiz cikarmak icin,daha fazla gelistirmek icin, bazi durumlarda maddi durumlari yetersiz kalabilir ve taktik icin de gec cikartabilirler.

Aynı türde filmlerin aynı anda çıkmasının sakıncalı olduğu gibi bu oyun sektöründe de geçerli. NFS fırtınası eserken test drive çıksaydı boğulabilirdi dalgalı sularda...
  • Yok ya ben öyle düşünmüyorum aslında Aynı anda çıksalardı hakikaten td ezilmezdi bence. Hatta nfs iyice dağalırdı diyeceğim çünkü carbonla iyice afalladı seri zaten Eskiden nfs çıkardı seveni sevmeyeninden çok olurdu ama şimdi carbonun sevmeyeni o kadar fazla ki yani test drive, nfs ile aynı anda çıksaydı türe getirdiği yeniliklerle alkış alır ve nfs yi rahatça geçerdi. Ama yapımcı firmanın 'hataları düzeltip öyle çıkaracaz' açıklamasından sonra bize de sadece beklemek düşüyor maalesef. Neyse şunun şurasında çok fazla bir şey kalmadı ama keşke yılbaşından önce çıksaydı çok iyi olurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 10 Aralık 2006; 23:19:49 >

• bence grafıklerı o kadarda ıyı degıll.bu arada ılk ss ler renderlanmıs..son ss lerle aralarında cok fark var..carbon+most wanted arasında bır grafıgı olacak..veya cok az daha ıyı..
  • İnşallah güzel olur ama elinde test drive 5 olan bi arkadaşa varsa veya bildiği bi site bana pmden ulaştırabilirse sevinirim.Bulamıyorum
  • PC versiyonu 2 ay sonra çıkıyor ve yeni ss ler yayınlandı.

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

• Ekran görüntüleri için saol @Pinky Valla grafiklere diyecek hiçbir şey yok tek kelimeyle muhteşem Oyun tam da benim sistemimi değiştireceğim zaman da çıkıyor Şunu yılbaşından önce çıkarsalar ne vardı ya...
  • yeni kartıma güveniyorum!!! x1600 pro
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.